• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde :( :2::2::2::2:

bende dün çok kötüydüm dedim heralde grip olcam die korktum daha yeni ameliyatlıyıım sonuçta ama bu gün iyiyim çok şükür geçmiş olsun cnm

inş eşimden çıkmazda benden çıksın o çok üzülüyo bide kimseyle paylaşamıyo sorun varsa bende olsun onun üzülmesine dayanamıyrm.cumtsi belli olur rahim filmi zor çok acıyo die duydum ama tek bebeğim olsunda razıyım ben acıya

kişiye göre değişio cnm kimisi çok zor geçio dio kimisi hiç anlamadım dio şahsen benim zor oldu ama unuttum gitti bile napalım bebişler için yapmadığımız şey yok

o habire o soruyu soran insanlar yüzünden evden çıkmaz istemz olmuştum ben bi ara seni çok iyi anlıyorum cnm biyere gidip eve geldiğimde hep ağlardım sokağa çıkmak istemiodum

şuanda bende aynıyım insan içine giresim yok bayramda daha berbattı insanların soruları bayramımı zehir etti ben istemez mıyım çocuğumun olmamasını

Hepinize merhabalar hanımlar gebelik isteyen herkez bana sorarsanız öncelikle mutlaka doktora görünün başından geçen biliyor ama başınıza birşey gelmeden tedbirinizi mutlaka alın 27 yaşında başıma geleceğeni düşünmeyeceğim bir deneyim yaşadım 2 ay öncesi bebek isteğiyle korunmayı bıraktık ve ben o ayın sonunda doktora gitmeye karar verdim keşke daha önce gitseydim diyorum ama genede gittiğim için mutluyum neyse, muayene sırasında rahime yapışık çok büyük bir kitle tespit ettiler ağırlığı 1000gr böyutları 16cm 14cm büyüklüğünde ve kötü olma olasığı ile karı karşıya kaldık nihayet bu düşüncelerle 15 günü atlattıktan sonra bir ameliyat geçirdim bebek beklerken myom sahibi olduk :D Allah yüzümüze güldüde temiz çıktı sonuçlarımız rahim ve yumurtalıklarım sağlık bir şekilde korundu kısa bir süre sonra gene doktorumun taktikleri ile bir gebelik planlıyoruz ama lütfen bebek için önce annenin sağlığının önemli olduğunu unutmayın mutlaka kontrole gidin benim içinde dua edin :D

canım çok geçmiş olsun
benim kuzenimin başınada geldi hatta onun 1 yumurtalığı alındı ama şimdi 3 yaşında çok tatlı bir oğlu var
ki hamilelik için hiç uğraşmadı bile
hayırlısıyla hepimizin olcak inşallah
moralini yüksek tut Allahım bidaha yaşatmasın

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr deli olcam yaaa
bana bişey diyin
4. gün hala lekeeeee
ben napiim yaaaa
acaba hamişmiyim diye düşünmeden alamıyorum kendimi
2 hafta regli ve bel sancısından sonra şuan hiç ağrım sızım yok
sadece kasığımda ara ara acı var
ne yapsam ne etsem
böle bişi yaşayan varmı aranızda
ühüüüüüüüüüü

bana bişey diyin
4. gün hala lekeeeee
ben napiim yaaaa
ne yapsam ne etsem
ühüüüüüüüüüü

bilmiyorumki tatlım ben yeniyim bu konularda daha inş hamilesindir

bana bişey diyin
4. gün hala lekeeeee
ben napiim yaaaa
ne yapsam ne etsem
ühüüüüüüüüüü

tast yapmadın mı?

evet denk gelmek zor herkesin aynı anda işlerinin uygun olması gerekiyor :28:

neyse görüşebildiğimiz kadar takip edelim :6: :6:

topiğimiz kimsesiz kalmasın sakııın :45:

merka etme canm benm :)

ama niye kimse yok bugün yaaaaaaaaaa? nerdesiniz kızlar? başka topiklerlemi aldatıyosunuz yoksa:43::43::43::43:

