iyi akşamlar kızlar biz de 3-4 aydır bebek düşünüyoruz.BAT tam 8 gün geçti, hiç hastalık belirtisi de yok.sabah peynirli yumurta yaptım,her zaman yediğim şey ama bu sefer kokudan ölecektim öğlene kadar da hep midem bulandı.çok heycanlıyım bu sefer ama test yapıp hüsrana uğramaktan korkuyorum.biraz daha bekliyim diyorum bakalım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin :)
iyi akşamlar kızlar biz de 3-4 aydır bebek düşünüyoruz.BAT tam 8 gün geçti, hiç hastalık belirtisi de yok.sabah peynirli yumurta yaptım,her zaman yediğim şey ama bu sefer kokudan ölecektim öğlene kadar da hep midem bulandı.çok heycanlıyım bu sefer ama test yapıp hüsrana uğramaktan korkuyorum.biraz daha bekliyim diyorum bakalım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin :)
aktarlarda vardır bel ki bende bahçemden tohum için almıştım ama 20 gr ancak çıkar
kizlar topige bi sessizlik cökmüs
kimse yokmu niye sustunuz
aynen yaa kimse yok sıkıldım bende
ağzımda sakız çat çat patlatıyom sıkıntıdan
eslem canim zaten bu topige cokta aksamlari gelen olmazdi :44::44::44:ama simdi iyice sessizlesmis
eslem canim zaten bu topige cokta aksamlari gelen olmazdi :44::44::44:ama simdi iyice sessizlesmis
cnm şu senin resim var yaaa onu nasıl yapıosun bende foto koymk istiyorumm
canim benim dün pureipekime özelden anlattim dur sanada yazim özelden
simdi süpürgeme atlimda özel mesaj kutuma gidimdeordan yazim sana nasi yapilacagini
haha yaptım eşimle fotomu koydum
kiz maasallah ne hizlisin
valla senin gibide hizli yapana rastlamadim anlatali bikac dakika olmustu daha
bende daha mesaji aldimi diye beklerken resimi bile koymusun:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
güzelde bi resim secmissin:124::124::124::124::124::124:
saol cnm anlarım biraz bilgisayar işlerinden
fotoğraf koymak sorun olurmu hiç kimsede koymamış kendi fotosunu bende mi koymayaydım acep:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?