Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde :2::2::2::2:

bende dün çok kötüydüm dedim heralde grip olcam die korktum daha yeni ameliyatlıyıım sonuçta ama bu gün iyiyim çok şükür geçmiş olsun cnm

o habire o soruyu soran insanlar yüzünden evden çıkmaz istemz olmuştum ben bi ara seni çok iyi anlıyorum cnm biyere gidip eve geldiğimde hep ağlardım sokağa çıkmak istemiodum

şuanda bende aynıyım insan içine giresim yok bayramda daha berbattı insanların soruları bayramımı zehir etti ben istemez mıyım çocuğumun olmamasını

canım çok geçmiş olsun
benim kuzenimin başınada geldi hatta onun 1 yumurtalığı alındı ama şimdi 3 yaşında çok tatlı bir oğlu var
ki hamilelik için hiç uğraşmadı bile
hayırlısıyla hepimizin olcak inşallah
moralini yüksek tut Allahım bidaha yaşatmasın

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrr deli olcam yaaa
bana bişey diyin
4. gün hala lekeeeee
ben napiim yaaaa
acaba hamişmiyim diye düşünmeden alamıyorum kendimi
2 hafta regli ve bel sancısından sonra şuan hiç ağrım sızım yok
sadece kasığımda ara ara acı var
ne yapsam ne etsem
böle bişi yaşayan varmı aranızda
ühüüüüüüüüüü

bilmiyorumki tatlım ben yeniyim bu konularda daha inş hamilesindir

tast yapmadın mı?

evet denk gelmek zor herkesin aynı anda işlerinin uygun olması gerekiyor

neyse görüşebildiğimiz kadar takip edelim

topiğimiz kimsesiz kalmasın sakııın

merka etme canm benm :)

ama niye kimse yok bugün yaaaaaaaaaa? nerdesiniz kızlar? başka topiklerlemi aldatıyosunuz yoksa

:)

herkese günaydınnnnn
nasılsınız fıstıklar
merhaba canm ii seeenn

bi doktora görün canm bence

Günaydın kızlar hala adet olmadım :)

hemen git test yaptır kız yarını falan bekleme heyecan yaptım bak ben

haberini bekliyoruz inşallah hamilesin güzelim.

canm benm çok geçmiş olsun . çok üzme kendini . bak sterese girmişsin ya

bebek düşünceside böyle yapıyor olabilir.. stres yapıyosun canm . lütfen üzülme .

rabbiim hayırlısıyla göbüşünü doldursun benide bizim kızlarııda inşallah..

eslemcim öyle güldüm kürekle vurasın geliyoru okuyunca gözümde canlandırdım bian.seni

isyan etmekten bende çok korkuyorum Allah'ım sabır ver diyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum eşimi de bazen çok sıkıyorum ama o da beni anlamıyor erkekler daha boşverici galiba bu konuda

yok canm ya bak hata yapıyorsun bende normalde herşeyi konuşurum eşimle ama bu stresimi düşüncelerimi çok belli etmemeye çalışıyorum . gerçi benm ilk ayım bende çok tez canlıyımdır belki ilerki zamanlarda rabbim kısmet etmesse bende dicem şu eşim hiç takmıyor diye falan ama .. onlarında strese girmemesi lazım ki onlarında çok önemli .sonuçta..

KIZLAAAAR BU NE BÖYLE KARAMSARLIK . BEN ÜZÜLÜYORUM AMA . BEN YENİ BAŞLADIM BUNLARI OKUDUKÇA OLMAYACAKMIŞ GİBİ OLUYORUZ BENCE . BİRBİRİMİZE MORAL VERMEMİZ LAZIM . Bİ ARKADAŞIMIZ MORALİ BOZUK BURAYA YAZDI E BİZ ONUN MORALİNİ DÜZELTMEMİZ LAZIM .HEMEN BİZDE KÖTÜ SENERYOLAR ÜRETMEYELİM LÜTFEN....

insaallah cokta önemli bisey degildir pureipekim

hormon degerindede insaallah sorun yoktur:26::26::26:

mutlubirisi bitanem yaw ben seni görmedim gece

nabersiniz yavrukuslar

yaw yüzünüzü gören cennetlik

CANM ben beğendim yazdıklarını beni gör diye görmedin ama

adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde :2::2::2::2:

geçmş olsun canm benm eşimdi hasta bugn aradm durumu daha iyi antbytk falan kullanyr. şimdi bugn biraz kırgınlığım vardı banadamı geçti dedim acaba .şimdi iiyim ama dün başım çok ağrıyordu benmde. 4 e kadar uyumadm .ders falan .yoruldm..

bende aynıyım hele bide bebeğin yokmu nie olmuyo diolar ağlıyasım geliyo.en ufak şeye patlıyorum

bizim bu ay 2 yılımız doluyor evlilikte .. ve bu ay başladık çalışmalara .2yıl korunduk.. bebek istemeye çevremizdekilerinde etkisi oldu artık çocuk sevemez hale geliyorsun bebeğin olmadığın zaman birini sevsen hışpışt yapsan öyle acıırşekilde bakıyorlar.deli oluyorum... rabbim kimseyi bebek özlemiyle yakmasın . düşün ben korunuyorum ve hiç çocuk için uğraşmıyorum bana öyle bakıyorlar ve ben bundan o şekilde bile alnıyorusam birde yıllarca bebek özlemiyle yananlar nasıl..acaba.. rabbim herkeze nasip etsin sağlıklı salih evlatlar..

ben eşime diorum da sen kendi kafanda kuruyosun dio şimdi mesela çarşıya çıktım karşıdan gelen biri tanıdık karşılaşıyorum karşımda ki ilk önce yüzüme sonra karnıma sonra tekra yüzüme bakıo ve ilk lafı napıosundan önce bebek yokmu kız dahaaaaaa senle evlenenler çocuklarını sevio bilmem kim bende sonra evlenmiş çocuğu varmış beim nie yokmuş olmuyo diorum aaa nie olmuyo bilmem kimin de olmuyodu şöle yaptı oldu şu hocaya gitti okudu oldu bilmem nlere her ortama girdiğimde aynı şeyle gelde psikoljin bozulmasın
erkekler böle şeylere maruz kalmadıkları için onlar kfaya takmıyolar

çok doğru söylüyosun eltimin çocuğunu bile sevemez oldum insanların ağzı her tarafa dönüyo bende 1 yıllık evliyim ama 4 aydır bebek düşünüyoruz herkes bi doktor ismi söylüyo sanki soran var kavga edesim geliyo insanlarda hadi beni geç eşimin yanındada diyolar o benden daha çok üzülüyo kimseylede paylaşamıyo o beni daha çok üzüyo canım o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…