adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde:2::2::2::2:
inş eşimden çıkmazda benden çıksın o çok üzülüyo bide kimseyle paylaşamıyo sorun varsa bende olsun onun üzülmesine dayanamıyrm.cumtsi belli olur rahim filmi zor çok acıyo die duydum ama tek bebeğim olsunda razıyım ben acıya
kişiye göre değişio cnm kimisi çok zor geçio dio kimisi hiç anlamadım dio şahsen benim zor oldu ama unuttum gitti bile napalım bebişler için yapmadığımız şey yok
o habire o soruyu soran insanlar yüzünden evden çıkmaz istemz olmuştum ben bi ara seni çok iyi anlıyorum cnm biyere gidip eve geldiğimde hep ağlardım sokağa çıkmak istemiodum
kişiye göre değişio cnm kimisi çok zor geçio dio kimisi hiç anlamadım dio şahsen benim zor oldu ama unuttum gitti bile napalım bebişler için yapmadığımız şey yok
ayıp olmazsa yani yanlış anlamazsan senin problemin ne neden olmuyo
Hepinize merhabalar hanımlar gebelik isteyen herkez bana sorarsanız öncelikle mutlaka doktora görünün başından geçen biliyor ama başınıza birşey gelmeden tedbirinizi mutlaka alın 27 yaşında başıma geleceğeni düşünmeyeceğim bir deneyim yaşadım 2 ay öncesi bebek isteğiyle korunmayı bıraktık ve ben o ayın sonunda doktora gitmeye karar verdim keşke daha önce gitseydim diyorum ama genede gittiğim için mutluyum neyse, muayene sırasında rahime yapışık çok büyük bir kitle tespit ettiler ağırlığı 1000gr böyutları 16cm 14cm büyüklüğünde ve kötü olma olasığı ile karı karşıya kaldık nihayet bu düşüncelerle 15 günü atlattıktan sonra bir ameliyat geçirdim bebek beklerken myom sahibi oldukAllah yüzümüze güldüde temiz çıktı sonuçlarımız rahim ve yumurtalıklarım sağlık bir şekilde korundu kısa bir süre sonra gene doktorumun taktikleri ile bir gebelik planlıyoruz ama lütfen bebek için önce annenin sağlığının önemli olduğunu unutmayın mutlaka kontrole gidin benim içinde dua edin
aalalal benim avatara nolmusonuda sonra bi düzeltim bari
ayıp olmazsa yani yanlış anlamazsan senin problemin ne neden olmuyo
benim tüplerim tıkalı çıktı cnm laporoskopi oldum 15 gün önce ameliyat yani
çok geçmiş olsun tatlım inşallah bundan sonrasında herşey güzel olur
geçmiş olsun canım allah yardımcımız olsun inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr deli olcam yaaa
bana bişey diyin
4. gün hala lekeeeee
ben napiim yaaaa
acaba hamişmiyim diye düşünmeden alamıyorum kendimi
2 hafta regli ve bel sancısından sonra şuan hiç ağrım sızım yok
sadece kasığımda ara ara acı var
ne yapsam ne etsem
böle bişi yaşayan varmı aranızda
ühüüüüüüüüüü
çok geçmiş olsun tatlım inşallah bundan sonrasında herşey güzel olur
saol cnm allahım isteyen herekse en yakın zamanda nasip etsin müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua geri çevrilmezmiş hepimiz birbirimize dua edelim allahım sizede banad nasip etsin inş.
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr deli olcam yaaa
bana bişey diyin
4. gün hala lekeeeee
ben napiim yaaaa
acaba hamişmiyim diye düşünmeden alamıyorum kendimi
2 hafta regli ve bel sancısından sonra şuan hiç ağrım sızım yok
sadece kasığımda ara ara acı var
ne yapsam ne etsem
böle bişi yaşayan varmı aranızda
ühüüüüüüüüüü
evet denk gelmek zor herkesin aynı anda işlerinin uygun olması gerekiyor
neyse görüşebildiğimiz kadar takip edelim
topiğimiz kimsesiz kalmasın sakııın
ama niye kimse yok bugün yaaaaaaaaaa? nerdesiniz kızlar? başka topiklerlemi aldatıyosunuz yoksa
merhaba canm ii seeennherkese günaydınnnnn
nasılsınız fıstıklar
ben yine ii değilim
başıma neler geldi
benim regli 19 undaydı ama 12 sinle lekelenmey
ne olduğunu anlayamıyorum
kafam çok karışık yani dr aradım hastalanıyosun dedi kapattı da çok erken
yani döllenme olsaydı tam yerleşme günüydü
velasıl artık kafam beynim durdu:
Günaydın kızlar hala adet olmadım :)
ayyy canım tesekkurler hepımız ınsallah bu ay hamış oluruz Allahım aratmaz ınsallah hepımız ıcın burda sevınırız kutlamalar yaparız :) ben suan hıc emın olamıyorum ınanamıyorum kan gormedende ınanamıcam sankı :)
kızlar yüksek çıktı değer malesef((((((
sahi öyle mi dedi doktor ?? hem onu düşürmeye çalışırken hem devam et der mi acaba?
bugün arıcam dr, ctesiye randevum var ama, belki beklemeden ilaca başlatır bilemyrum şimdi ???
