Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

şimdiden bizi bu kadar uğraştırıyorlar birde göbişe düşerlerse ne yaparlar

hiç sorma canm ya daha bilmiyoruz göbüşümüzde varmı yok.. o kadar dikkat etmeye çalışıyoruz artık kendimize...mesela ben bişeyler kaldırırken falan vardır belki ne bilim olmuştur belki diye zarar vermemeye çalşyrm .. HOŞ BİZİM analarımız ne işler yapa yapa son güne kadar .. sonra doğum yapıyorlardı.. rabbim koruyu biz ne yizki ..

eline sağlık canm benm iyi oldu böyle..

hastayken bir kere çalışabildik o kadar daha iyileşemedi eğer kaldıysam o zaman kalmışımdır

geçmiş olsun canm .. valla ben eşimde hafif hasta 2 gündr. yanlız bugn hiç bir yere kaçamaz bırakmam onu . çünkü yarından itibaren doğurganlık günlerime giriyorum ve bgün evde olcak ama yarın ve ertesi gün evde olmicak.. bgünü iyi değerlendirmem lazım...

ya sadece tek bir tanecik sperm yetiyo yaaa git düş peşine al döllen demi.. zor mu bu kadar ya çok üşengeçler valla zamane yumurtaları çoooookkkk
bak eski, insanlar böyle mi ya çatır çatır valla.....

desene biz eski kadınlar gibi istesekte 10 dane getiremeyiz... anneannemn 8 çocuğu babaannemin 11 çocuğu var maşallah..

yasakhayal beklemede

gülücük45 24 kasım

ruyacn 24 kasım

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım

rochak 21 Kasım

Son düzenleme:
kizlar ben geldimmmmmmmm yasakhayalimmmmmm habibte burdamisin sen kizlar size onerim olacak ins olur..adetinizin 5.gunu calisma yapin o gun yumurtalar cok iyi calisiyormus benim 2 arkadasim bunu onerdiler bana haydi hayirlisi hepimizi icin

adet bittiğii günden sonraki 5.gün değilmi..

ayy 5. günü mü diyosun ??
yaa bu arada adetten sonra en erken kaçıncı günü ilişki olabliyodu ???
ben işin haram kısmından korkaraktan merak ediyorum bunu ???

bende bir ezan vakti diye biliyorum. yani akıntın olmasa bile benm anladığm adetin tamamen bittikten sonra 2 gün geçmesi lazm.çünkü ilişkiye girince ister istemez hafifi bi koyu akıntı oluyor . hassas sanırım ondan o sıra .

canm bende bi ara çok araştrdm adet bittikten sonra gusül abdesti almadan ilişkiye girmeyn diyordu ..:26::26: ben gusül almdan girmiyorum ...

MERHABALAR HERKESE....bende sabırsızla bekleyenlerdenim 10 gün daha beklicem klomen + çatlatma iğnesi vuruldu bu ay inşallah olur bu ay hayırlısıyla.... 2 yıldır bekliyoruz çünküm

hoşgeldn canm inşallah olur canm bu güzel haberi verecen bize bu ay .

yasakhayal beklemede

gülücük45 24 kasım

ruyacn 24 kasım

cenntemlgm 2-3 aralık

mutlubrisi 2-3 aralık (folik asit)

sblm 14 kasım : ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)

pureipek 9-10 aralık

Sudemerve 7 Aralık /Klomen+hayıt çayı

canommmm 30 Kasım

rochak 21 Kasım

burjuva16 10 günü var (klomen + çatlatma iğnesi vuruldu)

Sweet01 BEKLEMEDE (aşılama yaptırdı )

pureipekim sana yardım edeym dedim ..
hergören arkadaşmz güncellesin .böylelikle dua ederiz birbirimize..

arkadaşlar yanlız folik asit kullanımını ihmal etmeyin.. normalde gebe kalmaya karar vermeden 2-3 ay öncesinden başlanması gereken bir vitamin ..

Hamilelikte folik asitin önemi:
Her hamilelikte önerilmesinin nedeni bu vitamini kullanmayanlarda kullananlara göre bebekte bazı anomalilerin daha fazla görülmesidir. Bu anomaliler nöral tüp defekti denilen (halk arasında bebeğin sırtında açıklık şeklinde ifade edilir) spina bifida, anensefali gibi anomalilerdir.

Folik asit kullanmaya ne zaman başlamalı?
Folik asitten maksimum fayda sağlamak için gebe kalındığında değil gebelikten 3 ay önce başlanması gerekir. Ne zaman hamile kalınacağı kesin bilinemeyeceği için hamilelik planlayan herkesin o andan itibaren folik asit kullanmaya başlaması gerekir. 3 ayda hamilelik oluşmasa bile daha uzun süre kullanılmasında bir sakınca olmaz.

Folik asit ne zamana kadar kullanılmalı? Ne zaman bırakılmalı?
Folik asit kullanımı hamileliğin 3. ayı (12. haftası) bitene kadar sürmelidir. Arada bazı günlerde nadiren unutulmasI bir probleme sebep olmaz ancak unutmadan her gün doktorunuzun tavsiye ettiği dozda kullanmakta fayda vardır.

Folik asit ne kadar (günde kaç miligram ve kaç kere) kullanılmalı?
Her gün 0.4 mg (miligram) yani 400 mcg (mikrogram) folik asit alınması önerilir.
Daha önce nöral tüp defekti anomalisi olan bebek doğuran ve risk grubunda olan kişiler için (epilepsi ilacı kullananlar, insülin kullanan diabetikler) bu doz on katı yani günde 4 mg (4000 mcg) olmalıdır.
İlacın günde kaç kere alınacağı markasına, ticari formuna göre değişebilir, bunu doktorunuz size tarif edecektir. bazı folik asit ilaçları günde bir kere, bazıları günde 3 kere veya daha farklı alınabilir. Önemli olan ilacın günlük alınan toplam dozudur.

mutlubirisi ne güzel yapmisin eline saglik canim benim

seninde hakkinda hayirlisi olsun bu tedaviyle bi cok kisinin hamile kaldigini duymustum insallah sende kalirsin

Son düzenleme:
hamile kalmak isteyenler inşallah güzel haberlerini buradan paylaşır. ben de artık hamile kalmak istiyorum ve de yalnızlıktan akşama kadar evde sıkılıyorumm. bu forumda umarım güzel arkadaşlıklar edinirm

selam kizlar nasilsiniz beni de listeye eklermisin ins hepimiz ayni anda hamile kalma sevincini burada paylasirizzzz ben su an adetimin 4.gunundeyim aralik kasim ayinda hamile kalir mutlui haberi aralikta paylasirimmmm opuldunuz kizlarrr

hamile kalmak isteyenler inşallah güzel haberlerini buradan paylaşır. ben de artık hamile kalmak istiyorum ve de yalnızlıktan akşama kadar evde sıkılıyorumm. bu forumda umarım güzel arkadaşlıklar edinirm

hosgeldin canim benim batini yazda seni de ekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…