Gebeliğe Hazırlık Kasım sonu çatlatma iğnesi yapanlar buyrun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
26 kasimda catlatma iğnesi vurdum 28 inde catladi. 15 aralik adet tarihim, var mi ayni zamanlarda igne olan arkadaslar, birlikte bekleyelim
5 aralık da oldum vuruldum çatlatma iğnesi bu gün kontrole gittim yumurtam çatlamış 2. Denemem benim

Merhaba bende 3 aralıkta vuruldum iğneyi 17 aralık test günüm bekliyorum şimdilik arada kasik ağrısı oluyor inşallah tutmuştur

İnşallah guzel sonuclar alırsınız, kac mmdi kac yumurta oldu. Agriniz var mı hiç
18.5 ken gittim 2 gün sonra gel dedi Dr sormadım gidince o gün çatlatma iğnesi oldum. Ben tek yumurta oluştu. Ağrım inanılmaz çok. Kasık ağrısı, batma ve sanki adet olacak gibi ağrılar.

Sizin durumunuz nasıl?

Benimde 19 mm ve 15 mm iki yumurta olmuştu ertesi gun vurdum igneyi, benimde oyle asiri bir ağrı var ve cok yogun gaz sancıları cekiyorum.

Yeni çatlamış sizinde insallah tutar çok ağır oluyor mu
Yok ilk vurduğum da çok ağrım olmuştu belim kasıklarım bacağım bu sefer 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm ve 19mm daha çok ağrı bekliyorken sadece kasık ağrım var gaz var 2 gün akıntım oldu

Yok ilk vurduğum da çok ağrım olmuştu belim kasıklarım bacağım bu sefer 2 tane yumurtam oluşmuş 18mm ve 19mm daha çok ağrı bekliyorken sadece kasık ağrım var gaz var 2 gün akıntım oldu
Gaz bende de var ve beni cok zorluyor gercekten

Inşallah hastalanmayız. Ne zaman doktora gidiyorsunuz?
İnsallah, catladiktan 14 gun sonra gel kan ver dedi doktor bu ctesine denk geliyor ama zaten pzt yada sali adet olmam gerek normalde, haftaya carsamba eger adet olmazsam gidecegim ha olursam yine ikinci gun femara icin yine Çarşamba gidecegim nasilsa kendimi carsambaya odakladim. Sizin ne zaman gorunen tarih

Banada 14 gün sonra gel dedi. Ama 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum hastalanırsam zaten gideceğim sizin gibi. Ben femara kullanmadım. Hangi ilaçları kullandınız başka bu arada ?

Kimseyi çağırmıyorlar genelde. Aşılama ya da tüp bebek değilse tabi.. 36 saat sonra çatlıyor. O saatte ve gün aşırı ilişki önermiştir dr.
Yani evet 36 saat sonrasını ilişki dedi ve adet olursan 3.günü gel dedi olmazsan da kan testi ver dedi. Yalnız bende pko var yine adetim geç olur mu acaba. Pko olup daha önce çatlatma iğnesi vurulduğunda geç adet olan oldu mu arkadaşlar.

Banada 14 gün sonra gel dedi. Ama 1-2 gün daha bekleyeyim diyorum hastalanırsam zaten gideceğim sizin gibi. Ben femara kullanmadım. Hangi ilaçları kullandınız başka bu arada ?
İnofolic combi kullanıyorum folikasit olarak bide glifor baslamistik bu gittigimde tekrardan bakilacak insülin direncime, siz kullandiniz mi?

Evet catlatma ignesi yapıldığı günden beri sag ve sol kasiklarda agri batma var sadece bende cumartesi gününü bekliyorum test yapmak için ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…