çok üzgünüm çooookkkkkkk(((((((((
bilmiyorum canım, hayıt oltu filan bişeyler yazıyo da bazı bitkisel şeyler ??
şimdi ben doktordan bilgi alırım, biraz da onları araştırırm artık duruma göre bakarım ?
başka yapıcak bişey varmı bilmyrum ? son dönemde üzülmekten bile yoruldum artık inan bana((
sanki elimde kolumda can kalmamış gibi(((((((( sürekli gözlerim doluyo olur olmadık heryerde ((((
Hepinize merhabalar hanımlar gebelik isteyen herkez bana sorarsanız öncelikle mutlaka doktora görünün başından geçen biliyor ama başınıza birşey gelmeden tedbirinizi mutlaka alın 27 yaşında başıma geleceğeni düşünmeyeceğim bir deneyim yaşadım 2 ay öncesi bebek isteğiyle korunmayı bıraktık ve ben o ayın sonunda doktora gitmeye karar verdim keşke daha önce gitseydim diyorum ama genede gittiğim için mutluyum neyse, muayene sırasında rahime yapışık çok büyük bir kitle tespit ettiler ağırlığı 1000gr böyutları 16cm 14cm büyüklüğünde ve kötü olma olasığı ile karı karşıya kaldık nihayet bu düşüncelerle 15 günü atlattıktan sonra bir ameliyat geçirdim bebek beklerken myom sahibi oldukAllah yüzümüze güldüde temiz çıktı sonuçlarımız rahim ve yumurtalıklarım sağlık bir şekilde korundu kısa bir süre sonra gene doktorumun taktikleri ile bir gebelik planlıyoruz ama lütfen bebek için önce annenin sağlığının önemli olduğunu unutmayın mutlaka kontrole gidin benim içinde dua edin
istemeyenlerin hep oluyo gerçekten gönülden isteyenlerin nedense olmuyoo
bide diolar ya böle istemiyorum istemedn kaldım ağlayıp zırlıyolar böle ağızlarınakürekle vurasım gelio biz 2 senedir uğraşıoruz olmuyo kadın evlenio 2 ay sonra hamile sinir oluyorum
isyan etmekten bende çok korkuyorum Allah'ım sabır ver diyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum eşimi de bazen çok sıkıyorum ama o da beni anlamıyor erkekler daha boşverici galiba bu konuda
slm kızlar hadi benim derdimede çare bulalım 1yıllık evliliyim adet düzensizliğim var bebek istiyoruz ama olmuyo dr hiç bi sorun yok acele etme olur hemen ilaca falan başlamaya gerek yok diyor 1 sene oldu ama gelsin artık bu arada hormonlar yumurtalıklar herşey normal off yolun başındayım nerdeyse ama yoruldum
insaallah cokta önemli bisey degildir pureipekim
hormon degerindede insaallah sorun yoktur:26::26::26:
mutlubirisi bitanem yaw ben seni görmedim gece
nabersiniz yavrukuslar
yaw yüzünüzü gören cennetlik
adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde:2::2::2::2:
saol cnm allahım isteyen herekse en yakın zamanda nasip etsin müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua geri çevrilmezmiş hepimiz birbirimize dua edelim allahım sizede banad nasip etsin inş.
amiiin inş tatlım
bende aynıyım hele bide bebeğin yokmu nie olmuyo diolar ağlıyasım geliyo.en ufak şeye patlıyorum
kızlar ben izninizle çıkıyorum yemek yapmam lazım biraz sonra gelirim yine öpüldünüz
bizim bu ay 2 yılımız doluyor evlilikte .. ve bu ay başladık çalışmalara .2yıl korunduk.. bebek istemeye çevremizdekilerinde etkisi oldu artık çocuk sevemez hale geliyorsun bebeğin olmadığın zaman birini sevsen hışpışt yapsan öyle acıırşekilde bakıyorlar.deli oluyorum... rabbim kimseyi bebek özlemiyle yakmasın . düşün ben korunuyorum ve hiç çocuk için uğraşmıyorum bana öyle bakıyorlar ve ben bundan o şekilde bile alnıyorusam birde yıllarca bebek özlemiyle yananlar nasıl..acaba.. rabbim herkeze nasip etsin sağlıklı salih evlatlar..
bizim bu ay 2 yılımız doluyor evlilikte .. ve bu ay başladık çalışmalara .2yıl korunduk.. bebek istemeye çevremizdekilerinde etkisi oldu artık çocuk sevemez hale geliyorsun bebeğin olmadığın zaman birini sevsen hışpışt yapsan öyle acıırşekilde bakıyorlar.deli oluyorum... rabbim kimseyi bebek özlemiyle yakmasın . düşün ben korunuyorum ve hiç çocuk için uğraşmıyorum bana öyle bakıyorlar ve ben bundan o şekilde bile alnıyorusam birde yıllarca bebek özlemiyle yananlar nasıl..acaba.. rabbim herkeze nasip etsin sağlıklı salih evlatlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?