tast yapmadın mı?
KAN YAPMIŞTIM AMA SAĞLIK OCAĞINA YALAN SÖLEDİM
AMAAAAAAAAA ÇOK ACELE ETMİŞİM BEN YAAA
:d:d:d:d:dd:d:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tast yapmadın mı?
slm kızlar hadi benim derdimede çare bulalım 1yıllık evliliyim adet düzensizliğim var bebek istiyoruz ama olmuyo dr hiç bi sorun yok acele etme olur hemen ilaca falan başlamaya gerek yok diyor 1 sene oldu ama gelsin artık bu arada hormonlar yumurtalıklar herşey normal off yolun başındayım nerdeyse ama yoruldum
KAN YAPMIŞTIM AMA SAĞLIK OCAĞINA YALAN SÖLEDİM
AMAAAAAAAAA ÇOK ACELE ETMİŞİM BEN YAAA
:d:d:d:d:dd:d:
canım adetinin 21. günü progesteron hormonuna baktır eğer 3 ten yukarı ise korkma
çok doğru söylüyosun eltimin çocuğunu bile sevemez oldum insanların ağzı her tarafa dönüyo bende 1 yıllık evliyim ama 4 aydır bebek düşünüyoruz herkes bi doktor ismi söylüyo sanki soran var kavga edesim geliyo insanlarda hadi beni geç eşimin yanındada diyolar o benden daha çok üzülüyo kimseylede paylaşamıyo o beni daha çok üzüyo canım o benim
bizim bu ay 2 yılımız doluyor evlilikte .. ve bu ay başladık çalışmalara .2yıl korunduk.. bebek istemeye çevremizdekilerinde etkisi oldu artık çocuk sevemez hale geliyorsun bebeğin olmadığın zaman birini sevsen hışpışt yapsan öyle acıırşekilde bakıyorlar.deli oluyorum... rabbim kimseyi bebek özlemiyle yakmasın . düşün ben korunuyorum ve hiç çocuk için uğraşmıyorum bana öyle bakıyorlar ve ben bundan o şekilde bile alnıyorusam birde yıllarca bebek özlemiyle yananlar nasıl..acaba.. rabbim herkeze nasip etsin sağlıklı salih evlatlar..
mutlubirisi öyle deil mi ama çok sinir oluyorum napım elimde deil
ay cnm benim ne kadar çok seviosun kocanı allah bozmasın allah mutluluğunuzu bi bebişle daha da çok artırsın inş.
yine yaptır cnm benim ben olsam dayanamam bi kere benimde 4 gün geçmişti adetim ama leke falan olmamıştı çok umutlanmıştım olduğumda yerle bir olmuştum çok umutlan ma ama yaptır testini bizde hber ver inş. hamilesindir
aynı sorun bendede var yeni doğan çocukları sevmeye kalksam soruyolar çocuğun var mı diye bende var diyorum yoksa çok acıyolar bana :bende sinir oluyorum
valla allah iyilik versin sana allah göbüşünü göbüşlerimizi bebişle doldursun .çok güldüm. gözümde canlandı o hal...
fakir zenginin umutsuzluğunu zengin fakirin mutluluğunu anlamaz... tabi onlardanda isyan etmeyen ama bakamadığı için üzülenler var . hamile olduğunu duyup bakamayacağı için ağlayanı çok gördüm .ki ben inanıyorum ki çoğu olmayanlar için dua ediyordur.. he mutlaka kendisinin istemediği halde bu kadar doğurgan olduğunu millete nispet atar gibi ayyy ben istemem başkalarına olsa keşke diyip haşa kendinden bilende var . AMA RABBİM DİLEĞİNE VERİR. DİLEDİĞİNE VERMEZ . DİLEDİĞİNDEN ALIR.... onlar ALLAHIN BİZE EMANETLERİ OLACAK.. O YAVRUCAKLAR...