:):20:

herkese günaydınnnnn
nasılsınız fıstıklar
merhaba canm ii seeenn

ben yine ii değilim
başıma neler geldi
benim regli 19 undaydı ama 12 sinle lekelenmey
ne olduğunu anlayamıyorum
kafam çok karışık yani dr aradım hastalanıyosun dedi kapattı da çok erken
yani döllenme olsaydı tam yerleşme günüydü
velasıl artık kafam beynim durdu :(:(:(:(:

bi doktora görün canm bence

Günaydın kızlar hala adet olmadım :)

hemen git test yaptır kız yarını falan bekleme heyecan yaptım bak ben :49:

ayyy canım tesekkurler hepımız ınsallah bu ay hamış oluruz Allahım aratmaz ınsallah hepımız ıcın burda sevınırız kutlamalar yaparız :) ben suan hıc emın olamıyorum ınanamıyorum kan gormedende ınanamıcam sankı :)
:49::49::49::49::49::49::49: haberini bekliyoruz inşallah hamilesin güzelim.

kızlar yüksek çıktı değer malesef :(((((((

sahi öyle mi dedi doktor ?? hem onu düşürmeye çalışırken hem devam et der mi acaba?

bugün arıcam dr, ctesiye randevum var ama, belki beklemeden ilaca başlatır bilemyrum şimdi ???

çok üzgünüm çooookkkkkkk :((((((((((

canm benm çok geçmiş olsun . çok üzme kendini . bak sterese girmişsin ya

bilmiyorum canım, hayıt oltu filan bişeyler yazıyo da bazı bitkisel şeyler ??

şimdi ben doktordan bilgi alırım, biraz da onları araştırırm artık duruma göre bakarım ?

başka yapıcak bişey varmı bilmyrum ? son dönemde üzülmekten bile yoruldum artık inan bana :(((

sanki elimde kolumda can kalmamış gibi :((((((((( sürekli gözlerim doluyo olur olmadık heryerde :(((((

bebek düşünceside böyle yapıyor olabilir.. stres yapıyosun canm . lütfen üzülme .

Hepinize merhabalar hanımlar gebelik isteyen herkez bana sorarsanız öncelikle mutlaka doktora görünün başından geçen biliyor ama başınıza birşey gelmeden tedbirinizi mutlaka alın 27 yaşında başıma geleceğeni düşünmeyeceğim bir deneyim yaşadım 2 ay öncesi bebek isteğiyle korunmayı bıraktık ve ben o ayın sonunda doktora gitmeye karar verdim keşke daha önce gitseydim diyorum ama genede gittiğim için mutluyum neyse, muayene sırasında rahime yapışık çok büyük bir kitle tespit ettiler ağırlığı 1000gr böyutları 16cm 14cm büyüklüğünde ve kötü olma olasığı ile karı karşıya kaldık nihayet bu düşüncelerle 15 günü atlattıktan sonra bir ameliyat geçirdim bebek beklerken myom sahibi olduk :D Allah yüzümüze güldüde temiz çıktı sonuçlarımız rahim ve yumurtalıklarım sağlık bir şekilde korundu kısa bir süre sonra gene doktorumun taktikleri ile bir gebelik planlıyoruz ama lütfen bebek için önce annenin sağlığının önemli olduğunu unutmayın mutlaka kontrole gidin benim içinde dua edin :D

rabbiim hayırlısıyla göbüşünü doldursun benide bizim kızlarııda inşallah..

istemeyenlerin hep oluyo gerçekten gönülden isteyenlerin nedense olmuyoo
bide diolar ya böle istemiyorum istemedn kaldım ağlayıp zırlıyolar böle ağızlarına :9:kürekle :9:vurasım gelio biz 2 senedir uğraşıoruz olmuyo kadın evlenio 2 ay sonra hamile sinir oluyorum

eslemcim öyle güldüm kürekle vurasın geliyoru okuyunca gözümde canlandırdım bian.seni:1:

isyan etmekten bende çok korkuyorum Allah'ım sabır ver diyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum eşimi de bazen çok sıkıyorum ama o da beni anlamıyor erkekler daha boşverici galiba bu konuda :19::19::19::19:

yok canm ya bak hata yapıyorsun bende normalde herşeyi konuşurum eşimle ama bu stresimi düşüncelerimi çok belli etmemeye çalışıyorum . gerçi benm ilk ayım bende çok tez canlıyımdır belki ilerki zamanlarda rabbim kısmet etmesse bende dicem şu eşim hiç takmıyor diye falan ama .. onlarında strese girmemesi lazım ki onlarında çok önemli .sonuçta..

slm kızlar hadi benim derdimede çare bulalım 1yıllık evliliyim adet düzensizliğim var bebek istiyoruz ama olmuyo dr hiç bi sorun yok acele etme olur hemen ilaca falan başlamaya gerek yok diyor 1 sene oldu ama gelsin artık bu arada hormonlar yumurtalıklar herşey normal off yolun başındayım nerdeyse ama yoruldum:(

