Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Merhabalar
Bebek düşünmeye başladıktan sonra siteyi sürekli takip ederken üye oldum.7 yıllık evliyim ve artık eşimle evimizi şenlendirecek :) 3.bir şahıs daha olmasına karar verdik.Fakat 4 aydır denememize,benim gereken tahlillerimi yaptırmama rağmen hala tık yok :) Birde şu çin takvimi olayına ne diyorsunuz ben tamamen Allahıma güveniyorum hayırlısını nasip eder diye ama insan araştırmaya başlayınca mutlaka kafası bulanıyor..Ne dersiniz? cinsiyet konusunda çin takvimi ne derece doğru?

kızlar ben izninizle çıkıyorum.. evimi toplayayım. bişeyler yiyip ders çalışmam lazım.. hepinizi öpüyorum. grşrz. tekrar

masaallah kizlar nasi kaynatmisiniz öyle hiziniza yetisemedim esim sabahlari evde oldugu icin sabahlari giremiyorumama bende aksamlari burdayim

Son düzenleme:
yasakhayal beklemede

gulucük45 24 kasım

ruyacn 24 kasım

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım

rochak 21 Kasım

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

8scorpions 19 Kasim(INSALLAH BU AY OLACAK)gelmiyesiceler gelmiyecek bu ay

d_yesilcik 25 Kasim

her gören arkadaşimiz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..

Son düzenleme:
buyur canım hoşgeldin ne demek
inşallah emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alırsın canım
ne zaman vuruldu iğne? 36. saatte mi ilişki dedi doktor genelde öle oluyo ??

7 kasımda iğne vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi ve sonra gün aşırı işte bekliyoruz inşallah olur artık sabrım kalmadı

tabiki canım latife olduğunuda anladım zaten öpüyorum seni

oooh ebemiz de hazırr misss gebeliklerin son haftalarında senden daha çok destek alırız artıkın :)))

sevin bence canım, hergün konuyla alakalı olaraktan, sana da bulaşır kısa zamanda merak etme

senden sonra da bize sıradan bulaşır, bakmışız herkes hamiş kalıvermiş peşpeşe hayırlısı rabbimden sağlıkla

selam kızlar biraz işim vardı giremedim.. hımmmm biz yokken konu almış başını gitmiş.......

çok güzel olmuş teşekkürler...

7 kasımda iğne vuruldum 36 saat sonra ilişki dedi ve sonra gün aşırı işte bekliyoruz inşallah olur artık sabrım kalmadı

inşallah canım, sakin kalmaya çalış lütfen stres yok çalışmaları da aksatma :26::26:

bende önümüzdeki hafta takibe başlıcam, ondan sonra muhtemelen aynı şekilde olucak

komşu komşuuuuu tık tık tık

bence listeye nereden olduğumuzu da yazalım kızlar

yasakhayal beklemede

gülücük45 24 kasım
---- manisa turgutlu

ruyacn 24 kasım

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım

rochak 21 Kasım

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

pureipekim sana yardım edeym dedim ..
hergören arkadaşmz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..

inşallah canım, sakin kalmaya çalış lütfen stres yok çalışmaları da aksatma :26::26:

bende önümüzdeki hafta takibe başlıcam, ondan sonra muhtemelen aynı şekilde olucak

allah hepimize kolaylık versin herşeye dayanıyorumda şu bekleme süreci bitiriyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…