Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım adetinin 21. günü progesteron hormonuna baktır eğer 3 ten yukarı ise korkma

KAN YAPMIŞTIM AMA SAĞLIK OCAĞINA YALAN SÖLEDİM
AMAAAAAAAAA ÇOK ACELE ETMİŞİM BEN YAAA
:d:d:d:d:dd:d:

yine yaptır cnm benim ben olsam dayanamam bi kere benimde 4 gün geçmişti adetim ama leke falan olmamıştı çok umutlanmıştım olduğumda yerle bir olmuştum çok umutlan ma ama yaptır testini bizde hber ver inş. hamilesindir

ay cnm benim ne kadar çok seviosun kocanı allah bozmasın allah mutluluğunuzu bi bebişle daha da çok artırsın inş.

aynı sorun bendede var yeni doğan çocukları sevmeye kalksam soruyolar çocuğun var mı diye bende var diyorum yoksa çok acıyolar bana bende sinir oluyorum

mutlubirisi öyle deil mi ama çok sinir oluyorum napım elimde deil

valla allah iyilik versin sana allah göbüşünü göbüşlerimizi bebişle doldursun .çok güldüm. gözümde canlandı o hal...
fakir zenginin umutsuzluğunu zengin fakirin mutluluğunu anlamaz... tabi onlardanda isyan etmeyen ama bakamadığı için üzülenler var . hamile olduğunu duyup bakamayacağı için ağlayanı çok gördüm .ki ben inanıyorum ki çoğu olmayanlar için dua ediyordur.. he mutlaka kendisinin istemediği halde bu kadar doğurgan olduğunu millete nispet atar gibi ayyy ben istemem başkalarına olsa keşke diyip haşa kendinden bilende var . AMA RABBİM DİLEĞİNE VERİR. DİLEDİĞİNE VERMEZ . DİLEDİĞİNDEN ALIR.... onlar ALLAHIN BİZE EMANETLERİ OLACAK.. O YAVRUCAKLAR...

BEN ilk çok düşünüyordum yani 2 yıl korunmamızda çok etkenler vardı benm derslerim . sonra başka ile taşınma durumumuz evliliğin henüz oturmaması yaşım küçük olduğunu düşünmem 23 yaşındaym . ve o sorumluluk öyle büyük ki... dinibütün bir insan yetiştirmek bu zamanda çok zor... öleceğimiz zaman ya onların hayırlarıyla anılacağız yada diğer yaptıklarıyla.. ALLAH SALİH SAĞLIKLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH. RABBİM ÇEKEMEYECİĞİMZ DERT VERMESİN...

yarına kadar sökülmezse dr gitçem bakalım ne dicekler

sana çok katılıyorum cnm haşa ben de öle düşünmüyorum allah nasip ederse olur etmezse olmaz bakamyacağı için yapamayanlara kızmıyorum ben zaten mesela en basiti bi akrabamız 30 yaşında velendi 3 ay sonra hamile kaldı ve eltisin 10 sendir çocuğu olmuyo ben de 2 yıllık evliyim benimde olmuyo bilio bizim yanımızda istemiyodum istemeden kaldım allahtan korkmasam aldırırım daha çok erken bide beişi kızdı yok o erkek istiyomuş neden kız olmuş kız istmiyodum keşke erkek olsaydı falan yani var ya o kadar sinir oldum ki kalkıp ağzının ortasına bi tane vurasım geldi istemiosn ki gelmişin 30 yaşına dah nei istemiyon yalan söylüo bizim yanımızda ne anlatıp duruyosun ben bölelerine sinir oluyorum işte

tabi doğru sölysn . ya insanlar çok düşüncesiz... yapacak bişey yok onları takarsan yumurtalarımız tutmadan pat diye akıveriri gider

boşvermeye çalışmamız lazım...

aynı şeyler bende de vardı okuldu dersti yok yaşım ufak yok evliliğimizi yaşayalım falan filan günler yıl oldu dur artık dedim kendime.bebek olmayınca eksiğiz evinde bi boşluk var

ne güzel maşşallah allah kimsenin evliliğini bozmasın.. sanaaaa yılın eşini en çok düşünen hamile adayı unvanını veriyorum yanlız kupa vercektm bulamadm

canım adetinin 21. günü progesteron hormonuna baktır eğer 3 ten yukarı ise korkma

canim bende Progesteron değerlerinde 10 ve üstü normal olarak kabul edilir diye biliyorum dr öyle dedi okudugum dr sitelerindede öyle yaziyodu

10 altindakilerde yumurtlama olmuyo diye biliyorum

inş canım benim.dünyalara değişmem kocamı üzülmesin o hiç ben onun yerinede üzülürüm:)

cnm benim bende çok seviorum kocamı hiç kimseye değişmem onu ben ameliyattayken deli olmuş ben 1 saat die girdim ameliyata 2.30 saat kalınca annem falan anlatıo yerinde duramadı dio suratı bembayaz olmuş bide benim eşim polis ben ameliyattayken sıkışmış tuvaelete gitmiş alalacele sen aceleden silahını tuvaeltte unutmuş 1 saat sonra ben ameliyattan çıkınca rahatlayınca bi bakıo ki silah yok allahtan kimse almamış yoksa şimdi mahvolmuştuk allah yardım etmiş...

yok canm bilymrm anladm seni canm benm.... bizm akrabadada var öyle bitane erkek istiyrlardır kız oldu. yani erkek için o yaştan sonra yaptılar.. kızları oldu...

ben geldiiiiimmmmm evet ya ipeğin sonucu çıkmışmı acaba göremedim ama bi soruyım dedim kızlar nabersiniz görüşmeyeli mutlu birisi sen napıyorsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…