- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
- Konu Sahibi esperanza9
bayankarasu Çok stres yapmışsın canım .Eğer olumsuz çıkarsa çok üzüleceksin ve koca bir ay gözünde büyüyecek...biraz rahat ol,kendini dinleme inan bu belirtileri psikolojik olarak insan kendisi yaratabiliyor.Tabiki gönül ister hepimiz istediğimiz an hamile olalım.
Şuan kendimi dinlesem midem bulanıyor sanki desem,inan hemen öhürür istifra edebilirim ama bu midem bulandığından değil beynime öyle bir komut verdiğimden psikolojik olarak olur.
Sitede de çok örneği var günlerce ne belirtiler yaşıyorlar bunları okuyanlar da kesin hamişsin bende de şöyle oldu böyle oldu derken...sonunu düşünmeden umutlandırıp,daha sonra üzülmesine sebep oluyorlar ...Sonra bir bakıyorsunuz beklenen gün gelmiş ve adet olmuşsunuz ... ve yaşadığınız hayal kırıklığıyla başbaşa kalıyorsunuz.
mafoldumben
Yazdıklarımı sakın yanlış anlama canım biraz genel bir yorum oldu.Sen üzerine düşeni yapmışsın şimdi sabırlı olmalı ve Allahtan hayırlısını isteyip beklemelisin.
Haklısın bitanem, yanlış anlamadım tabiki, benim iyiliğimi düşünerek söylediğine eminim, burda birbirimizi en iyi biz anlarız. Ne kadar kendimi dinlemekten vazgeçmeye çalışsam da vazgeçemiyorum ben de işte, hep aynı şey oluyor, ama durduramıyorum kendimi işte akannehir