- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
evet ama şöyle bişey de var eğer bir rahatsızlık varsa ve bunu başından yakalarsak zaman kaybı olmaz bak mesela arkadaş ikinci doktora gitmese belki daha ne kadar beklicekti aklını kurcalıyıp durucaktı öğrendi tedavisini oldu şimdi kafası rahattır ortada engel bir durum kalmadı beklemek o yüzden kötü işte
evet ama şöyle bişey de var eğer bir rahatsızlık varsa ve bunu başından yakalarsak zaman kaybı olmaz bak mesela arkadaş ikinci doktora gitmese belki daha ne kadar beklicekti aklını kurcalıyıp durucaktı öğrendi tedavisini oldu şimdi kafası rahattır ortada engel bir durum kalmadı beklemek o yüzden kötü işte
küçük bi ameliyat göbek deliğinde bide kasıktan iki delik açılıp tüplere bakıolar bi ilaç veriolar o ilaçla tüpleri açıolar vaeya başka şeylerle basit bişey ama genel anestezi alıosun tabi zor deil yani bebek için o kadar çok şeyler yaptık kii gelsin o sıpa da ben ona sorucam bu yaşadıklarımı derdi neymiş de gelmemiş sorucam ona
bu arada nerde yaşıosun cnm
Beklemek konusundaki fikirlerine katılyorm. 1 sene çocuk istemedim hayatımı yaşayım biraz evliliğim otursun dedim ama 1 sene sonra çocuk isteniyomuş zaten 9 ay hamilelik olacaktı .. 3-4 ay sonra denemeye başlasaymışım diye düşünüyorum şimdi..
kizlarrr yine kaynatmisiniz sayfalar basini almis gitmisbnugün isler yogun sayfaya takilamiyorum iyi sohbetler size ismini hatirlayamadim bugün bi arkadas test yapicakti yaptimi aceba haber varmi
canım ben istanbulda yaşıyorum sen?
slm kızlar hadi benim derdimede çare bulalım 1yıllık evliliyim adet düzensizliğim var bebek istiyoruz ama olmuyo dr hiç bi sorun yok acele etme olur hemen ilaca falan başlamaya gerek yok diyor 1 sene oldu ama gelsin artık bu arada hormonlar yumurtalıklar herşey normal off yolun başındayım nerdeyse ama yoruldum
slm kızlar hadi benim derdimede çare bulalım 1yıllık evliliyim adet düzensizliğim var bebek istiyoruz ama olmuyo dr hiç bi sorun yok acele etme olur hemen ilaca falan başlamaya gerek yok diyor 1 sene oldu ama gelsin artık bu arada hormonlar yumurtalıklar herşey normal off yolun başındayım nerdeyse ama yoruldum
izmit bende ben iki kere film çekildim ikisindede tüplerim tıkalı çıktı bana birisi önermişti eski evlerin yapımında kullanılan köy tuğlalrı var ince böle şimdikiler gibi deil o tuğlayı yarım saat falan ocakta kızdırıp bi leyenin içine havlu üstüne tuğlayı üstüne de yarım kilo sirkeyi boşaltıp onun buharına oturuyosun ben ameliyattan önce yapmıştım aşırı derce iltahap akmıştı benden ameliyatta da hemn açılmış tüplerim ben onun etkisi oluğunu düşünüyorum tavsiya ederim onu yaptığın gece hemn ilişkiye gircekmişin yapan herkes kalmış hamile hemen ben adetme iki gün varken yapmıştım haliyle hamile kalamadım sonrada ameliyat olunca olmadım inş. bu ay kalırım...
kızlar baya kaldım gelen giden yok . bende çıktım derse devam . grşrz yarın
bu arada ben bir süredir çok moralsizdim
bu konuyla alakalı olarak değil, çok üzüldüğüm başka bir konu vardı :85:
çok derinden etkilendim çok ağladımetkisinden sıyrılmaya çalışyrum hala
çok detay verebilceğim bşy dğl merak etmyn, ama bu durum beni düşündürdü
bu strese bağlı olarak prolaktin yükselmesi olup olmadığını anlamak için sabah kan verdim ..
sonucu bekliyorum ama stresliyim tabiki umarım yüksek çıkmaz((((((
anladım canım birde doktor bana yaşın daha çok küçük sakın internetten yumurtlama tarihini falan hesaplamaya çalışma sen 30 40 yaşında bir bayan değilsin o yüzden yumurtalıkların çok iyi çalışıyor aklını bulandırma demişti yaopmadım öyle bişey ki yumurtladığımı anlıyorum zaten ama neden olmuyor acaba :44::44::44:
adet düzensizliği için vermedimi ilaç o çok etkilio hamileliği
ne kadar zamandır korunmuyosun
aalalal benim avatara nolmusonuda sonra bi düzeltim bari
teşk ederim canım inş hepimiz hamile kalırızda şu sayfaları bebeğimizin gelişimleriyle doldururuz cumrtsi dr tekrar gitcem bakalım hayırlısıedacım adet düzensizliğin olmasından dolyı yumurtlama gününü tam olarak bilemezsin dolayısıyla 2 günde bir ilişki ile hamile kalma şansını arttırabilirsin inşallah en kısa sürede bebişin olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?