yok be canım yaa keşke olsa(
belirtiler zaten regl belirtileri ile aynı olunca çözümlemek zor, pazartesiye kadar durum kesinleşir hayırlısı ne diyim
rabbim önce içi benden çok yananlara nasip etsin inşallah, bütün çırpınanlara, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
tatlım canın biraz sıkkın gibi geldi,herşeyin hayırlısı öncelikle Rabbim ol dersen kuzularımız olur inşallah :))
canomm sende benm gibi erkencisinbiraz modum düştü cnm ya evet ben de kendmi sıkkın görüyorum
hayırlısı dediğin gibi Allahım bizleri de görsün gözetsin inşallah cnmmm
herkese günaydınn
bu ayn 19 unu bekleyen varmı aranızda
Kuzum ben 21 Kasımı bekliyorum :) hayırdır? belirtiler mi başladı?hadi inşallah
selam kızlar bişey sorucaktım size 4 aydır bebek istiyoruz korunmuyoruz bu ay 5. aya girdik eğer bu ayda olmazsa doktora gitmelimiyim eşim 1 sene deneriz olmazsa gideriz diyor fakat ben o kadar beklemek istemiyorum siz kaç aydan sonra gitmeyi düşündünüz ve gittiniz?
herkese günaydınn
bu ayn 19 unu bekleyen varmı aranızda
ayyy tatlım belirtilere bakarsan ben artık 15 aydır prikolojik tüm belirtileri yaşıyorum ama içimde bu ay olacak diye bir his var nedense
yada dr gittim bu ay takibe herşey çok ii gidiyo dedi dr ondan umutlanıyorum heralde
selam kızlar bişey sorucaktım size 4 aydır bebek istiyoruz korunmuyoruz bu ay 5. aya girdik eğer bu ayda olmazsa doktora gitmelimiyim eşim 1 sene deneriz olmazsa gideriz diyor fakat ben o kadar beklemek istemiyorum siz kaç aydan sonra gitmeyi düşündünüz ve gittiniz?
Canım ya bu psikoloji hepimizde var :) benimde daha adetim 21 kasımda ama daha şimdiden göğüslerimde şişlik hafif sızı kasıklarımda ağrı var sanıyorum ovulasyon vaktindeyim :) Çalışmalara başladığımız ilk ay kasıklarım ağrıda,sonraki ay mide bulantılarım oldu,bu ay da göğüslerim :) bunların 3ünü birden yaşayacağım ayı sabırla bekliyorum :)) Beynimiz nasıl bişey ki bize nasıl oyunlar yapıyor :)
İnşallah bu ay hamile olduğunu öğrenirsin canım benim :) Rabbim hayalini kurduğumuz şeylerle sınamasın inşallah
arkadaşlar birde bişey soracam destekleyici ilaç kullanan varmı aranızda
selam kızlar bişey sorucaktım size 4 aydır bebek istiyoruz korunmuyoruz bu ay 5. Aya girdik eğer bu ayda olmazsa doktora gitmelimiyim eşim 1 sene deneriz olmazsa gideriz diyor fakat ben o kadar beklemek istemiyorum siz kaç aydan sonra gitmeyi düşündünüz ve gittiniz?
ya düşünsene geçen ay tüm belirtiler vardı ve ayrıca 1 haftada geciktim şaka gibiydi
hatta dr umada dedim vücudum benimle dalga geçiyor heralde diye :)
inşallah rabbim tüm isteyenlerin kucağını hayırlısıyla boş bırakmasın
cnm ben 8 ayın sonunda hamile kaldım. 7. aydan sonra doktora gittim çünkü yaşım 29 riske atmak istemedim eğer yaşın küçükse 1 yılı bekle derim yaşın 30 a yaklaşıyosa bekleme doktora git bence
Amiiiiiiin canımmm benim :) soğan kürü yapıyor musun şekerim yada incir kürü denedin mi hiç bunları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?