- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
aynı şeyler bende de vardı okuldu dersti yok yaşım ufak yok evliliğimizi yaşayalım falan filan günler yıl oldu dur artık dedim kendime.bebek olmayınca eksiğiz evinde bi boşluk var
cnm benim bende çok seviorum kocamı hiç kimseye değişmem onu ben ameliyattayken deli olmuş ben 1 saat die girdim ameliyata 2.30 saat kalınca annem falan anlatıo yerinde duramadı dio suratı bembayaz olmuş bide benim eşim polis ben ameliyattayken sıkışmış tuvaelete gitmiş alalacele sen aceleden silahını tuvaeltte unutmuş 1 saat sonra ben ameliyattan çıkınca rahatlayınca bi bakıo ki silah yok allahtan kimse almamış yoksa şimdi mahvolmuştuk allah yardım etmiş...
ben geldiiiiimmmmmevet ya ipeğin sonucu çıkmışmı acaba göremedim ama bi soruyım dedim kızlar nabersiniz görüşmeyeli mutlu birisi sen napıyorsun canım benim
vallahi yine iyi farketmiş:)ne güzel bişey birbirine değer vermek ve sevmek
kizlar pureipekimin sonucu cikmismicünkü gecmisi okuyamadim
ben geldiiiiimmmmmevet ya ipeğin sonucu çıkmışmı acaba göremedim ama bi soruyım dedim kızlar nabersiniz görüşmeyeli mutlu birisi sen napıyorsun canım benim
tabiki bi süreden sonra öyle oluyor.. rabbim bozmasın eşimle çok iyiyiz . ama bebek düşüncesi ortaya çıktığndan beri sanki böyle daha bir tık yakınlaştık birbirimize o hissi yaşıyorsun yani.. bakışlar daha bi şevkatli oluyor sanki her iki tarafında .. eevliliğin meyvesi diye boşuna demiyorlar...
hoş geldin ne yemekler yaptın bakim bende kalkıcam şimdi hiç yemeğim yok
aynen öle şimdi bırak çocuk düşünmeyi evi nasıl geçindirceğimizi düşünürdük iki sene falan uzaklaştırma alıyomuş galiba allahım yardım etmişte kimse almamış
sağlıklı yemekler yaptım bol sebze lazım bize canım ama ben yine çıkmak zorundayım biraz ateşim var yatıyım biraz dinleniyim akşam girersem görüşürüz yine canım olmazsa yarın konuşuruz öpüldünüz kızlaaarrrrr
tabiki öyle.ben dr gittim 4 kez bi sorun yok eşimden sperm testi istedi hepside ayni seyi söyledi.biz eşimle eş arkadaş kanka herşeyiz anlıcan.ama daha bi yakınlaştık daha bi anladık birbirimizin değerini.sorun çıksada o benim yine ömrüm yine başımım tacı.allah onu başımdan eksik etmesin tek allahın isteyipte yapamıcğı hiç bişey yoktur görüyodur o bizi.yine diyorum bu süreçte herşeye dayanırım sabrederim ama eşim üzüldümü elim ayağım tutmuyo konusamıyorum o üzülünce
aynen öle şimdi bırak çocuk düşünmeyi evi nasıl geçindirceğimizi düşünürdük iki sene falan uzaklaştırma alıyomuş galiba allahım yardım etmişte kimse almamış
sağlıklı yemekler yaptım bol sebze lazım bize canım ama ben yine çıkmak zorundayım biraz ateşim var yatıyım biraz dinleniyim akşam girersem görüşürüz yine canım olmazsa yarın konuşuruz öpüldünüz kızlaaarrrrr
canm benm rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasn ...
evet canm çıkmış. yüksek çıkmış 74mydü hatrlmym. ama doktara gtmmemş.randevu almş. inşallah biranönce düzelcek. hatta düzelmeye gerek kalmadan hamiş kalcak inşallah...
evet cezası çok ağır die biliyorum benim babamda polisti kayseriden emekli oldu yatarken bile yastığının altında oludu yanından hiç ayırmazdı
yaaa kimse kalmamış burda kızlar bende iki konuşuruz diye gelmiştim(( 5:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?