Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu akşam burası pek canlı deil yaw benden başka kimse yokkk![]()
kulube yenı üye oldum ve bu üyeliğimle beraber bebekte beklıyorum yanı inşlhh raabim nasıp ederse doktorum 23 kasımda gel kan testı yapalım dedii beklıyorum bu ılk çalışma ayımız 2.çocugumu da kucagıma almak ıstıyorum inşhh herkese rabbım bebişlerini kucagına vermeyi nasıp etsin :)
herkez dalgın aslında .:) bnmde hala sağ kasığımda hafif batma oluyor.. ya inşallah döllenme olmuştur . bakalım hayırlısı ...
kulube yenı üye oldum ve bu üyeliğimle beraber bebekte beklıyorum yanı inşlhh raabim nasıp ederse doktorum 23 kasımda gel kan testı yapalım dedii beklıyorum bu ılk çalışma ayımız 2.çocugumu da kucagıma almak ıstıyorum inşhh herkese rabbım bebişlerini kucagına vermeyi nasıp etsin :)
dün akşam banada olmuştu ama geçti cnm![]()
:) ümitlenmiyim mi acep . nedense çok inanıyorum bu ay tutacak diye . hayırlısı ama..![]()
:) ümitlenmiyim mi acep . nedense çok inanıyorum bu ay tutacak diye . hayırlısı ama..![]()
kızlar araştırdım bunu buldum belki işimize yarar:26::26::26::26:
alıntı
750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt
hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela
hadi yaaa ilk duydum yumurta toplama günü ne oluyomuş cnm:44::44:
hadi yaaa ilk duydum yumurta toplama günü ne oluyomuş cnm:44::44:
kızlar araştırdım bunu buldum belki işimize yarar:26::26::26::26:
alıntı
750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt
hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela
benim icin salatalik cekirdegi sorun onu bulamam![]()
ovulasyon gününden bahsediyor bence![]()
bal polen karışımını bende duymuştum ama çok pahalıydı internette satılıyodu orjinal bende aktardan aldım ama bi işe yaramadı ben çocukken annem yurt dışından getirtip bana yedirirdi hep ben hastaydım küçükken astımım var dı ondan her derde deva diye biliorum tadı da çok güzeldi![]()