Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

--> SOĞAN KÜRÜ

İlk başlangıç zamanınız adet bitiminden en erken 7 gün sonra, ya da tam tarihinizi biliyorsanız adet gününüze 15 gün kala.

1,5 su bardağı kaynamış suya kabuğu soyulmuş orta boy kuru soğanı dörde böl, at. 5 dk. ağzı kapalı olarak kaynat. Ilıyınca iç (Sakın soğutma iyice). Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez iç. Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İkinci Kür İçin; İlk adeti olduktan sonra ikinci adete 10 gün kala tekrar aynı kürü 10 gün uygula.

canım aldımda şu anda nöbetçiyim hastanenin pc sini kullanıyorum, yarın eve gidince yaparım tşk ederim
özelden yazdım benim msj 100 olmamış o yüzden özel msj gönderemiyom

tamam rochakim mesaji aldiysan okeydir tatlim...bolca biseyler yazda 100 mesajin olunca rahatca özeldende yazarsin artik

Son düzenleme:
ben geldım kızlar nasılsınızzzz bıraz gec oldu ama guc olmadı yasakhayalımmmm nerdesın habıbtee

tşk ederim
kullandığın iğne clexane mı

yok rochakim fragmin 5000(2ML)kullandim ama 15 .haftada kaybettim simdi hamile kalirsam dozu biraz artirilacak yine fragmin 75000(3ml)kullanacam INSALLAH....

Son düzenleme:
ben geldım kızlar nasılsınızzzz bıraz gec oldu ama guc olmadı yasakhayalımmmm nerdesın habıbtee

kiz sen nerdesin alalaallagözüm yollarda kaldi habibtem

hosgeldin hoslar getirdinniye gec geldin kinetinmi yoktu

Son düzenleme:
inşallah bu sefer olur
bende bir gebelik geçirdim 7w lıkken kalp atımları durdu sonrası malum

senindemi kaybin vardiinsallah rabbim isteyen herkese verir kucaklarimiz bos kalmaz...

ilk düsükleri dr normal görüyo insallah ikincisinde yavrunu kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…