Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

inşallah hayırlısıyla bebişin sen ve kocişinle beraber gidersiniz canm .. bende annemden uzaklaşınca bebek istemeye başladm .. eşimde yoğun dahada yoğun olcak . bebeğimle ilgilenmek istiyorum...

ayy benim yalnız kalınca çok cnm sıkılıo allahtan eşim 8 - 5 çalışıo öğlen yemeğede eve gelio karakol yakın olduğu için o yüzden çok yalnız kalmıyom pek

Kızlar ovulasyon testini öneriyorum size şiddetle bana göre çok faydası oluyor ben kullandım keşke daha önce alsaydım dedim kullandığım ilk ay gebe kaldım. internetten alın daha uyguna geliyor

Kızlar ovulasyon testini öneriyorum size şiddetle bana göre çok faydası oluyor ben kullandım keşke daha önce alsaydım dedim kullandığım ilk ay gebe kaldım. internetten alın daha uyguna geliyor

bilmiyorum ki yumurtlama gününü hissetmeyenler için çok iyi bence ama hissedersen eğer ogün bişeyler yaparsan olur inşallah dmi..

ayy benim yalnız kalınca çok cnm sıkılıo allahtan eşim 8 - 5 çalışıo öğlen yemeğede eve gelio karakol yakın olduğu için o yüzden çok yalnız kalmıyom pek

benmde öyleydi hatta eşim hemen apartmanmzn orda çalşyrdu. şimdi taşınınca . yer değişince nöbetler falan. ...

ben de çay içiyodum şimdi sıcak sıcak iyi gelsin diye sağol :)) kafaya takarsak daha kötü olur biraz boşvermek lazım..

ne güzel hepimiz böyle olalaım inşallah ..böyle olursak en kısa zamanda hamiş oluruz inşallah. stres büyük etken.

Allahım insallah bu kasımın 27 sini bana uğurlu kıl, yüzümüz gülsün artık .. aminn..

gözünaydin canim benimaslinda doru yumurtlama günleri kaciriliyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…