BEN ilk çok düşünüyordum yani 2 yıl korunmamızda çok etkenler vardı benm derslerim . sonra başka ile taşınma durumumuz evliliğin henüz oturmaması yaşım küçük olduğunu düşünmem 23 yaşındaym . ve o sorumluluk öyle büyük ki... dinibütün bir insan yetiştirmek bu zamanda çok zor... öleceğimiz zaman ya onların hayırlarıyla anılacağız yada diğer yaptıklarıyla.. ALLAH SALİH SAĞLIKLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. RABBİM ÇEKEMEYECİĞİMZ DERT VERMESİN...
ben eşime diorum da sen kendi kafanda kuruyosun dio şimdi mesela çarşıya çıktım karşıdan gelen biri tanıdık karşılaşıyorum karşımda ki ilk önce yüzüme sonra karnıma sonra tekra yüzüme bakıo ve ilk lafı napıosundan önce bebek yokmu kız dahaaaaaa senle evlenenler çocuklarını sevio bilmem kim bende sonra evlenmiş çocuğu varmış beim nie yokmuş olmuyo diorum aaa nie olmuyo bilmem kimin de olmuyodu şöle yaptı oldu şu hocaya gitti okudu oldu bilmem nlere her ortama girdiğimde aynı şeyle gelde psikoljin bozulmasın
erkekler böle şeylere maruz kalmadıkları için onlar kfaya takmıyolar
valla allah iyilik versin sana allah göbüşünü göbüşlerimizi bebişle doldursun .çok güldüm. gözümde canlandı o hal...
fakir zenginin umutsuzluğunu zengin fakirin mutluluğunu anlamaz... tabi onlardanda isyan etmeyen ama bakamadığı için üzülenler var . hamile olduğunu duyup bakamayacağı için ağlayanı çok gördüm .ki ben inanıyorum ki çoğu olmayanlar için dua ediyordur.. he mutlaka kendisinin istemediği halde bu kadar doğurgan olduğunu millete nispet atar gibi ayyy ben istemem başkalarına olsa keşke diyip haşa kendinden bilende var . AMA RABBİM DİLEĞİNE VERİR. DİLEDİĞİNE VERMEZ . DİLEDİĞİNDEN ALIR.... onlar ALLAHIN BİZE EMANETLERİ OLACAK.. O YAVRUCAKLAR...
BEN ilk çok düşünüyordum yani 2 yıl korunmamızda çok etkenler vardı benm derslerim . sonra başka ile taşınma durumumuz evliliğin henüz oturmaması yaşım küçük olduğunu düşünmem 23 yaşındaym . ve o sorumluluk öyle büyük ki... dinibütün bir insan yetiştirmek bu zamanda çok zor... öleceğimiz zaman ya onların hayırlarıyla anılacağız yada diğer yaptıklarıyla.. ALLAH SALİH SAĞLIKLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. RABBİM ÇEKEMEYECİĞİMZ DERT VERMESİN...
çok doğru söylüyosun eltimin çocuğunu bile sevemez oldum insanların ağzı her tarafa dönüyo bende 1 yıllık evliyim ama 4 aydır bebek düşünüyoruz herkes bi doktor ismi söylüyo sanki soran var kavga edesim geliyo insanlarda hadi beni geç eşimin yanındada diyolar o benden daha çok üzülüyo kimseylede paylaşamıyo o beni daha çok üzüyo canım o benim
canım adetinin 21. günü progesteron hormonuna baktır eğer 3 ten yukarı ise korkma
inş canım benim.dünyalara değişmem kocamı üzülmesin o hiç ben onun yerinede üzülürüm:)
ne güzel maşşallah allah kimsenin evliliğini bozmasın.. sanaaaa yılın eşini en çok düşünen hamile adayı unvanını veriyorum yanlız kupa vercektm bulamadm
sana çok katılıyorum cnm haşa ben de öle düşünmüyorum allah nasip ederse olur etmezse olmaz bakamyacağı için yapamayanlara kızmıyorum ben zaten mesela en basiti bi akrabamız 30 yaşında velendi 3 ay sonra hamile kaldı ve eltisin 10 sendir çocuğu olmuyo ben de 2 yıllık evliyim benimde olmuyo bilio bizim yanımızda istemiyodum istemeden kaldım allahtan korkmasam aldırırım daha çok erken bide beişi kızdı yok o erkek istiyomuş neden kız olmuş kız istmiyodum keşke erkek olsaydı falan yani var ya o kadar sinir oldum ki kalkıp ağzının ortasına bi tane vurasım geldi istemiosn ki gelmişin 30 yaşına dah nei istemiyon yalan söylüo bizim yanımızda ne anlatıp duruyosun ben bölelerine sinir oluyorum işte