Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar evim temizlik kokuyo ohh ne güzelmiş erken kalkmk erkenden işim bitti evimi sildim süpürdümmm benden rahatı yok bu günnn

kızlar evim temizlik kokuyo ohh ne güzelmiş erken kalkmk erkenden işim bitti evimi sildim süpürdümmm benden rahatı yok bu günnn

ohhhhhhhh ne güzel eslemcim ya bi de benim evi gör...
dün akşam eve gidnce yapcaktım yapamadım...
bu aksamda eşim evde yapamam artıı yarın aksam yaparım...
eslem sen kapalımıydın ben mi öyle hatırlıyorum?

kızz ben gelirim sana yardıma aşk olsunn bu gün baya enerji doluyummm bide hareketli tempolu şarkılarr ohhh ,
evet cnm kapalıyımm

olmuyo bi türlü dr gidiyorum sorun yok dio 5 aydır bekliyorum hamile kalıyım die ama kalamadım bi türlü

cnm anlıyoruz seni sende bizim gibi hemen ilk denemde olucak zannettin olmayınca üzülüosun tabi ama 5 ay kısa bi zaman sana çok uzun gelsede birazcık sabret 2 -3 ay daha olmazsa gidersin doktora kafana takmamaya çalış bak benim 2 yıldır olmuyo 10 yıl olmayanlar var onları düşün sabretmeye çalış bol bol dua et

ben 1 yıl 3 aylık evlıyim korunuyoduk öncesinde ama 5 aydır korunmuyoruz olmuyo oda 4 dr gittim epey testler yaptı herşey normal çıktı hepsindede. bekliyorum bakalım.bu ay tuhaf belirtiler var internettn bakıyorum gebelik belirtisi olabilir dio.ama çokta umutlanmak istemiyorum hastalanınca çok üzülüyorum

evet hatırlıyorum seni daha önce bu sayfada yazışmıştık ameliyat olmuştun galiba geçen ay eşin polisti senin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…