- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.041
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isim gucum vardi kizlar tek basimaaa bir de yemek fasli hastaneye gittim doktor yoktu bizde nasil pazar gunu tatilse burada cumaa...keske bende hamile kalacagimi kalmayacagimi bir bilsemmmrochak tatlimmm ekledim seni bebisim
senindemi kaybin vardiinsallah rabbim isteyen herkese verir kucaklarimiz bos kalmaz...
ilk düsükleri dr normal görüyo insallah ikincisinde yavrunu kucagina alirsin
turkiyeden isteyecem sanirim burada bulmam biraz zor esime sordumm...ins hamile kalirim kizlar sogan bulamadim yine bakarim doktora gidecem habibte yumurtlarima baksin haslamami kizartmami olur diyeee
ben sucukla kizartmayi dusunuyordummmm :111:
babam bana guldu o kadar sey istedimki hangisini yapsam diye dusunuyorum keciboynuzu coban cantasi hayit tohumu peln tozu ari sutu incir sordum simdi esimeee kafam karsiti yeruhe yaaa bu ay gercekten olmasini istiyorummmmm tum sevenlerim benim icin dua ediyorlar babam adak adadi o kadar yani cunku buna cok ihtoyacimiz varrr
canım bi prolaktin tekrar ölçtür istersen.merhaba kızlar nasılsınız bakalım.... ben dün geldim baktm kimsecikler yoktu tabi saat 4 te normal :) ben dün sağ kasık bölgesi oluyoeer sanırım acayip sancı çekiyordum.. yani birebir adet sancısı yaşadım . akıntımda oluyordu yumurtlama günüme girdim sanırım.. bugün işte eşimle ayıptır sölemesi birlikte olduk . artık bakalım . kader kısmet dua edin.sizde kızlar inşallah tutar.. birde dün sol göğsümü kontrol etmek istedm çünkü ben evlenmedn önce test yaptrmştm prolaktnim çok hafif artmştı ama eşim doktara sorumuş önemli bir yükseliş değil demişti.. dünkükonuşmalardan sonra sol göğsümü hafif sıkınca ucundan 1- 2 damla sıvı geldi... yumurtlamaya da bağladık benle eşim .ama bilmiyorum tabi.. siz ne diyorsunuz kızlar. varmı öyle yumurtlama döneminde göğsünde haifi sıvı olan sıkınca .. gerçi ben ilk dün defa denedm belkide yumurtlamadan dolayı .. .
yok rochakim fragmin 5000(2ML)kullandim ama 15 .haftada kaybettim simdi hamile kalirsam dozu biraz artirilacak yine fragmin 75000(3ml)kullanacam INSALLAH....
kızlar nöbetimden bahsetmek istiyorum, iğrenç bir nöbet ti artık sabah oldu 2 saat kaldı ,32 haftalık bir gebe geldi muayenesini yaptıktan sonra ilçede olduğum için nöbetçi doktorda yok ambulansla merkeze götürürken yolda doğdu ama ne doğum bebek zaten bir hafta veya ongün önce ölmüş resmen çürümüştü, ters geliyodu gövde çıktı kafa içerde kaldı,çok zorluyamıyorum çünki çürüdüğü için kafa kopabilir baya bir uğraaştıktan sonra kafada çıktı çok kötüydü,sonra merkeze yetiştik zaten,allahım sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim
kızlar nöbetimden bahsetmek istiyorum, iğrenç bir nöbet ti artık sabah oldu 2 saat kaldı ,32 haftalık bir gebe geldi muayenesini yaptıktan sonra ilçede olduğum için nöbetçi doktorda yok ambulansla merkeze götürürken yolda doğdu ama ne doğum bebek zaten bir hafta veya ongün önce ölmüş resmen çürümüştü, ters geliyodu gövde çıktı kafa içerde kaldı,çok zorluyamıyorum çünki çürüdüğü için kafa kopabilir baya bir uğraaştıktan sonra kafada çıktı çok kötüydü,sonra merkeze yetiştik zaten,allahım sen herşeyin hayırlısını ver yarabbim
günaydın güzel anne aday adayları
nerelerdeyiz bakalım bugün?
ben burdayım cnmmm
günaydın güzel anne aday adayları
nerelerdeyiz bakalım bugün?