• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

doru yaw calisinca günün nasi gectigini anlamiyosun bile önceleri bende calisiyodum simdi 6 aydir ne calismiyorum biraz rahatim ama ilerde yine calisacam tabi:27::27::27::27::27:

kizlar ben geldimmmmmmmm yasakhayalimmmmmm habibte burdamisin sen kizlar size onerim olacak ins olur..adetinizin 5.gunu calisma yapin o gun yumurtalar cok iyi calisiyormus benim 2 arkadasim bunu onerdiler bana haydi hayirlisi hepimizi icin :27::27::27:

kızlar selam ben geliyorum siz olmuyorsunuz, siz geliyorsunuz ben olmuyorum görüşemedik hiç :((
ipekcim benide eklermisin listeye bat 30 kasım bakalım bu ayı kimler hamiş olarak bitirecek :16: :16:

kizlar ben geldimmmmmmmm yasakhayalimmmmmm habibte burdamisin sen kizlar size onerim olacak ins olur..adetinizin 5.gunu calisma yapin o gun yumurtalar cok iyi calisiyormus benim 2 arkadasim bunu onerdiler bana haydi hayirlisi hepimizi icin :27::27::27:

ayy 5. günü mü diyosun ??
yaa bu arada adetten sonra en erken kaçıncı günü ilişki olabliyodu ???
ben işin haram kısmından korkaraktan merak ediyorum bunu ???

habibtem burdayimda:27::27::27:su öneri isini anlamadim yaw:51::51::51:

ama benim reglim bitmemis oluyo nasi olcak peki:53::53::53::53::53::53::53:

evet canım bende senin gibiyim işim haram kısmında dolayı temizlenip, gusül abdestimi almadan ilişkide bulunamam ki ....

yok arkadaslar temizlenmeden olmaz:27::27: harami var enfeksioyn kapma var:37::37::37:

aslinda alppinimde böyle bisey önermezdi ama :27::27::27::27::27:

ben adet bitip abdest alıyosun ondan sonra bir ezan vakti geçince birlkte olunabilir diye biliyorum... yanlışım varsa düzeltin kızlar.

Merhaba beni de ekler misiniz listeye. Bat 7 Aralık. Bu ay klomen tedavisine başladım. İnşallah herpiniz bebeklerinize kavuşursunuz.

yasakhayal beklemede
gülücük45 24 kasım
ruyacn 24 kasım
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık
sblm 14 kasım ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık/Klomen+hayıt çayı

Ne kullandığımızı da yazarsak belki daha fikir verici olur kızlar.:51:

harikasın canım diğer arkadlarımız da şöyle ;

rochat 21 kasım
canomm 30 kasım

ben adet bitip abdest alıyosun ondan sonra bir ezan vakti geçince birlkte olunabilir diye biliyorum... yanlışım varsa düzeltin kızlar.

kendim merak edip de kendim yazmış gibi olmym ama :31::31:
şöyle okumuştum araştırırken 3 gün ila 10 gün arası olabiliyormuş yani adet dönemi :31:
ilahiyat mezunu arkadaşım da, diyelim 5. gün bir damla bile yok ancak ondan sonra olabilir demişti ilişki :31:
bir de ilişki öncesi abdest almak tabiki faydalı hele şuanki ulvi görevimiz içn mutlak hayırlıdır :31::31:
ama zorunlu değilmiş, yani bittikten sonra abdest almadan da ilişki olabilir yazıyordu :31:
sorularlaislamiyet.com da okumuştum hayız bölümünde, ama orda kaçıncı gün olabilir belirtilmemişti ...
ben net bir günü varsa, atıyorum 7. günden önce olmaz gibilerden onu merak ettğmden şeetmiştim :44::44::44:

Son düzenleme:
kızçeler beim yavaştan yavaştan çıkmam lazım... çalışmaları olanlara başarılar diliyorum.... inşallah göbüşler gebiş olur........ öpüyorum sizleri:54::54::54:

kendim merak edip de kendim yazmış gibi olmym ama :31::31:
şöyle okumuştum araştırırken 3 gün ila 10 gün arası olabiliyormuş adet dönemi :31:
ilahiyat mezunu arkadaşım da, diyelim 5. gün bir damla bile yok ancak ondan sonra olabilir demişti ilişki :31:
bir de ilişki öncesi abdest almak tabiki faydalı hele şuanki ulvi görevimiz içn mutlak hayırlıdır :31::31:
ama zorunlu değilmiş, yani bittikten sonra abdest almadan da ilişki olabilir yazıyordu :31:
sorularlaislamiyet.com da okumuştum hayız bölümünde, ama orda kaçıncı gün olabilir belirtilmemişti ??
ben net bir günü varsa, atıyorum 7. günden önce olmaz gibilerden onu merak ettğmden şeetmiştim :44::44::44:

MERHABALAR HERKESE....bende sabırsızla bekleyenlerdenim 10 gün daha beklicem :( klomen + çatlatma iğnesi vuruldu bu ay inşallah olur bu ay hayırlısıyla.... 2 yıldır bekliyoruz çünküm :(

MERHABALAR HERKESE....bende sabırsızla bekleyenlerdenim 10 gün daha beklicem :( klomen + çatlatma iğnesi vuruldu bu ay inşallah olur bu ay hayırlısıyla.... 2 yıldır bekliyoruz çünküm :(

buyur canım hoşgeldin ne demek :16::16:
inşallah emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alırsın canım :42:
ne zaman vuruldu iğne? 36. saatte mi ilişki dedi doktor genelde öle oluyo ??

Ben de yeni katıldım aranıza öncelikle herkese merhaba. Ben de bugün aşılama yaptırdım tutacak diye bir umutla bekliyorum inşallah Kasım'da hamile kalacam:)

Back