- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
iyidir valla sen nasılsın bakim
bende seni gördügüme sevindim bitanem..esin nasi oldu:26::26::26:calisabildinizmi
hımm evet okudum... akşamları ben giremiyorum malesef......malum işten çıkıp eve gidince yemek bulaşık derken sonra yatıyorum.......bende iyiyim gulucuküm saolsizleri gördüm daha iyi oldum aksam geldim kimsecikler yoktu
hastayken bir kere çalışabildik o kadar daha iyileşemedi eğer kaldıysam o zaman kalmışımdır
pureipekim güzel olmus listenyaw bi liste ne yapiyolar ya onun nasil yapildigini bilsem ben yapardim ama bilmiyorumki nasi yapiyolar
iniallah kalmışızdır ya. eğer kalırsak muhtemelen aynı günlerdeyiz seninlehastayken bir kere çalışabildik o kadar daha iyileşemedi eğer kaldıysam o zaman kalmışımdır
hımm evet okudum... akşamları ben giremiyorum malesef......malum işten çıkıp eve gidince yemek bulaşık derken sonra yatıyorum.......
insaallah iyilesirolurmu olur valla hep merak ederim nasi bi iliskide hamile kalanlar var diye cogunda duydum cünkü
canım bende başka detaylı bişey bilmyrum :44::44:
olduğu kadar artık, hayırlısıyla inşallah listelere gerek kalmadan
hepiciğimiz patır patır patlamış mısır gibi göbişlerimiz doluverir inşallah
hımm evet okudum... akşamları ben giremiyorum malesef......malum işten çıkıp eve gidince yemek bulaşık derken sonra yatıyorum.......
evet ya akşam eşimle onu konuştuk... ilk gecede nasıl hemencecik kalabiliyolar ya??????? anlıyamıyorum... ya da allah korusun tecavüzle falan ......aklım almıyo....... biz bi yerde yanlış mı yapıyoruz acaba diye düşünüyorum bazen
aynen bende akşamları daha zor oluyor, yine de girmeye çalışıyorum tabi aralarda
ama çalışma hayatı beni çok yoruyo yaaa, dinlendiğimi hissedemeden işe geliyorum sürekli
iniallah kalmışızdır ya. eğer kalırsak muhtemelen aynı günlerdeyiz seninle
evet canım aynı gün adet tarihimiz inşallah olmayız hamiş oluruzgerçekten arkadaşlarında dediği gibi hemen nasıl kalıyorlar acaba bizim yumurtalar tembel galiba
aynen bende öyle çok yorucu bi işim yok bütün gün oturuyorum ama o bile yoruyo insanı.....şuan bile akılmda hem uyku hem evde yapılacak işler var.. ha bi de bebiş tabi:)
ya sadece tek bir tanecik sperm yetiyo yaaa git düş peşine al döllen demi.. zor mu bu kadar ya çok üşengeçler valla zamane yumurtaları çoooookkkk
bak eski, insanlar böyle mi ya çatır çatır valla.....
aynen aynen beni anlatıyosun sanki... tek pazarım var benim o da temizlik çamaşır ütü derken bi bakıyorum saat 10 olmuş o saatten sonra da ne yapılır yatıp uyunur...sabah ta işe gidiliryaaa evet, sürekli evdeki işleri yemeği bulaşığı çamaşırı düşünmekten yoruluyorumm
üstelik de haftasonu bile temizlik vs vs keyifsiz birşekilde geçince, pazartesiden düşük mod başlıyosun haftaya
yaaa evet, sürekli evdeki işleri yemeği bulaşığı çamaşırı düşünmekten yoruluyorumm
üstelik de haftasonu bile temizlik vs vs keyifsiz birşekilde geçince, pazartesiden düşük mod başlıyosun haftaya
ortaya atan olarak iş başa düşer haliyle
şimdilik bilebildiklerim aşağıdaki gibi
yasakhayalbeklemede
gülücük4524 kasım
ruyacn24 kasım
cenntemlgm2-3 aralık
mutlubrisi2-3 aralık
sblm14 kasım ( yeni arkadaşımız inşallah ilk hayırlı haberi verir)
pureipek9-10 aralık
gerisini bilenler eklesin bari :13::13::13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?