inşallah hayırlısıyla bebişin sen ve kocişinle beraber gidersiniz canm .. bende annemden uzaklaşınca bebek istemeye başladm .. eşimde yoğun dahada yoğun olcak . bebeğimle ilgilenmek istiyorum...
kızlar beni unutun bu akşam kırmızılar geldi malesef :s
cok istedikce bu bebislerde nazlaniyo sanirim
bos verecen aslinda pes pese gelirler o zaman...
Kızlar ovulasyon testini öneriyorum size şiddetle bana göre çok faydası oluyor ben kullandım keşke daha önce alsaydım dedim kullandığım ilk ay gebe kaldım. internetten alın daha uyguna geliyor
Kızlar ovulasyon testini öneriyorum size şiddetle bana göre çok faydası oluyor ben kullandım keşke daha önce alsaydım dedim kullandığım ilk ay gebe kaldım. internetten alın daha uyguna geliyor
ayy benim yalnız kalınca çok cnm sıkılıo allahtan eşim 8 - 5 çalışıo öğlen yemeğede eve gelio karakol yakın olduğu için o yüzden çok yalnız kalmıyom pek
ben de çay içiyodum şimdi sıcak sıcak iyi gelsin diye sağol :)) kafaya takarsak daha kötü olur biraz boşvermek lazım..
afiyet olsun cnm banada kocişim yapmış getirdi ohh mis gibi yanında da kek var sölemesi ayıp...
uff canm istedi . az önce çay için su koydum zonra tek olduğm için vazgeçtm kapattım şimdi tekrar açıp demlicem kekimde var
sallama çay yokmu ondan yap
bende bu topic başlığını görüncee dedim ki iştee burdayımm inş. anne oluruss bu ay :)
sallama çay yokmu ondan yap
bende bu topic başlığını görüncee dedim ki iştee burdayımm inş. anne oluruss bu ay :)
nescafe yaptm . bi dilim kek ımm. :)) kocişim gece gelince çay içer kahvltlk falan beraber içerz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?