Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

iyiymiş ya denesek mi kızlar

merhaba hoşbulduk umarım hepimiz sağlıklıca bebişlerimizi alırız en kısa zamanda elimize...

iyiymiş ya denesek mi kızlar

istemeyenlerin hep oluyo gerçekten gönülden isteyenlerin nedense olmuyoo
bide diolar ya böle istemiyorum istemedn kaldım ağlayıp zırlıyolar böle ağızlarına kürekle vurasım gelio biz 2 senedir uğraşıoruz olmuyo kadın evlenio 2 ay sonra hamile sinir oluyorum

aynen canım ya daha erken istemiyorum inşallah hamile değilimdir diyenlerin oluyor hep bi de doğurup oraya buraya bırakanlar var Allah'ım onlara veriyor bizim gibi bebek için çıldıranlara vermiyor yani bir bakımdan sabretmekde sınanıyoruz galiba biz :44::44::44::44:

sınandığımız doğru allah isyan etmeden en güzel şekilde bu sınavı geçmemizi nasip etsin inş. çok korkuyorum isyan etmekten...
sorma o doğurup doğurup sokağa atanlar yokmu allahım onları bildiği gibi yapsın ne diyim...

isyan etmekten bende çok korkuyorum Allah'ım sabır ver diyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum eşimi de bazen çok sıkıyorum ama o da beni anlamıyor erkekler daha boşverici galiba bu konuda

isyan etmekten bende çok korkuyorum Allah'ım sabır ver diyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum eşimi de bazen çok sıkıyorum ama o da beni anlamıyor erkekler daha boşverici galiba bu konuda

bende kızıyorum ama düşününce birininde sakin olması lazımm onlarda bizim gibi kafaya taksa şahsen bana eşim nie olmuyo nie olmuyo die surat yapsa (benim gibi) :) ben kaldıramam daha çok üzülürüm gibi gelio

merhaba hoşbulduk umarım hepimiz sağlıklıca bebişlerimizi alırız en kısa zamanda elimize...

canım sen nerde yaşıyorsun biraz anlatır mısın kendini tanıyalım senide

evet bende kaldıramam belki ama sanki umurunda değilmiş gibi davranması da üzüyor beni

sen kaç yıllık evlisin olmuyo galiba seninde sebep belli mi??

21 yaşındayım ben bu ay 1 senelik evli olucam acelen ne diyebilirsin ama istiyorum işte :)
doktora gittim muayene etti sağlıklısın dedi hamile kalınca bekliyorum dedi ama daha kalamadım

21 yaşındayım ben bu ay 1 senelik evli olucam acelen ne diyebilirsin ama istiyorum işte :)
doktora gittim muayene etti sağlıklısın dedi hamile kalınca bekliyorum dedi ama daha kalamadım

yok yok demem cnm bende 20 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende 1 senlik evliydim doktora gittiğimde banada öle dedi yolladı onun yüzünde 6 ay bekledim keşke onun lafına bakmayıp başka doktora gitseymişim 1.5 yıllık evliyken başka doktora gittim tüp tıkanıklığım çıktı ekim 30 da laporoskopi oldum sonuç olarak açıldı tüpler allah izin verirse başka sebep kalmadı şimdi inş. olcak yakın zamanda öle inanıyorum...

kankeyta benim ya :) peki doktor seni muayene ettiğinde tüplerin tıkalı olduğunu anlamadı mı canım ?

kankeyta benim ya :) peki doktor seni muayene ettiğinde tüplerin tıkalı olduğunu anlamadı mı canım ?

muaneyle anlaşılmıyo rahim filmi çekilio cnm ilk gittiğim doktor özeldi bide 300 400 milyon para yedirdim ona salak şey beni muane etti yumartaların güzel dio hiç bi problem yok dio eşimin testleride süper benimkilerde öle bana klomen verdi yumurta çatlatma iğnesi verdi saçma sapan bende sinirlendim gitmedim ikinci gittiğim doktora anlattığımda bunları şaşırmıştı yani o da bi iki ay takip etti beni yine olmayınca film verdi ordada çıktı şimdi ameliyat oldum işte bakalım

Daha su damlasısınız ya kızlar:) Çok küçükmüşsünüz. Gerçi ben de 19 yaşında evlendim ama yaş ilerleyince (34) sizler kuzu geldiniz bana:)) Bence telaş etmeyin. Hayatınızın tadını çıkartın. Birgün Allahın izniyle çocuğunuz olacak. Ondan sonra hayatınız boyunca "anne" olacaksınız. Ve bu sorumluluk demek:) Şimdi vakit varken gününüzü gün edin kızlar:) Allah bebek aratmasın, annelik duygusundan mahrum bırakmasın kimseyi. Sizler de en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşun inşallah.

peki canım bu laparoskopi nasıl bişey :18::18::18::18:

tabi öle yaş küçük ama evlilik iki sene bide çocuklara olan sevgi çok fazla olunca aranıo işte

evet ama şöyle bişey de var eğer bir rahatsızlık varsa ve bunu başından yakalarsak zaman kaybı olmaz bak mesela arkadaş ikinci doktora gitmese belki daha ne kadar beklicekti aklını kurcalıyıp durucaktı öğrendi tedavisini oldu şimdi kafası rahattır ortada engel bir durum kalmadı beklemek o yüzden kötü işte

peki canım bu laparoskopi nasıl bişey :18::18::18::18:

küçük bi ameliyat göbek deliğinde bide kasıktan iki delik açılıp tüplere bakıolar bi ilaç veriolar o ilaçla tüpleri açıolar vaeya başka şeylerle basit bişey ama genel anestezi alıosun tabi zor deil yani bebek için o kadar çok şeyler yaptık kii gelsin o sıpa da ben ona sorucam bu yaşadıklarımı derdi neymiş de gelmemiş sorucam ona

bu arada nerde yaşıosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…