Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

yaaaa kızlar az önce sezeryan doğum izlemek istedim ama pişman oldum daha keserken kapattım izleyemedim. mideme kramp girdi resmen ya..
kendime gelemiyorum..
allahımmmm eğer hamile kalırsam normal doğum nasip et bana nolur

gulucuküm simdiden izleme bosverkisiden kisiyede degisiyo kimi sezeryan daha iyi diyo kimisi normal dogum....

yeterki bi hamile kalalimda bebisimizi saglikli kucagimiza alalimda nasi olursa olsun

ama arkadasimizin masaallahi var valla sabir konusunda

ne diyim sabrin böylesi bizim basimiza

vallahi kızlar bakalım ne olacak bende çok merak ediyrum ama unutmaya çalışıyorum hatta kendimi ütüye vericem şimdi.:2: 20 sine kadar falan beklemeyi düşünüyorum ama sonuç ne olursa olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah,kuçaklarımızı doldursun

kız ben sabırsızlandım senin yerine gidip kan testi vereydin ya bu gün :18::18::18::18::18:

bende çok kötü oldum benim adam gidiyodu nerdeyse allah nasip ederse ben normalden yanayım

ahh cnm anlıyorum ama ne biliyim ben dayanamzdım 9 gün az deil kiii gerçi negatif diosun ama kanda kesin belli olurdu :44::44::44:

Bugün hiç midem falan da bulanmadı bakalım.yanlız hamile olan arkadaşların mesajlarının altında gebelikleri ile ilgili bilgiler yazan yerler varya onu gördüklerimde çok mutlu oluyorum inş bize de nasip olur yaa

[SUB][/SUB]
hoş geldin cnmm sanada hayırlı akşamlar kimsecikler yok burdaa

evet canım kimse kalmamışşş ??
bende bugn çalşmıyorum ama evde çok işim var
eyemek temizlik filan, gündüz de işlerm vardı dışarda
ona koş buna koş yetişmiyoki, zaten günler kısaldı akşam oluveriyo
hava karardıktan sonra da iş yapmak çok zor oluyo

ohhh ne güzel bende bu günden bişi anlamadım valla hiç bi işede elimi süremedim yarın güzel bi temizlik yapmam lazım

maşallah kızlar bir gün bakmasam doluyor forum süpersnz... bol sohbetlere inşallah bebeiş haberleriyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…