Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

Ne güzel inşallah sana Uğur getirir canım ..

günaydııınnn kızlaaaarrr nasılsınız bakalım bugün geç kalktım yaa offf gün gitti kız pasta boşveeerr takmıcaksın böyle şeyleri sen yine iyi ol sen bişey diyince sen kötü olursun o yüzden hiç bir lafına kötü cevap verme bak bizim kuş 3.yumurtlıcak galiba bir koruyor ki yumurtları yaklaştırmıyor yanına

canım bi söz var üveyine eden öz'ünde bulur gelinine eden kızın'da bulur diye bak onunda eşi iyi değil bence hak bi yerden çıkıyor allah yanına bırakmıyo işte bence kv ve kp de haksız her zaman tek bi taraf iyi bi taraf kötü olmaz hiç mi seni haklı buldukları bir yer yok olurmu canım öyle şey hiç aaaaaaaaaa çok kızdım şimdi ya sen bari söyle hakkını savun

canım bana 1 tek laf etmedilerki kötü bende bişey diyeyim. hiç onu svaunmadılar. ben sadece görümcemi tanıdığım için anlatır ve hak verirler diyorum. yoksa bana hiçbişi demediler. zaten derlerse açarım ağzımı yumarım gözümü

hımmmmmmmm tamam ozoman ben yanlış anladım seni haksız bulup söyleniyor lar sandım sinirlendim bi an

Selam kızlar naıslsınız ..
Bu arada, 12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)

kızlaer ben geldim ama gidiyorum evi toparlamam lazımm

Selam kızlar naıslsınız ..
Bu arada, 12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)

kız eslem bende uyumuşum bugün baya yaaa gün gitti bitti heee hadi bi koşu toparla evini bakalım umutcum hepimize şans getirsin inşallah sen nasılsın bugün?

Son düzenleme:
hmm.. masaAllah

nasıl olim, öyle böyle idare ediyoruz sekerim..sen nasılsın

iyiyim ya nasıl oluyım bat'ı bekliyorum işte 10 günüm kaldı bakalım ne olucak

laptopu aldım geldim mutfağa bu gün mutfak dolaplarımı silip içlerini düzenliycem hemde yazcam size

ay kııızzz beim de gardırobun üstünü silmem lazım ama hiç gözüm yemiyor yaaa

kızlar hoşgeldiniz. bi topic açtım. bu konuda muzdarip olan varsa beklerim:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/579586-gorumcesinden-dertli-olanlar-7.html

yarın silersin boşver veya akşam gelince kocişine sildir bide de ben çıkmıyım düşerim falan bebiş varsa bişi olur de hemen silerr

Allah razı olsun kociş yardım eder bana ama ben kendim yaparım yaa pastaaa o kadar mı deli ediyor seni kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…