Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

benimde düzensizliğim vardı doktor ilaç vermişti etkiler hamileliği die düzene girer se hamilelik kolylaşır die tabii benim onunla alakası yokmuş ama belki senin labilir

5.aya girdik canım demin bir topikde okudum bir bayan 6 sene doğum kontrol hapıyla korunmuş bıraktığının 2.ayı hamile kalmış :44::44::44:

ben hiç hapla korunmadım bilmiyorum ama 5 ay azmış daha ama sen yinede ihmal etme banada erken dah diolardı keşke daha önceleri gitseymişim şimdi belki bebeğim ya kucağımda ya karnımda olurdu..
gerçi herşeyde vardır bi hayır keşkeler şeytandan gelirmişş

canım merhaba adet düzenszliğin olduğu için her ay yumurtlama günün farklılık gösterebiliyor doktorunun ilaç vermesi lazımdı ialçla düzene koyup akabinde hamile kalabilrsin başka bir sorun yoksa

saol canım başka sorun yok cumts tekrar gitcm bilmyrm allah herkese kolaylık sabır versin yıllardır olmayan insanlar napıyo ki çok zormuş hemen olck sanıyodum

benimde düzensizliğim vardı doktor ilaç vermişti etkiler hamileliği die düzene girer se hamilelik kolylaşır die tabii benim onunla alakası yokmuş ama belki senin labilir

başka sorun olsa teslerde çıkardı demi yani ben pek bilmiyorum yeniyim bu konularda daha 6 tane falan test yaptı alttan baktı ultrasyona koydu herşey temiz çıktı bilmiyorum sorun olsa çıkar mıydı bunlarda

seypardon:18::18::18::18::18:

ne konusuyodunuzki cokmu önemli

daha olmayan bebişlerimizi neden olmadığını tedavileri gibi çeşitli konuları ele aldık bugün canım

biz tam anlamıyla 4 aydır istiyoruz hemen olcak sanıyodum evliliğimğ yaşayım die ama bebeksizde olmuyomuş inş en kısa zamanda allah herkese nasip eder

bende öle diodum evliliğimi yaşıycam en az bi sene yapmıycam die ama insan gerçekten arıyo bi süre sonra ben evlendikten 2 ay sonra bırakmıştım korunmayı

işte allahım onlara sabır versin benim 2 senede psikolojim bozuldu gerçek anlamda

ahh canım bozma psikolojini sakın pozitif düşün ben bazen evde öyle yapıyorum kötü bişey oluyor mesela hiç sinirlenmiyorum eşim şaşırıyor noldu diyor detoks yapıyorum diyorum hep böyle kal diyor bana :)

kızlaaaarrr hasta oldum ben galiba burnum akıyooooorrrr gözlerim yanıyor başım ağrıyoooorrr :2::2::2::2::2::2:

ahh ne güzel bende öyle olabilsem keşke ben çok sinirli oldum afedersin ota boka ağlar oldum çok gerginim özelliklede şu iki üç gündür acaip gergin ve sinirliyim hatta dün akşameşim dio sen adet mi olcan bu ne sinir die halbu ki daha 8 gün var

adet zamanları bende çok gergin oluyorum her şeye bağırıyorum benimde 10 günüm falan var ve hasta oldum galiba ben ya eşimden geçti heralde :2::2::2::2:

bende aynıyım hele bide bebeğin yokmu nie olmuyo diolar ağlıyasım geliyo.en ufak şeye patlıyorum

bende aynıyım hele bide bebeğin yokmu nie olmuyo diolar ağlıyasım geliyo.en ufak şeye patlıyorum

o habire o soruyu soran insanlar yüzünden evden çıkmaz istemz olmuştum ben bi ara seni çok iyi anlıyorum cnm biyere gidip eve geldiğimde hep ağlardım sokağa çıkmak istemiodum

kızlar ben izninizle çıkıyorum yemek yapmam lazım biraz sonra gelirim yine öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…