size bişi anlatıyım ben bi doktora gitmiştim söylediklerini aynen anlatıyorum size
bana dediki senstres yaıosun ondan olmuyo bebek şimdi sen kendi evinden annenin evine git eşinde kendi annesinin evine bi kaç gün eskisi gibi nişanlı gibi yaşayın konuşmalarınız falan herşey nişanlıyken gibi olsun sonra randevulaşın dışarda buluşun sonra bi otele gidin gizli gizli ama evli olduğunuzu unutun nişanlısınız korka korka birlikte olun sonra yine bi kaç gün annenin evine eşinde annesinin evine hamile kalcam ailem duycak gibi korkarak yaşa o zaman kalırsın demişti....aynen böle anlatmıştı çok gülmüştüm doktorla çatladık gülmekten aslında bazen diorum denemek lazım die...
iyiymiş ya denesek mi kızlar
istemeyenlerin hep oluyo gerçekten gönülden isteyenlerin nedense olmuyoo
bide diolar ya böle istemiyorum istemedn kaldım ağlayıp zırlıyolar böle ağızlarına kürekle vurasım gelio biz 2 senedir uğraşıoruz olmuyo kadın evlenio 2 ay sonra hamile sinir oluyorum
aynen canım ya daha erken istemiyorum inşallah hamile değilimdir diyenlerin oluyor hep bi de doğurup oraya buraya bırakanlar var Allah'ım onlara veriyor bizim gibi bebek için çıldıranlara vermiyor yani bir bakımdan sabretmekde sınanıyoruz galiba biz :44::44::44::44:
sınandığımız doğru allah isyan etmeden en güzel şekilde bu sınavı geçmemizi nasip etsin inş. çok korkuyorum isyan etmekten...
sorma o doğurup doğurup sokağa atanlar yokmu allahım onları bildiği gibi yapsın ne diyim...
isyan etmekten bende çok korkuyorum Allah'ım sabır ver diyorum ama ya olmazsa diye de korkuyorum eşimi de bazen çok sıkıyorum ama o da beni anlamıyor erkekler daha boşverici galiba bu konuda
merhaba hoşbulduk umarım hepimiz sağlıklıca bebişlerimizi alırız en kısa zamanda elimize...
bende kızıyorum ama düşününce birininde sakin olması lazımm onlarda bizim gibi kafaya taksa şahsen bana eşim nie olmuyo nie olmuyo die surat yapsa (benim gibi) :) ben kaldıramam daha çok üzülürüm gibi gelio
canım sen nerde yaşıyorsun biraz anlatır mısın kendini tanıyalım senide
evet bende kaldıramam belki ama sanki umurunda değilmiş gibi davranması da üzüyor beni
sen kaç yıllık evlisin olmuyo galiba seninde sebep belli mi??
21 yaşındayım ben bu ay 1 senelik evli olucam acelen ne diyebilirsin ama istiyorum işte :)
doktora gittim muayene etti sağlıklısın dedi hamile kalınca bekliyorum dedi ama daha kalamadım
yok yok demem cnm bende 20 yaşındayım 2 yıllık evliyim bende 1 senlik evliydim doktora gittiğimde banada öle dedi yolladı onun yüzünde 6 ay bekledim keşke onun lafına bakmayıp başka doktora gitseymişim 1.5 yıllık evliyken başka doktora gittim tüp tıkanıklığım çıktı ekim 30 da laporoskopi oldum sonuç olarak açıldı tüpler allah izin verirse başka sebep kalmadı şimdi inş. olcak yakın zamanda öle inanıyorum...
kankeyta benim ya :) peki doktor seni muayene ettiğinde tüplerin tıkalı olduğunu anlamadı mı canım ?
kankeyta benim ya :) peki doktor seni muayene ettiğinde tüplerin tıkalı olduğunu anlamadı mı canım ?
muaneyle anlaşılmıyo rahim filmi çekilio cnm ilk gittiğim doktor özeldi bide 300 400 milyon para yedirdim ona salak şey beni muane etti yumartaların güzel dio hiç bi problem yok dio eşimin testleride süper benimkilerde öle bana klomen verdi yumurta çatlatma iğnesi verdi saçma sapan bende sinirlendim gitmedim ikinci gittiğim doktora anlattığımda bunları şaşırmıştı yani o da bi iki ay takip etti beni yine olmayınca film verdi ordada çıktı şimdi ameliyat oldum işte bakalım
Daha su damlasısınız ya kızlar:) Çok küçükmüşsünüz. Gerçi ben de 19 yaşında evlendim ama yaş ilerleyince (34) sizler kuzu geldiniz bana:)) Bence telaş etmeyin. Hayatınızın tadını çıkartın. Birgün Allahın izniyle çocuğunuz olacak. Ondan sonra hayatınız boyunca "anne" olacaksınız. Ve bu sorumluluk demek:) Şimdi vakit varken gününüzü gün edin kızlar:) Allah bebek aratmasın, annelik duygusundan mahrum bırakmasın kimseyi. Sizler de en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşun inşallah.
Daha su damlasısınız ya kızlar:) Çok küçükmüşsünüz. Gerçi ben de 19 yaşında evlendim ama yaş ilerleyince (34) sizler kuzu geldiniz bana:)) Bence telaş etmeyin. Hayatınızın tadını çıkartın. Birgün Allahın izniyle çocuğunuz olacak. Ondan sonra hayatınız boyunca "anne" olacaksınız. Ve bu sorumluluk demek:) Şimdi vakit varken gününüzü gün edin kızlar:) Allah bebek aratmasın, annelik duygusundan mahrum bırakmasın kimseyi. Sizler de en hayırlı zamanda bebeklerinize kavuşun inşallah.
peki canım bu laparoskopi nasıl bişey :18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?