heh hiç söleme benm bugn alt karnım guruldadı mesela
BU AY O VELET BU GÖBÜŞE GİRECEK ARKADAŞ...
şimdiden bizi bu kadar uğraştırıyorlar birde göbişe düşerlerse ne yaparlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heh hiç söleme benm bugn alt karnım guruldadı mesela
BU AY O VELET BU GÖBÜŞE GİRECEK ARKADAŞ...
iyi aksamlar kizlar
Akış Rengi
Akışın rengine bakarak implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğunu ayırt edebilirsiniz. İmplantasyon kanamasındaki kanın rengi pembemsi veya kahverengimsidir. Bunun sebebi, implantasyon kanının vücuttan çıkmasının biraz zaman alması ve dolayısıyla tazeliğini yitirmesidir. Normal regl kanamasındaki kan rengiyse kırmızıdır ve içinde bol miktarda pıhtı bulunur. İki kanama türü kolaylıkla ayırt edilebilir.
Gerçekleşme Zamanı
İmplantasyon kanaması veya regl arasında ayrım yapmanın diğer bir yoluysa, hesap yaparak ne zaman implantasyon kanaması gerçekleştiğini bulmaktır. 28 günlük bir menstrual döngüyü ele alırsak yumurtlama 14. günde gerçekleşir. İmplantasyon kanaması ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. Bir kadının menstrual döngüleri 24 günlük bir döngüyle 32 günlük bir döngü arasında değişmekle beraber, implantasyon kanaması normalde reglden bir hafta kadar önce olur. Eğer merak ediyorsanız, lekelenmenin hemen arkasından gelen yoğun kanama büyük olasılıkla menstrüasyondur.
Regl sırasında kadınlar kramp, karın ve bacak ağrısı, baş ağrısı ve göğüste rahatsızlık yaşayabilir. Ama bu belirtilerin hiçbiri regl sonrasında devam etmez. İmplantasyon kanaması belirtileri hafif kramp, meme hassasiyeti ve mide şişkinliği içerir. İmplantasyon kanamasının belirtilerinden biri olan kramplar ilk birkaç ay, hatta hamileliğin tamamı boyunca devam edebilir. Diğer hamilelik belirtileri arasında 14 günden uzun süre bulantı, kusma, ruh hali değişiklikleri, meme hassasiyeti, yorgunluk, aşerme ve bazal vücut ısısında yükselme yer alır. Hamilelik testi yaptırmak için en iyi zaman, implantasyon kanamasının 3-4 gün sonrasıdır.
İmplantasyon kanamasının bazı belirtileri kadından kadına değişiklik gösterse de çoğu zaman aynıdır. Doğrulanmış bir hamilelik sırasında yoğun bir kanamanız olursa ve implantasyon kanaması mı yoksa regl mi olduğundan emin olamazsanız, bu bir düşük belirtisi de olabileceğinden, zaman kaybetmeden bir doktora gitmelisiniz. Dolayısıyla, adet döngünüzden bağımsız herhangi bir kanamanız olursa, teşhis edilmemiş bir sağlık sorunu olması ihtimaline karşı bir doktora danışın.
KIZLAR BEN ARAŞTIRIYORUM
AKLIMIZDA BULUNSUN LAZIM OLABİLİR BELKİM ŞU SIRALAR BANA LAZIM HATTA
şunu da söyliyim implantasyon kanaması yaşarsanız da mutlaka bi doktora görünmek gerekiyomuş.. allah korusun düşük te olabilirmiş... allah yaşatmasın kimseye yani ihmal etmeyin kızlar.
öncelikle günaydın kızlar hepinize
çok önemli bir konuya parmak basmışsın canm.. ilk hamileliğimde doktor bana kesinlikle ve kesinlikle kedi köpekten uzak durmamı söylemişti,, çünkü en küçük tüyleri bile ciğerlerine zarar verebilirmiş.. ve çeşitli hastalıklar taşıyabilirmiş.. ve bağışıklık zayıf olduğundan hemen kaparsın rahatsızlıkları........... dikkat etmek lazım yani...
bizim kuşumuz varda iki tane acaba o da sakıncalı mıdır canım bunun için bişey demiş miydi doktorun?
kuşun da tüyü yapışabilirmiş sanki o da tehlikeli diye duymuştum ben de :18::18:
ama yine de doktora sorarsın bir sen de sonra duruma göre bakarsın cnm
hatta bizim de kuşumuz vardı ben gebe kalsam hemen gönderirim diyodum, o zamana kalmadan verdik gitti
ayy benimde 2 -- yada3 gibi .. HAYIRLISI BAKALIM
bizim kuşumuz varda iki tane acaba o da sakıncalı mıdır canım bunun için bişey demiş miydi doktorun?
oooo hadi bakalim topik kasim ama hamileler aralik olacak galiba
canım günaydın dicem artık sende açınca görürsün
nerelerdeydin hiç görünmedin dün ???
herkese günaydııın hayırlı ve uğurlu bir gün olur inşallah :))
topik kasımda aşk ve hamile kamlaya çalışma neticesi aralık oluversin
kasımda aşk yapıcaz :26::26: hamişlik kısmı aralığa kalıcak tabi
aman olsun da kalsın yaaaa
canim benimde kusum var ama onun zararli oldugunu hic duymadim
köpek ve kedinin zararli oldugunu duydum özelliklede kedinin
eger toksoplazmaya karsi bagisikliligin varsa kedininde zararii yok
cogu kisinin evinde hepsi var ama yine saglikli doguranda var