Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

şimdi arkadaşlar iki kasığımda da çok ağrı var hareket ettikçe özellikle sızlıyo sol kasığımdaki ağrı daha çok yürürken falan batıyo göğüslerim hassaslaştı özellikle ucuna hatayla değince batıyo acayip ağrıyo birazda normalden büyüdü sanki.hastalanmama 6 gün var çok halsizim uyumak istıyorum hep.hiç böyle olmazdı.acaba hamile olabilir miyim yoksa psikolojik mi ben mi abartıyorum of of of ne zormuş anne olabilmek

cnm ben bu ay hiç kendimi dinlememe kararı aldım bi arkadaş demşti geçen ay kafama sinek konsa hamileliğe yorcam die aynen onun gibi olcaz yakında vazgeçtim hem bu belirtiler bendede vardı geçen ay gağüs hassasiyeti dışında çok heveslenmiştim jesin hamileyim die ama değilmişim o kadar kaptırdım ki kendimi üstüne görüyorum die aklımdan geçti adetim bittikten sonra test bile yaptım koca bi tek çizgi daha çok hayal kırıklığı oldu o yüzden hiç belirti filn dinleme kendini rahat bırak ben bu ay öyle yapıyorum ve şu anda relaxim

of hiç böyle olmamıştım umutlanmak istemiyorum aslında koskocaman bi hayal kırıklığı oluyo sonra.aman salla gitsin hamile değilimdir kesin puff

soruma cvp vercek olan yok muuuu duyun artık beni aaaa

canım hoşgeldin önce sana şunu söyliyim geçenn ay b ir sürü belirti yaşadım.mide bulantısı üşüme sıcak basması baş dönmesi koku hassasiyeti falan adetim de tam 2 hafta geçikti ve sonuçta yine bişey yok..o kadar çok dedim ki acaba hamiemiyim değilmiyim sürekli ikilemde kaldım çok zor oluyor ama psikoojik olarak hyapıyruz kendimize bence hiç bu beirtiere takımamaya çalış gerçi çok zor ama stress oluyoruz bu sefer daha dakötü oluyor.en iyisi sen biraz daha bekle hiç takılmadan adetin geçtiği ilk sabah yap testini inşallah hamile olursun canım..ben bu ay öyle olcam adet geçene kadar hiç dinlemiycem kendimi inşşşş:18::18::18: ama bu ay güzel haberler alırız ve veririz Allahın izniyle, topikçe hamiş olmak için bol bol dua edelim

bencede doğru söylüyosun.amaaan komşum var hatayla 3.ye hamile kalmış insanlar hata mata nası kalıyolar anlamıyorum ben hiç yiyemicem galiba ay hatayla hamile kaldım doğuruyum bari die :))

of hiç böyle olmamıştım umutlanmak istemiyorum aslında koskocaman bi hayal kırıklığı oluyo sonra.aman salla gitsin hamile değilimdir kesin puff

ama sen hemen umutsuzluğa kapıldın kendini dinleme dedik arkadaşım asla kesin hamile değilim diye kendini kodlama..sadece kendine eziyet etme varsa zaten öğreniceksin inş.1 hafta erken öğrensen ne olur bir hafta geç öğrensen..yeterki hayırısıyla bebişin seninle olsun..daima olumlu düşün

bencede doğru söylüyosun.amaaan komşum var hatayla 3.ye hamile kalmış insanlar hata mata nası kalıyolar anlamıyorum ben hiç yiyemicem galiba ay hatayla hamile kaldım doğuruyum bari die :))

evet bende çok şaşırıyorum böle tesadüfi hamilelere ama sonra şöyle düşünüyorum.dünyaya gelicek her insan,her annenin kaderi zaten belli eğer olacaksa sen düşünmesende hamile kalıyosun ama olmuycaksa yırtınsan da olmuyor.biraz da bu açıdan bakıkıp oluruna bırakmalıyız diyorum..tabi elinden geleni yaptıktan sonra

kız belkim bizde ikincilere hamile kalırız kazayla nie öle dionn
ki şunuda söyliyim hatayla hamile kalanada hiç inanmıyorumm hele şu kırk yaşına gelip hatayla hamile kaldım diyolar yaa millet arkalarından konuşmasın kaç yaşında kadın hamile kaldı die öyle diolar

eslemcim bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar batarımız çok yakın demek ki bu ay önce sen sonra da ben vericez bebiş haberini

cnm onların kazara dediklerine pek inanmıorum ben açıkcası
bende evlenince korunmaya başladım sonra dedim ben napıyorum allah ne zaman isterse o zaman verir sanki ben korunmayı bırakınca hemen mi kalıcam yok dedim bundan sonra korunmuyorum sonra bıraktım
bence kazara şöyle hamile kalınır kusura bakmayın ama prezervatif delik çıkarsa kaza olur bence başka türlü kazalara inanmıyorumm

doğru vallahi ay çok psikolojim bozuldu kimse oluruna bıraktırmıyo her gelen bebek yok mu yazık dio özellikle arayıp bebek var mı die tlf açıyolar insanların yüzünü göresim gelmiyo en ufak bişeye ağlayasım geliyo.insanların bakışları bile tuhaf çok sinirim bozuluyo allah hepimize yardım etsin.gerçekten bilinçsiz cahil insanlarla mecburan muhattap olmak çok zor

eslemcim bu arada sen nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar batarımız çok yakın demek ki bu ay önce sen sonra da ben vericez bebiş haberini

ayyyy inş. inş. cnm benim ama benim şu son günlerde içime karamsarlık çöktü sanki hiç anne olamıycakmışım gibi gelio bana

ahh cnm benim alışıcaksın bunlara bi ortama gittiğimde bebekleri çok sevmeme rağmen kucağıma bebek alamaz oldum herkes acıyarak bakıo hemen sıra sıra başlıolar olmuyo mu nie olmuyo şu doktora git şu hocaya gitt falan ben artık takmamaya başladımm sende öle yap he de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…