Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aynı şeyler bende de vardı okuldu dersti yok yaşım ufak yok evliliğimizi yaşayalım falan filan günler yıl oldu dur artık dedim kendime.bebek olmayınca eksiğiz evinde bi boşluk var

tabiki bi süreden sonra öyle oluyor.. rabbim bozmasın eşimle çok iyiyiz . ama bebek düşüncesi ortaya çıktığndan beri sanki böyle daha bir tık yakınlaştık birbirimize o hissi yaşıyorsun yani.. bakışlar daha bi şevkatli oluyor sanki her iki tarafında .. eevliliğin meyvesi diye boşuna demiyorlar...

vallahi yine iyi farketmiş:)ne güzel bişey birbirine değer vermek ve sevmek

ben geldiiiiimmmmm evet ya ipeğin sonucu çıkmışmı acaba göremedim ama bi soruyım dedim kızlar nabersiniz görüşmeyeli mutlu birisi sen napıyorsun canım benim

hoşgeldn canmm
yüksek çkmş.canm zaten geçmiştekilere bi göz ataym maksat çoğlamasın birbirizmi tanylm diye bakınırken pureipeklede senlede konuşamadan çıkı verdiniz... bende tam çıkmaya hazırlanıyordum :)

Son düzenleme:

tabiki öyle.ben dr gittim 4 kez bi sorun yok eşimden sperm testi istedi hepside ayni seyi söyledi.biz eşimle eş arkadaş kanka herşeyiz anlıcan.ama daha bi yakınlaştık daha bi anladık birbirimizin değerini.sorun çıksada o benim yine ömrüm yine başımım tacı.allah onu başımdan eksik etmesin tek allahın isteyipte yapamıcğı hiç bişey yoktur görüyodur o bizi.yine diyorum bu süreçte herşeye dayanırım sabrederim ama eşim üzüldümü elim ayağım tutmuyo konusamıyorum o üzülünce

hoş geldin ne yemekler yaptın bakim bende kalkıcam şimdi hiç yemeğim yok

sağlıklı yemekler yaptım bol sebze lazım bize canım ama ben yine çıkmak zorundayım biraz ateşim var yatıyım biraz dinleniyim akşam girersem görüşürüz yine canım olmazsa yarın konuşuruz öpüldünüz kızlaaarrrrr

bende sebze yapcam artık çıkom yemek yapıyım grşrz inş.

canm benm rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasn ...

aynen öle şimdi bırak çocuk düşünmeyi evi nasıl geçindirceğimizi düşünürdük iki sene falan uzaklaştırma alıyomuş galiba allahım yardım etmişte kimse almamış

evet cezası çok ağır die biliyorum benim babamda polisti kayseriden emekli oldu yatarken bile yastığının altında oludu yanından hiç ayırmazdı

geçmiş oslun canm bol bol sıcak şeyler iç..öpldn

evet canm çıkmış. yüksek çıkmış 74mydü hatrlmym. ama doktara gtmmemş.randevu almş. inşallah biranönce düzelcek. hatta düzelmeye gerek kalmadan hamiş kalcak inşallah...

baya yüksek cikmis yaama bi hapla düzeliyoinsallah bi an önce düserde hamile kalir pureipekimiz

kızlar bende izninizle çıkıyorum . rabbim bu ay güzel haberler vermeyi nasip etsin .inşallah..öpüyorum hepinizi görşürüz.. kendinize cici bakın

kızlar bende izninizle çıkıyorum . rabbim bu ay güzel haberler vermeyi nasip etsin .inşallah..öpüyorum hepinizi görşürüz.. kendinize cici bakın

evet cezası çok ağır die biliyorum benim babamda polisti kayseriden emekli oldu yatarken bile yastığının altında oludu yanından hiç ayırmazdı

tabi cnm hep yastığının altında zaten silah bazen diorum bende çok düşünüosun silahını die yanından bi dakka ayırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…