Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

çok şükür
geçen bi arkadaş demişti kim hatırlamıyorum.. bebek ölmüş anneyi zehirlemiş anneyi de kurtaramamışlar.....
çok acı yaaa çok...

ben ameliyat olduğumda yan odadaki kadının da karnında ölmüş bebeği 7 aylıkken kadını zehirlemiş gözleri kör olmuş kadının bütün organları zarar görmüş tü çok kötü oldum duyduğumda allahım korusun bizi böyle şeylerden

oooo herkes kocişiyle resim koymuş kıskandım heee

ben anlatmıştım tatlım
o yüzden hep hayırlısını ver diye dua ediyorum hiç çıkmıyo aklımdan

evet canım şimdi hatırladımmm......
ben de hep hayırlısını diliyorum..
amcamın kızının 7 yıl sonra oldu bebeği.. çok şükür çok ta sağlıklı maşallah.......
herşey nasip....biz ne desek boş..
tek elimizden gelen. dua etmek...

ayyy kızlar güzel şeylerden bahsedelim ya içim karardı iyi düşüneli iyi olsun değil mi?

kızlar bişi sormuştum size
rahim duvarım bu ay 9 mm olmuş iimi sizce ne dersiniz en düşük kaç olmalı

ya ben doktorlara da güvenmiyorum..
sorunlu hastalarda zehirlenme takibi yapmalılar mutlaka..
ben pzt gittim suyum azalmış. e su azalınca zehirlemeye başlıyo anneyi, hiç kanıma bakmadı.sonra cuma gittiğimde suyun tamamen bitmiş dedi. bende zehirleme var mı acaba dedim, bi kan tahlili yapalım dedi.
ben söyleyince baktı salak doktor..
meğer zehirlemmeye başlamışom bile. acil bebeği almamız lazım dedi hemen..
eee be salak doktor, ben mi söylücem sana bunu......
sinirim bozuldu ya..

kızlar tam bizim bebişlere yazılmış bi şarkı yaaa

iki dudağına bir ömür vereyim
her adımını yüreğimi sereyim
ee nazında yap ama gözünü seveyim
insaf benimkide can bebeğim

gelll artıkkk bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bişi sormuştum size
rahim duvarım bu ay 9 mm olmuş iimi sizce ne dersiniz en düşük kaç olmalı

canım internetten araştır istersen benimde bir bilgim yok

diorum yaaa hiç düşünmüolar karşıdakilerini ben öle bi doktora çok para yedirdim hiç bişeyin yok die gönderdi beni ama bak başka doktora gidince çıktı tüplerim tıkalıymış meğersem

canım internetten araştır istersen benimde bir bilgim yok

baktım tüp bebekle ilgili şeyler çıkıyo hep ondada yazan şu 7 mm altındaki rahim duvarına transfer yapılmaz
offff vallahi bunla uğraşıyorum bide kist çıktı ki bu ay bebek için çok umutluydu dr
gerçi daha kesin belli değil ama
gittikçe sarpasarıyo sanki ne yapacağımı şaşırdım artık

ben pazartesi aradım dr u dedim daha 1 hafta var ben lekelendim dedim
çok ağrım var dedim hastalanıyosun dedi bana kapattı teli
cuma kendim çıktım gittim kist oluşmuş dedi ki lekelenmenin sebebinide kesin bulamadı
ben gitmesem ne kistten haberim var ne bişeyden

bazen çok gıcık oluyolar çok kızdım bende ama malesef en baştan beri herşeyi o biliyo
değiştirmem demek herşeye en baştan başlamak demek

kızlar yyaaa biz olmuyo die üzülüoruzz ama allahım hayırlı zamanı beklio kendimden örnek veriorum biz 9 ay önce ev aldık eve taşınırken adetim geçmişti 4 gün tam taşınacığım gün hastalanmıştım hiç unutmuyorum o günü çok ümitlenmiştim çünkü keşke olsaydı die çok ağlamıştım ama eğer o zman hamile olsaydım belki şu günlerde bebiişim olmuş olucaktı ama biz şu anda o kadar sıkışığız ki 2 gün önce maaş aldık hiç bişi kalmadı desm elimize doğru olur baya borca girdik bide benim ameliyat falan girince araya şimdi elimde bi bebişim olsa nasıl kaldırıcaktık nasıl masraflarını karşılıycaktık allahım biliyo nasıl verceğini şimdi 2 ay sonra bitio inş. borcumuz allahım verirse gayet güzel karşılarız masraflarını inş. allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

cnm bu işlerde hep aynı doktora bağlanmıycan başka bi doktora gitmeyi dene bide özelse gittiğin doktor bu nasılsa bana gelicek her çağırdığımda gelip muane parası vercek die başından savıo ona bağlanıp ümit edioz yaa her dediğini yapıoz yaa

canım hayırlşısıyla olsunda rabbim verir rızkını
borca bakarsan benim daha 4 yıl beklemem gerek ev borcum var takılma böyle şeylere üzme kendini geriye dön bak neler geçmişşş neler yaşanmış çok şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…