KIZLAAAAR BU NE BÖYLE KARAMSARLIK . BEN ÜZÜLÜYORUM AMA . BEN YENİ BAŞLADIM BUNLARI OKUDUKÇA OLMAYACAKMIŞ GİBİ OLUYORUZ BENCE . BİRBİRİMİZE MORAL VERMEMİZ LAZIM . Bİ ARKADAŞIMIZ MORALİ BOZUK BURAYA YAZDI E BİZ ONUN MORALİNİ DÜZELTMEMİZ LAZIM .HEMEN BİZDE KÖTÜ SENERYOLAR ÜRETMEYELİM LÜTFEN....

insaallah cokta önemli bisey degildir pureipekim:50::50::50::50:

hormon degerindede insaallah sorun yoktur:26::26::26:

mutlubirisi bitanem yaw ben seni görmedim gece:6:

nabersiniz yavrukuslar:3::3::3::3::3::3:

yaw yüzünüzü gören cennetlik:27::27::27::27:

CANM ben beğendim yazdıklarını beni gör diye görmedin ama :17::17:

adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde :( :2::2::2::2:

geçmş olsun canm benm eşimdi hasta bugn aradm durumu daha iyi antbytk falan kullanyr. şimdi bugn biraz kırgınlığım vardı banadamı geçti dedim acaba .şimdi iiyim ama dün başım çok ağrıyordu benmde. 4 e kadar uyumadm .ders falan .yoruldm..

bende aynıyım hele bide bebeğin yokmu nie olmuyo diolar ağlıyasım geliyo.en ufak şeye patlıyorum

bizim bu ay 2 yılımız doluyor evlilikte .. ve bu ay başladık çalışmalara .2yıl korunduk.. bebek istemeye çevremizdekilerinde etkisi oldu artık çocuk sevemez hale geliyorsun bebeğin olmadığın zaman birini sevsen hışpışt yapsan öyle acıırşekilde bakıyorlar.deli oluyorum... rabbim kimseyi bebek özlemiyle yakmasın . düşün ben korunuyorum ve hiç çocuk için uğraşmıyorum bana öyle bakıyorlar ve ben bundan o şekilde bile alnıyorusam birde yıllarca bebek özlemiyle yananlar nasıl..acaba.. rabbim herkeze nasip etsin sağlıklı salih evlatlar..

bizim bu ay 2 yılımız doluyor evlilikte .. ve bu ay başladık çalışmalara .2yıl korunduk.. bebek istemeye çevremizdekilerinde etkisi oldu artık çocuk sevemez hale geliyorsun bebeğin olmadığın zaman birini sevsen hışpışt yapsan öyle acıırşekilde bakıyorlar.deli oluyorum... rabbim kimseyi bebek özlemiyle yakmasın . düşün ben korunuyorum ve hiç çocuk için uğraşmıyorum bana öyle bakıyorlar ve ben bundan o şekilde bile alnıyorusam birde yıllarca bebek özlemiyle yananlar nasıl..acaba.. rabbim herkeze nasip etsin sağlıklı salih evlatlar..

ben eşime diorum da sen kendi kafanda kuruyosun dio şimdi mesela çarşıya çıktım karşıdan gelen biri tanıdık karşılaşıyorum karşımda ki ilk önce yüzüme sonra karnıma sonra tekra yüzüme bakıo ve ilk lafı napıosundan önce bebek yokmu kız dahaaaaaa senle evlenenler çocuklarını sevio bilmem kim bende sonra evlenmiş çocuğu varmış beim nie yokmuş olmuyo diorum aaa nie olmuyo bilmem kimin de olmuyodu şöle yaptı oldu şu hocaya gitti okudu oldu bilmem nlere her ortama girdiğimde aynı şeyle gelde psikoljin bozulmasın
erkekler böle şeylere maruz kalmadıkları için onlar kfaya takmıyolar

çok doğru söylüyosun eltimin çocuğunu bile sevemez oldum insanların ağzı her tarafa dönüyo bende 1 yıllık evliyim ama 4 aydır bebek düşünüyoruz herkes bi doktor ismi söylüyo sanki soran var kavga edesim geliyo insanlarda hadi beni geç eşimin yanındada diyolar o benden daha çok üzülüyo kimseylede paylaşamıyo o beni daha çok üzüyo canım o benim

Back