hayır vermedi yumurtalıkların gayet sağlıklı gözüküyo düzensizlik bebek için engel değil diyo.onun haricinde de 3 dr gittim onlarda hemen hemen aynı şey dediler bebek için engel değil herşey yolunda diyolar ama yolunda olmayan bişey varki olmuyo bebek
pişşşşttttttt
5.aya girdik canım demin bir topikde okudum bir bayan 6 sene doğum kontrol hapıyla korunmuş bıraktığının 2.ayı hamile kalmış :44::44::44:
canım merhaba adet düzenszliğin olduğu için her ay yumurtlama günün farklılık gösterebiliyor doktorunun ilaç vermesi lazımdı ialçla düzene koyup akabinde hamile kalabilrsin başka bir sorun yoksa
saol canım başka sorun yok cumts tekrar gitcm bilmyrm allah herkese kolaylık sabır versin yıllardır olmayan insanlar napıyo ki çok zormuş hemen olck sanıyodum
benimde düzensizliğim vardı doktor ilaç vermişti etkiler hamileliği die düzene girer se hamilelik kolylaşır die tabii benim onunla alakası yokmuş ama belki senin labilir
seypardon:18::18::18::18::18:
ne konusuyodunuzki cokmu önemli
işte allahım onlara sabır versin benim 2 senede psikolojim bozuldu gerçek anlamda
başka sorun olsa teslerde çıkardı demi yani ben pek bilmiyorum yeniyim bu konularda daha 6 tane falan test yaptı alttan baktı ultrasyona koydu herşey temiz çıktı bilmiyorum sorun olsa çıkar mıydı bunlarda[/Q
eğer hormonların da bişi yoksa eşinin ve senin ya düzensizlikten ya stresten yada benim gibi tüp tıkanıklığından olmuyo olabilir cnm doktor kontrollerini bırakma ihmal etme
biz tam anlamıyla 4 aydır istiyoruz hemen olcak sanıyodum evliliğimğ yaşayım die ama bebeksizde olmuyomuş inş en kısa zamanda allah herkese nasip eder
işte allahım onlara sabır versin benim 2 senede psikolojim bozuldu gerçek anlamda
ahh canım bozma psikolojini sakın pozitif düşün ben bazen evde öyle yapıyorum kötü bişey oluyor mesela hiç sinirlenmiyorum eşim şaşırıyor noldu diyor detoks yapıyorum diyorum hep böyle kal diyor bana :)
başka sorun olsa teslerde çıkardı demi yani ben pek bilmiyorum yeniyim bu konularda daha 6 tane falan test yaptı alttan baktı ultrasyona koydu herşey temiz çıktı bilmiyorum sorun olsa çıkar mıydı bunlarda[/Q
eğer hormonların da bişi yoksa eşinin ve senin ya düzensizlikten ya stresten yada benim gibi tüp tıkanıklığından olmuyo olabilir cnm doktor kontrollerini bırakma ihmal etme
evet onuda söyledi rahim filmi çekelim en son çare dedi eşimdende sperm testi istedi cumtsi gitcz ama eşim çok hassaslaştı daha ortada bişey yok o kendinden düşünüyo bebeği benden çok o istiyo ama dr gitmekten kaçınıyo of ne zormuş bu işler
ahh ne güzel bende öyle olabilsem keşke ben çok sinirli oldum afedersin ota boka ağlar oldum çok gerginim özelliklede şu iki üç gündür acaip gergin ve sinirliyim hatta dün akşameşim dio sen adet mi olcan bu ne sinir die halbu ki daha 8 gün var
ahh ne güzel bende öyle olabilsem keşke ben çok sinirli oldum afedersin ota boka ağlar oldum çok gerginim özelliklede şu iki üç gündür acaip gergin ve sinirliyim hatta dün akşameşim dio sen adet mi olcan bu ne sinir die halbu ki daha 8 gün var
evet onuda söyledi rahim filmi çekelim en son çare dedi eşimdende sperm testi istedi cumtsi gitcz ama eşim çok hassaslaştı daha ortada bişey yok o kendinden düşünüyo bebeği benden çok o istiyo ama dr gitmekten kaçınıyo of ne zormuş bu işler
ayy yaa eskiden erkekler hiç üstlerine alınmazmış çocuk olmayıca şimdi öle deil galiba benimde eşim hemen kendinden kaynaklandığını düşünmüştü ama benden çıktı
eşinde de bişi çıkmazsa hemen iste doktordan filmi biraz zor ama bebiş için değer cnm ben iki kere çekildim
bende aynıyım hele bide bebeğin yokmu nie olmuyo diolar ağlıyasım geliyo.en ufak şeye patlıyorum
ayy yaa eskiden erkekler hiç üstlerine alınmazmış çocuk olmayıca şimdi öle deil galiba benimde eşim hemen kendinden kaynaklandığını düşünmüştü ama benden çıktı
eşinde de bişi çıkmazsa hemen iste doktordan filmi biraz zor ama bebiş için değer cnm ben iki kere çekildim
inş eşimden çıkmazda benden çıksın o çok üzülüyo bide kimseyle paylaşamıyo sorun varsa bende olsun onun üzülmesine dayanamıyrm.cumtsi belli olur rahim filmi zor çok acıyo die duydum ama tek bebeğim olsunda razıyım ben acıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?