Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

hhaahaaa çok güldüm cnm yaa bildiğimizde iştemi çalışıon dedim cnm benim

hangisini sordugunu anlayamadim eslemim

kizlar bebek isinede calisiyomusun diyolarda bende hangisini soruyosun diye anlamadim

canim aslinda bundan 8 ay önce calisiyodum 3 .ayda ki düsügümden sonra calismayi biraktim

cünkü benim hamileligim riskli oluyo sürekli evde yatman gerekecek oy yüzden yine hamilelik düsündügüm icin calismamaya karar verdim

Son düzenleme:

anladım cnm almanya ya gelin mi gittin yoksa evlenmeden öncede ordamıydın:44::44:

selam bende kasım ayında anne olma hayalleriyle yaşayan biriyim...benim hikayem ise şöyle 24 ağustosta hamile olduğumu öğrendim öğrendikten 2gün sonra düşürmeye başladım sebebsizce......doktor 2 ay sonra düşünmem gerektiğini söyledi kısmetse bu 8 kasımdan sonra bende düşünmeye başladım 10 aralıkta regli olmama ümidiyle...

allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

hoş geldin cnm allah sanada sağlıklı bi evlat nasip etsin en yakın zamanda yaş kaç nekadarlık evlisin:44::44:

kızlar hala güzel haberler yok mu kimseden hu huuu...

Allahım nolur şu kızçeye güzel haber vermeyi bu ay sonu bana nasip et .. Amiinnnnnnnnnnnnnn ..
bak kendim için değil sırf senin için istiyorumm, yalanın da böylesi dermişimmmm

topik eskisi gibi değil canım benim bugünü saymazsak şafak 3 senin kaç

canım geliyorum rastlaşamıyoruz yaw diğer bazı arkadaşlar da kaybolmuşlar gülücük mutlubirisi filan vardı ya ??

dün burdaydim pureipekimde sizler geceleri burda yoksunuzki oyüzden karsilasamiyoruz

bu günde misafirlerim vardi yeni gittiler..

simdide kalan enkazi toparlayacagim

iki saat sonra ne ancak gelirim

hmm öyle işte ben de aynen, ev işi yemek çamaşır, gündüz de dışarı çıktım anca oldu iştee :)

valla kızlar en güzel haberlerinizi bekliyorum.bu arada benim bat hala geçmeye devam ediyor tam 10 gündeyim hala ne gelen var ne giden çook heycanlıyım ama umutlanmaktan da korkuyorum.güzel haberler vermeyi ve duymayı bekliyorum bakıcaz nasip

canim idrar testidemi yapmadin daha:26::26::26:

walla seni bu sabırdan dolayı candan kutluyorum, hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlüne göre neticelenir :)

walla seni bu sabırdan dolayı candan kutluyorum, hayırlısı olsun hakkında inşallah gönlüne göre neticelenir :)

bide beklemesi artik bosuna bi testle hersey anlasilir cünkü günü o kadar cok gecmiski hamile degilse belki kistide olusmus olabilir en azindan bi testle icinde bulundugu süphelerinden kurtulmus olur....

Son düzenleme:
canim idrar testidemi yapmadin daha:26::26::26:

valla sorma yasakhayal sizinle konuştuktan sonra o gece dayanamadım yaptım idrar testi ama ayıptır söylemesi biraz zorlama bir idrar oldu neyse yinede yaptım negatif çıktı sonra yattım sabah kalktım tuvalete gittim bi baktım ikinci çizgi var şok oldum ama o çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum.sonra araştırdım sonradan ıkana itibar etmeyin yazıyodu yine karmakarışık oldum..hala dabi gelişme yok napıcam bilmiyorum..birde mide bulantısı var beni deli eden hatta afedersin dakka başı geğiriyorum bu da bi belirti olabilir mi sence ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…