Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

evet cnm bende baktım yok dediğin gibi... bende eklerim daha sonra şu an yok ta.

tamam canım bende sanki hamileymişim gibi doğum çantasında neler olmalı onu okuyordum

evet cnm bende baktım yok dediğin gibi... bende eklerim daha sonra şu an yok ta.

tamam canım bende sanki hamileymişim gibi doğum çantasında neler olmalı onu okuyordum

tamam canım bende hamileymişim gibi doğum çantasında neler olmalı onu okuyordum
normal miyim ben ya

kızlar rabbim gönlünüze göre versin inşallah dualarımız hep sizlerre

ayyyyyyyyyy bende hamilelik takvimini görünce heyecanlandım bir an dedim bi hamiş haberi mi var diye...
çok sağol cnm allah razı olsun... senin duan kabul olur bize dua edermisin....

kızlar rabbim gönlünüze göre versin inşallah dualarımız hep sizlerre

hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

myhos hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlar iyi akşamlar, şu saatlerde yasakhayalin gelmiş olması lazımdı ama yokk ???

ben de biraz sonra çıkarım, akşam valide hnma gidicez belki geç satte dönünce gireblirim böle durumlar

ayyyyyyyyyy bende hamilelik takvimini görünce heyecanlandım bir an dedim bi hamiş haberi mi var diye...
çok sağol cnm allah razı olsun... senin duan kabul olur bize dua edermisin....

bende 9 ay uğraştım bebek için isteyenleri okadar iyi anlıyorum ki bebeğim için dua ederken bebeği olmayanlar için de hep dua ediyorum canım tanıdığım tanımadığım herkes içinn

inşallah darısı sizlere de olsun

myhos nasıl bir süreç geçirdin anlatır mısın özel olmazsa eğer?

iyiyim rüyacım sen nasılsın :)))

sağol canım bende iyiyim biraz ağrım var o kadar birde bişey sorucam normalde benim adetten önce yumurtlama günlerimde ve sonrasında çok fazla akıntım olurdu su gibi yani ama bu ay yok ya bir ya iki kere olmuştur o kadar acaba soğan suyundan mı kaynaklanıyordur?

ay beni unutmuşsunuz
swettycan 21 kasım -konya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…