Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım bilemiyorum ki ya pek bilgim onunla ilgili (

pureipekim geldimde bide aksam yemegi var simdi sirada bitanem

ama saat 19 den sonra kesin burdayim

yasakhayal beklemede

gülücük45 24 kasım---- manisa turgutlu

ruyacn 24 kasım-istanbul-kağıthane

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)-diyarbakır

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım-tekirdağ

rochak 21 Kasım-elazığ

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

Sweetycan 21 kasım konya

walla yardım eden elleriniz dert görmesin ne gzl olmuş kızlar bu liste böyle

bu şekilde sürekli güncelleyince, son sayfalarda da devamlı listeyi görebiliyoruz

aynen devam bu liste kaçmaz

Son düzenleme:
myhos nasıl bir süreç geçirdin anlatır mısın özel olmazsa eğer?

özel hiçbirşey yapmadım canım doktora gittim yalnızca kontrol için korunmayı bıraktığımız ayda bir sorun olmadığını öğrenmiştim o beni bir süre tatmin etti ancak ilk 3 aydan sonra olmayınca yumurtlama günlerimi tespit etmek için ateş ölçmeye başladım ovulasyon testleri kullandım adet periyodum 27 gün olmasına rağmen ateş yöntemi ve ovulasyon kitleri sayesinde geç yumurtladığımı farkettim (18-22. günler arası)......5-6-7. ay derken baktım hala gelen giden yok ateş ölçmeyi bıraktım o dönem stresli işimden de ayrılmıştım doğru düzgün ilişki bile olmayan bir ayda ben hamile kalmışım...o ay iki tane kuzenimin düğünü vardı biri istanbulda biri çanakkalede hazırlıklar yolculuk düğün yorgunlukları derken dediğim gibi ilişkimiz bile olmadı sayılır...üstelik düğünlerde de öyle bir zıpladık hopladık kii...neyse evimize döndük bikaç gün dinlendikten sonra ben reglimin geciktiğini farkettim 5 gün kadar...
hep okurdum beklemediğim anda hamile kaldım diyenleri bende aynen öyle oldum şoktaydım...verecek allah zamanını kendi belirliyor gerçekten

herşey bebiş için

evet canım nedense hep artık olmuyor galiba diyip umudun bittiği anda gerçekleşiyor galiba bunu diyen çok kadın var peki ilk kontrolden sonra tekrar gittin mi doktora yani 3-5 ay olmadığını görünce?

yasakhayal yemek yapmaya gitti hamarat kadın tabi
ipekcim bişey sorucam ya bu soğan suyunu içmeden önce her ay çok akıntım olurdu benim ama bu ay ya 1 ya 2 kere oldu neden acaba?

ipekcim bişey sorucam ya bu soğan suyunu içmeden önce her ay çok akıntım olurdu benim ama bu ay ya 1 ya 2 kere oldu neden acaba?

evet hamarat maşallah :)))
hmmm :44::44: canım soğan suyuyla ilgisi olduğunu sanmıyorum ??
ama belki de öyledir ? bazen akıntıların düzeni değişiyor olabilir mi? ya da mevsimsel ??
yardımcı olamadım canım kusura bakma ben henüz soğan kürü kullanmadığmdan etkilerini de pek bilmyrum :44:
ama akıntının az olması önemli dğl bence, bikaç defa bile olsa yumurtlama olmuştur yani canım

sağol yinede canım ipekcim sen nerde yaşıyordun?

evet canım nedense hep artık olmuyor galiba diyip umudun bittiği anda gerçekleşiyor galiba bunu diyen çok kadın var peki ilk kontrolden sonra tekrar gittin mi doktora yani 3-5 ay olmadığını görünce?

hayır tekrar gitmedim canım bir tatil planımız vardı ondan dönüşte eşim için gidecektik ancak gerek kalmadı

ilk kontrolde 1 yıl normal demişti doktorum senin de henüz 1 yıl olmadıysa bekle stres yapma sakın, dedim ya stresten uzaklaşıp herşeyi boşverdiğim anda geldi kuzum

geçmedi canım 5.ayımızdayız acaba gitsek mi diye düşündüm bi ara belki bişey varsa zaman kaybetmeyelim diye fakat arkadaşlar gidersende bi tahlil yapar tedavi falan uygulamaz 1 yıl bekliyor doktorlar olmazsa tedaviye başlıyorlar dedi bende bekliyorum bakalım stres yapmamak mümkün değil her ay oldu mu olmadı mı diye düşünüyorum olmayınca üzülüyorum ama kısmet bakalım olmazsa bakarız

hayırlı olsun canım darısı tüm isteyenlerin başına

ayiptir söylemesi biraz öyleyimdir

Canım doktorlar ne diye bir yıl bekletiyor anlamış değilim. Tabiki bir sorun yoksa herşeyin doğalı olmalı ama koca bir yıl neden beklesinki insan. Ya bir de tedavi görmesi gereken bir hastalığı varsa bu arada...Tedavi bebek çalışmaları derken dünyanın zamanı gidiyor. Benim arkadaşım altı ay korunmamıştı. Çocuk olmayınca doktora gitti. Bir yıldır korunmuyoruz dedi:) Biraz yalana kaçtı ama beklemek istemiyordu. Zaten sorun yoksa sadece klomen tarzı hamileliği hızlandırıcı ilaçlar veriyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…