Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar napıyonuz bakem?
nasıl gidiyo batınıza az kalmış he...
hadi bakalım gelmezler de bebişe bağlanır sonuç inşallah...

eslem kız kontrol etcem demiştim nasıl gidiyo diyet? kaçamak yapmıyon demi bak

bakalım son 2 gün kaldı sen benden önce oluyordun eslem ama bu ay geç mi olucaksın

benim ya 23 ya 24 bu ay heraldem ben öyle biliorum

inş. cnm saol evet cnm diete tam gaz devam 2 gündür yapıorum bakam verebilcekmiyim hiç bozmuorumm

AMA ilk başta vücut kendini hazırlıyo ya kimisi o yüzden ilk zamanlarda veremiyo... o yüzden dediydim,kilonu aynı görürsen moralin bozulur diye

ben çabuk veririm kız inş. tabi moralim bozulmaz ben bi hafta dolsn tartılıyım sanada haber veririm bakım ben 2 kilo veririm diom ama bakalım

inşalah kız hadi bakalım metabolizmanı sen daha iyi biliyosun...
başarılar.........

saol cnm benim bol su içiyorum ama tuvaletten çıkamıyorum bide sabhları ılık suya sirke döküp içiyorum yağları yakıomuş kaç kişi sade sirkeli suyla zayıfladı çevreme tadı kötü ama napıyım zayıflatsında artıkın

ben hala adet olmadım kızlar 2 kez cok az kan gördüm ama adet olmadım yarın hastane yolcusuyum alttanmı muayene eder nasıl yapıyolar korkuyorum acıkcası

uff herkes değişik anlatıyo uzun kalın bişeyle diye öylemi gerçekten gözümü korkuttular

uff korkuyorum ya mecburum ama Allah yardımcımız olsun insana zor geliyo mahrem yerlerini açmak

uff korkuyorum ya mecburum ama Allah yardımcımız olsun insana zor geliyo mahrem yerlerini açmak

zikzakcım korkmana gerek yok neden korkuyorsun ki hiç korkucak bişey yok ilk başta biraz gerilebilirsin ama gerilme sen kendini sıktıkça doktorun işi zorlaşır doktor bana kendini sıkma vajina bir bebeğin çıkabileceği kadar esnek demişti

öyle yapcam artık neyse bakalım ben cıkıyorum canım hoscakal yarın görüşürüz

kızlar iki üç gündür rüyalarımda çok ağlıyorum ama o kadar çok ki sanki uyandığımda gerçekten ağlamış gibi başım ağrıo o kadar yani kötü rüyalar görüyorum ama ben iyiye yoruyorum heralde çok gülcem bu aralar allah ağlatmasın hepimizi güldürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…