• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar,az önce duydum daha.... Amcamın kızı hamileydi ikinci bebegine, istirahatle gecmişsti hamilelikleri ve bebegi dogumda ölmüs.... 9 ay karnında tasıdı ama kucagına bile alamadı,cok üzgünüm kızlar ya... Kıyamam ben ona..

ayy cnm çok üzüldüm allah sabır versin kuzenin nasıl o iyimi

:( rabbim sabır versin canım.kıza.. çok üzücü bir durum.. rabbim herşeyin hayirlisini versin..

ayy cnm çok üzüldüm allah sabır versin kuzenin nasıl o iyimi

aminnnnnn..... kuzenimin durumu iyi şükür.... ama ne büyük hayal kırıklığı...
zaten ilk bebekleri 2 tane sanırım düşümüştü.. sonra ikiz hamile kaldı,biri karnında öldü,diğeri maşşallah sağlıklı doğdu.... ama hep istirahatle geçmişti..
bunda da dokuz ay yattı kalkmadan ama malesef doğumda kaybetti:(
rabbim sabır versin inşallah.......

Gunaydin haniiiimlaaaarrrr gulucukcum Allah kuzenine sabir versin Allah bi daha yasatmasin kimseye yasatmasin

Son düzenleme:
zaten ilk bebekleri 2 tane sanırım düşümüştü.. sonra ikiz hamile kaldı,biri karnında öldü,diğeri maşşallah sağlıklı doğdu.... ama hep istirahatle geçmişti..
cnm şükür ki kuzenin iyiymiş napıcan sabır etcek bizim bi tanıdık daha1 hafta oldu hem bebek öldü hem anne şükür ki kendine bişey olmamış tabi çok kötü allah yaşatmasın kimsye
Gunaydin haniiiimlaaaarrrr gulucukcum Allah kuzenine sabir versin Allah bi daha yasatmasin kimseye yasatmasin

günaydın erkenciyiz biz bu gün senle :9::9:
hazır erken kalkmışken evimi siliyim süpüriyim dedim
:32::32:

Kızlar,az önce duydum daha.... Amcamın kızı hamileydi ikinci bebegine, istirahatle gecmişsti hamilelikleri ve bebegi dogumda ölmüs.... 9 ay karnında tasıdı ama kucagına bile alamadı,cok üzgünüm kızlar ya... Kıyamam ben ona..

canım Allah sabır versin. çok geçmişler olsun. Allah yardımcısı olsun.

ayyyyy kötü ya çok zor bir durum
gerçekten kızlar rabbim hayırlısını versin inşallah acılarını göstermesin evlatlarımızın

çok üzüldüm ben yaaa :(:(:(:(

canım rüyamda eşin bayan ibi benimle konuşmuş bend eona yılbaşı hediyeleri almışım. sonra arabamla onu almışım hediyeler için bize götürüyomuşum. sonra eve yaklaşırken diyorki aslında eslem benim karım. diyorumki aa sen evlimiydin eslem nasıl karın olur çok şaşırdım şimdi ben onunla konuşuyorum diyorum. oda diyorki ben bilerek konuşturdum sizi sen gerçekmisin diye bakmak için. (yanlış anlama eslemcim valla bi artniyet yok hediye için buluştuk:)) sonrada sen geldin zaten. akaşm bizde kaldını ama meğerse siz hırsızmışsınız. bak senn aaaaaaa :41: ama bende saf diilim heralde. bizim evin kapısının çıkışındaki karakola gidiyorum. sizidebilerek yalnız bırakıyourmki bişeyler çalın zaten evde ppek değerli bişi yok. çıkıştada sizi yakalatıyorum. Oh olsun sizee. Alalhtan eşimin haberi yok bunlardan çok kızra bana diyede düşünüyorum birde baksen akla bakkk :9::9::9:

canım rüyamda eşin bayan ibi benimle konuşmuş bend eona yılbaşı hediyeleri almışım. sonra arabamla onu almışım hediyeler için bize götürüyomuşum. sonra eve yaklaşırken diyorki aslında eslem benim karım. diyorumki aa sen evlimiydin eslem nasıl karın olur çok şaşırdım şimdi ben onunla konuşuyorum diyorum. oda diyorki ben bilerek konuşturdum sizi sen gerçekmisin diye bakmak için. (yanlış anlama eslemcim valla bi artniyet yok hediye için buluştuk:)) sonrada sen geldin zaten. akaşm bizde kaldını ama meğerse siz hırsızmışsınız. bak senn aaaaaaa :41: ama bende saf diilim heralde. bizim evin kapısının çıkışındaki karakola gidiyorum. sizidebilerek yalnız bırakıyourmki bişeyler çalın zaten evde ppek değerli bişi yok. çıkıştada sizi yakalatıyorum. Oh olsun sizee. Alalhtan eşimin haberi yok bunlardan çok kızra bana diyede düşünüyorum birde baksen akla bakkk :9::9::9:

allah iyiliğini versin kızz çok güldümm :60::60::60::60::60::60: bak sen benim kocama akşam gelsin sorarım ben onaa kimlerle geziomuşş pislikk bi de bilerek konuşturmuş ikimizi bak bakkkkk :9::9::9: tüh yakalndık gördün mü ne güzel plan kurmuştuk kocamla sizin evi soyup soğana çevircektikkk :52::52::52::52:

allah iyiliğini versin kızz çok güldümm :60::60::60::60::60::60: bak sen benim kocama akşam gelsin sorarım ben onaa kimlerle geziomuşş pislikk bi de bilerek konuşturmuş ikimizi bak bakkkkk :9::9::9: tüh yakalndık gördün mü ne güzel plan kurmuştuk kocamla sizin evi soyup soğana çevircektikkk :52::52::52::52:

yaptığınız çok ayıp bişi ama küstüm ben sana. halbuki ben seninle art niyet olmadan konuşuyordum :( sen ne işler çeviriyormuşsun çok ayıp. kocanada sor birde polis olcak. hiç yakıştıramadım size. Allahtan eşimin haberi yok yoksa bana çok kzıar sizinle konuştum die. ne işin var snein arkadaşın yokmuda onlarla konuşuyorsun der :9::9::9:

yaptığınız çok ayıp bişi ama küstüm ben sana. halbuki ben seninle art niyet olmadan konuşuyordum :( sen ne işler çeviriyormuşsun çok ayıp. kocanada sor birde polis olcak. hiç yakıştıramadım size. Allahtan eşimin haberi yok yoksa bana çok kzıar sizinle konuştum die. ne işin var snein arkadaşın yokmuda onlarla konuşuyorsun der :9::9::9:

bak sen bizi yakalattın ama benim kocamın polis olduğunu unuttun bizim tanıdıklarımız var bizi serbest bıraktılar gördün mü şimdi yine gelip soyacaz evinizi hahahaha:47::47::47::47::27::27::27:

bak sen bizi yakalattın ama benim kocamın polis olduğunu unuttun bizim tanıdıklarımız var bizi serbest bıraktılar gördün mü şimdi yine gelip soyacaz evinizi hahahaha:47::47::47::47::27::27::27:

bizimde arkamız boş diil heralde :) bir tane özel kalem md tanıdığımız virde ilde çalışan polis arkadaşımız var. ba birde sivil polis var eşimin ark. nabeeerrrr :51:

kızlarr yaa şu aldatılma hikayelerini okuyunca psikolojim bozuluyo okumuycam bi dahaa sinirlerim bozuldu ne pislik adamlar varrr :47::47::47::47: midem bulandı yeminlee :25::25::25:

Ayy kizlar cok komiksiniz yaaa :D

Back