- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
şimdiden bizi bu kadar uğraştırıyorlar birde göbişe düşerlerse ne yaparlar
oooo hadi bakalim topik kasim ama hamileler aralik olacak galiba
ortaya atan olarak iş başa düşer haliyle
şimdilik bilebildiklerim aşağıdaki gibi
yasakhayalbeklemede
gülücük4524 kasım
ruyacn24 kasım
cenntemlgm2-3 aralık
mutlubrisi2-3 aralık
sblm14 kasım ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek9-10 aralık
gerisini bilenler eklesin bari :13::13::13::13::13::13:
hastayken bir kere çalışabildik o kadar daha iyileşemedi eğer kaldıysam o zaman kalmışımdır
ya sadece tek bir tanecik sperm yetiyo yaaa git düş peşine al döllen demi.. zor mu bu kadar ya çok üşengeçler valla zamane yumurtaları çoooookkkk
bak eski, insanlar böyle mi ya çatır çatır valla.....
kizlar ben geldimmmmmmmm yasakhayalimmmmmm habibte burdamisin sen kizlar size onerim olacak ins olur..adetinizin 5.gunu calisma yapin o gun yumurtalar cok iyi calisiyormus benim 2 arkadasim bunu onerdiler bana haydi hayirlisi hepimizi icin
ayy 5. günü mü diyosun ??
yaa bu arada adetten sonra en erken kaçıncı günü ilişki olabliyodu ???
ben işin haram kısmından korkaraktan merak ediyorum bunu ???
kendim merak edip de kendim yazmış gibi olmym ama
şöyle okumuştum araştırırken 3 gün ila 10 gün arası olabiliyormuş yani adet dönemi
ilahiyat mezunu arkadaşım da, diyelim 5. gün bir damla bile yok ancak ondan sonra olabilir demişti ilişki
bir de ilişki öncesi abdest almak tabiki faydalı hele şuanki ulvi görevimiz içn mutlak hayırlıdır
ama zorunlu değilmiş, yani bittikten sonra abdest almadan da ilişki olabilir yazıyordu
sorularlaislamiyet.com da okumuştum hayız bölümünde, ama orda kaçıncı gün olabilir belirtilmemişti ...
ben net bir günü varsa, atıyorum 7. günden önce olmaz gibilerden onu merak ettğmden şeetmiştim :44::44::44:
MERHABALAR HERKESE....bende sabırsızla bekleyenlerdenim 10 gün daha beklicemklomen + çatlatma iğnesi vuruldu bu ay inşallah olur bu ay hayırlısıyla.... 2 yıldır bekliyoruz çünküm
Ben de yeni katıldım aranıza öncelikle herkese merhaba. Ben de bugün aşılama yaptırdım tutacak diye bir umutla bekliyorum inşallah Kasım'da hamile kalacam:)
yoksaaaahamilemisin yada belirtilermi var
hamile kalmak isteyenler inşallah güzel haberlerini buradan paylaşır. ben de artık hamile kalmak istiyorum ve de yalnızlıktan akşama kadar evde sıkılıyorumm. bu forumda umarım güzel arkadaşlıklar edinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?