süper olur gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlar bebişimin ilk kıyafeti hazır biliyomusunuzeşimin kuzeninin çocugu olmustu hediye almıstım götürüp vermek nasip olmadan şehir dışına taşınmışlar oda benim bebişime kaldı gördükce hosuma gidiyo sanki hamileymişim gibi
iyiyim gulucukum bende. öyle takılıyorum işte. bugün canım hiç ders çalışmak istemiyor. işyerinde ders çalışıyorum, evde de puzlle aldım 1000 li onu yapmaya çalışıyorum. evişi, yemek miAllaha emanet
pazar ve ptesi birbirinden kötü yemekler yapınca kociş istersen dışardan söyleyelim dedi dün. bu akşamda kahvaltılık yicektik ama şans işte bizim akşam işyeri org var bowlinge gidicez geçen gitmedim bu sefr gitmem laızmdı ona hayıflanıyorum sabahtan beri. neden sorunlu falan die. kuzey-güneyde izleyemicem. ama kayıp şehir fragmanı bomba olmuş yarın önemli bişi çıkmaz inşallah.
birde görümceme sinir oluyorum bu aralar hatta 8-9 aydır beni sinir ediyor. nisanda evlendide ay bi değişti bi değişti bide hamile şimdi 7 aylıkk anamm bi gör havasından geçilmiyor artistt
sorma yaaa. delimidir nedir? halada işi düşünce arar biliyomusun yüzsüz yüzsüzz. ben hayatımda bu kadar utanmaz birini görmedim. o mu çok akıllı benmi aptalım anlamadım yani. eşime lafı geçmez annesini örgütler onun içinde. kv ve kp iyi çok şükür. ama kızlar değilmi gene onun dediklerinekanıp beni kötü bildiklerine eminim. birde o kızlarıya beni anlatır anlatır şimdi onlara şikayet eder zırt pırt batmaz yani ben daha tek kelime etmedim ikisinede kızları diye. etsem laf ediyor derler ama kendi kızlarına bişey demezler. aah ah ele gitmek böle bişey işte. genede kv ve kp den Allah razı olsun.
o pislik görümceK te Allahından bulsun emi. eşi de onun burnundan getiriyor ama ilgisiz, odun, dallama bişi. laf bilmez, iz bilmez, yordam bilmez. hamileya bu kocasıyla hastaneye bile gitmiyor. annesi götürüyorhala gececi olunca kocası 1 hafta eve gitmez annesinde kalır. insan ctesileri erken geliyorsun gitte 1 saat bari kocanı gör. gitmezz. Allahım bana yaptıkları kasti ise burnundan gelsin yok değil ise Allah zeval vermesin. benimde bu kötü fikirlerim uçsun gitsin inşallah.
topic açıcam görümcesinden dert yananlar diye :)
canım bi söz var üveyine eden öz'ünde bulur gelinine eden kızın'da bulur diye bak onunda eşi iyi değil bence hak bi yerden çıkıyor allah yanına bırakmıyo işte bence kv ve kp de haksız her zaman tek bi taraf iyi bi taraf kötü olmaz hiç mi seni haklı buldukları bir yer yok olurmu canım öyle şey hiç aaaaaaaaaa çok kızdım şimdi ya sen bari söyle hakkını savun
canım bana 1 tek laf etmedilerki kötü bende bişey diyeyim. hiç onu svaunmadılar. ben sadece görümcemi tanıdığım için anlatır ve hak verirler diyorum. yoksa bana hiçbişi demediler. zaten derlerse açarım ağzımı yumarım gözümü
hımmmmmmmm tamam ozoman ben yanlış anladım seni haksız bulup söyleniyor lar sandım sinirlendim bi an
Selam kızlar naıslsınız ..
Bu arada, 12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)
kızlaer ben geldim ama gidiyorum evi toparlamam lazımm
Selam kızlar naıslsınız ..
Bu arada, 12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)
amin cnm bu arada benim evlilik tarihim de 10.10.2010 du
kız eslem bende uyumuşum bugün baya yaaa gün gitti bitti heee hadi bi koşu toparla evini bakalım umutcum hepimize şans getirsin inşallah sen nasılsın bugün?
hmm.. masaAllah
nasıl olim, öyle böyle idare ediyoruz sekerim..sen nasılsın
kız eslem bende uyumuşum bugün baya yaaa gün gitti bitti heee hadi bi koşu toparla evini bakalım umutcum hepimize şans getirsin inşallah sen nasılsın bugün?
laptopu aldım geldim mutfağa bu gün mutfak dolaplarımı silip içlerini düzenliycem hemde yazcam size
ay kııızzz beim de gardırobun üstünü silmem lazım ama hiç gözüm yemiyor yaaa
kızlar hoşgeldiniz. bi topic açtım. bu konuda muzdarip olan varsa beklerim:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/579586-gorumcesinden-dertli-olanlar-7.html
kızlar hoşgeldiniz. bi topic açtım. bu konuda muzdarip olan varsa beklerim:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/579586-gorumcesinden-dertli-olanlar-7.html
yarın silersin boşver veya akşam gelince kocişine sildir bide de ben çıkmıyım düşerim falan bebiş varsa bişi olur de hemen silerr
Allah razı olsun kociş yardım eder bana ama ben kendim yaparım yaa pastaaa o kadar mı deli ediyor seni kız
iyiyim ya nasıl oluyım bat'ı bekliyorum işte 10 günüm kaldı bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?