Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bende seni gördügüme sevindim bitanem..esin nasi oldu:26::26::26:calisabildinizmi

hastayken bir kere çalışabildik o kadar daha iyileşemedi eğer kaldıysam o zaman kalmışımdır

hastayken bir kere çalışabildik o kadar daha iyileşemedi eğer kaldıysam o zaman kalmışımdır

insaallah iyilesirolurmu olur valla hep merak ederim nasi bi iliskide hamile kalanlar var diye cogunda duydum cünkü

pureipekim güzel olmus listen yaw bi liste ne yapiyolar ya onun nasil yapildigini bilsem ben yapardim ama bilmiyorumki nasi yapiyolar

canım bende başka detaylı bişey bilmyrum :44::44:
olduğu kadar artık, hayırlısıyla inşallah listelere gerek kalmadan
hepiciğimiz patır patır patlamış mısır gibi göbişlerimiz doluverir inşallah

hımm evet okudum... akşamları ben giremiyorum malesef......malum işten çıkıp eve gidince yemek bulaşık derken sonra yatıyorum.......

doru bazen bizbirimize denk gelemiyoruz napalim böyle idare edecegiz yeterki tamamen birbirimizi unutmayalim

insaallah iyilesirolurmu olur valla hep merak ederim nasi bi iliskide hamile kalanlar var diye cogunda duydum cünkü

evet ya akşam eşimle onu konuştuk... ilk gecede nasıl hemencecik kalabiliyolar ya??????? anlıyamıyorum... ya da allah korusun tecavüzle falan ......aklım almıyo....... biz bi yerde yanlış mı yapıyoruz acaba diye düşünüyorum bazen

ama bilenler ilave etmek isteyenler yazsın tabiki herkes birbirine günlerinde dualar eder :)))

hımm evet okudum... akşamları ben giremiyorum malesef......malum işten çıkıp eve gidince yemek bulaşık derken sonra yatıyorum.......

aynen bende akşamları daha zor oluyor, yine de girmeye çalışıyorum tabi aralarda
ama çalışma hayatı beni çok yoruyo yaaa, dinlendiğimi hissedemeden işe geliyorum sürekli

bizmi bu isten anlamiyoruz acabaallah göstermesin doru bide tecavüzle kalanlarda var

demekki yumurtalari cok kaliteli ve spermleride cok güclü demekki

Son düzenleme:
aynen bende akşamları daha zor oluyor, yine de girmeye çalışıyorum tabi aralarda
ama çalışma hayatı beni çok yoruyo yaaa, dinlendiğimi hissedemeden işe geliyorum sürekli

aynen bende öyle çok yorucu bi işim yok bütün gün oturuyorum ama o bile yoruyo insanı.....şuan bile akılmda hem uyku hem evde yapılacak işler var.. ha bi de bebiş tabi:)

iniallah kalmışızdır ya. eğer kalırsak muhtemelen aynı günlerdeyiz seninle

evet canım aynı gün adet tarihimiz inşallah olmayız hamiş oluruz gerçekten arkadaşlarında dediği gibi hemen nasıl kalıyorlar acaba bizim yumurtalar tembel galiba

evet canım aynı gün adet tarihimiz inşallah olmayız hamiş oluruz gerçekten arkadaşlarında dediği gibi hemen nasıl kalıyorlar acaba bizim yumurtalar tembel galiba

ya sadece tek bir tanecik sperm yetiyo yaaa git düş peşine al döllen demi.. zor mu bu kadar ya çok üşengeçler valla zamane yumurtaları çoooookkkk
bak eski, insanlar böyle mi ya çatır çatır valla.....

aynen bende öyle çok yorucu bi işim yok bütün gün oturuyorum ama o bile yoruyo insanı.....şuan bile akılmda hem uyku hem evde yapılacak işler var.. ha bi de bebiş tabi:)

yaaa evet, sürekli evdeki işleri yemeği bulaşığı çamaşırı düşünmekten yoruluyorumm
üstelik de haftasonu bile temizlik vs vs keyifsiz birşekilde geçince, pazartesiden düşük mod başlıyosun haftaya

ya sadece tek bir tanecik sperm yetiyo yaaa git düş peşine al döllen demi.. zor mu bu kadar ya çok üşengeçler valla zamane yumurtaları çoooookkkk
bak eski, insanlar böyle mi ya çatır çatır valla.....

aynen ya eskiden ne güzelmiş 3 5 doğurmuşlar valla nolur döllense sanki ama yok illa bekleticek :)
kızlar ben çıkıyorum sonra görüşürüz öpüldünüz

aynen aynen beni anlatıyosun sanki... tek pazarım var benim o da temizlik çamaşır ütü derken bi bakıyorum saat 10 olmuş o saatten sonra da ne yapılır yatıp uyunur...sabah ta işe gidilir

doru yaw calisinca günün nasi gectigini anlamiyosun bile önceleri bende calisiyodum simdi 6 aydir ne calismiyorum biraz rahatim ama ilerde yine calisacam tabi

Merhaba beni de ekler misiniz listeye. Bat 7 Aralık. Bu ay klomen tedavisine başladım. İnşallah herpiniz bebeklerinize kavuşursunuz.

yasakhayal beklemede
gülücük45 24 kasım
ruyacn 24 kasım
cenntemlgm 2-3 aralık
mutlubrisi 2-3 aralık
sblm 14 kasım ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek 9-10 aralık
Sudemerve 7 Aralık/Klomen+hayıt çayı

Ne kullandığımızı da yazarsak belki daha fikir verici olur kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…