Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aaaaaaaaaaaaaa hiç duymadımmm :44::44::44::44:

inş. senin strestendir yada daha yeni olduğundan böle şeylerle uğraşmadan olur bebişin

canım ben bundan bir yıl önce bi dış gebelik geçirdim.
allahım..
hatırlamak bile istemiyorum ne zor günlerdi.
ne ağrılar ne kıvranmalar.allahım düşmanıma yaşatmasın.
o sebeple tekrar etmesinden çok korkuyorum.
dış gebelik bana zarar vermiş midir diye çok korkuyorum.
bebeğim olmıcak beklicem sonra bigün doktor benden rahim filmi isticek diye çok korkuyorum.
hadi onu çektirdim tüpler tıkalı çıkıcak bide onun ameliyatı olucan dicek die çok korkuyorum.
hadi o ameliyatı oldum.sonra başka sorunlar çıkıcak diye çok korkuyorum.

ne korkak karıyım ben ya

çok haklısın herkesle konuşulmuyor bu konular anlamıyorlar biz bize yeteriz duaların kabul olsun in aminnn

ya nebilim.. bi iki yerde okudum.. aynı anda yapılırsa birbirlerine ters etki fln ..
Rabbim içimi biliyor.. yıprandığım da cabası.. hasretimi dindirir insallah.. ne diyeyim bilmiyorum..

canım ters etki olsa bana doktorum önermezdi.hepsi ayrı işe yarıyo..
şimdi sen bal tarçın yemezsen yumurtalar nası gelişcek.
yemedin incir yaptın.gelişmeyen yumurtanın neyini çatlatsın incir.
incir yemedin baltarçın yedin.yumurtalar gelişti anam bu yumurta nası çatlıcak..

inşallah daha fazla beklemezsin.allahım yardımcın olsun inşallah.

bende bende çok korkuyorum doğal yoldan olsun istiyorummm

ayy doktor bana rahim filmi çekicez dediğinde öyle bi ağlamaya başladım ki ben normalde kimsenin yanında ağlayamam dışarı çıktık yolda yürüyorum sokağın ortasında hışkıra hıçkıra ağladım eşim beni skinleştirmeye çalışıo herkes bize bakıoo ayy unutamam o günleri tüplerimin tıkalı olduğunda da öle o gün sabahtan beri stresten bişi yememiştim eşim filmden snra bişiler yiyelimdie beni biyere götürdü ama nasıl yicen lokmalar boğazımdan geçmemişti lokanta da ben ağlıyo millet bana bakodu

evt .. en iyi bizleri birbirimiz anlarız..
bir zamanlar geçen senelerde.. ablam diyordu ki., iste halamların orda da biri var yıllardır onlarında olmuyo. ama herkese söylüyo, kimin duası kabul olur onu biz bilemeyiz.. hem senin gibi de sıkmıyolar kendilerini dediydi..
ve ablam bekar.. halen bekar ..
dedim herkes aynı olamaz.. o diyebilir.. herkeslere ama ben diyemem.. hem bakim onun yaşadıklarıyla, benim yaşadıklarım.. o bazı şeyleri kaldırır, benim ruhum dayanmaz.. ne biliyosun, bekar halinle dimi ama ?
kızıp söylendiydim ablama..
ve geçen ay da.. çok ağladım.. bi bska ablamla konusurken telde.. dedi ki :
senin kadar çok isteyeneni görmedim .. sen neden bu kadar çok istiyosun.. olmuyasa bırakkk.... öyle bir ses tonuyla dedi ki.. zaten benim canım yanıyo.. birde bunları duymak çok kötü yaptı beni..
yani Rabbimiz demiyor mu, isteyin ..demek ki var bunda bise ki.. olması gerektiği zaman vericek..
aminn cnmmm insallah yakın zamanda seviniriz .. kucaklarımız meleklerle dolar ..
hatta ikiz de olabilir.. kenid adıma diyim de...

Ne güzel bi başlık şimdi farkettim
şurda bat a 4 gün kalmış dünyanın başıma yıkılmasına hem umut hem umutsuzluk of off
1 senedir o kadar yıkıldım o kadar ağladım ki Allah hepimizin yardımcısı olsun

ya çok zor mevzular bunlar işte.allah herkesin yardımcısı olsun.çekilir çile değil vallahi.

ama bak simdi reanncnm..
doktorlar bu kürleri önermiyolar die duydum, geçen 10gün oluyo neredeyse, kontrole gittim.. duyduklarıma göre dktara sorayım dedim.. bana smdi ne iyi gelir bu kürlerden gibisenden .. deme doktara, tabi kendi ilaç kullanımlarına sebep olucak die..
soramadım.. bnde .. :s
incir yumurta büyütüyo diye biliyorum.. içine havuç katınca çatlıyomus die bilyodum ben :26:
ay valal içim şişti.. balmıs, soğanmıs, tarçınmıs..
gına geldi valla :s
amin aminn.. insallah ..

aman teker teker gelsinler benim yaşım küçük ikiz kaldıramam

valla canım benim doktorumun bizzat şöylediği şu..
"yararı olur zararı olmaz."
anlattı etti vs..
inşallah güzel haberlerini alırız yakında canım.

başa gelirsede çekilicek ama napalım.başka çaremiz var mı.yok.hayırlısı diyelim yine.

çaaremiz yok ama yinede ii varlar onlar bize çare olacak sebeplere yapışıp amacımıza ulaşıcaz başka yol yok

üzülmezmi insan ya adet olunca bile nasıl ağlıyoz zırıl zırıl kolaymı Allah ım kolaylık ver sabır ver OL de olsun rabbim OL de güldür yüzümüzü boş bırakama ellerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…