günaydın cnm nasıl yani...günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ben bu ayda tırt cıktım ama hala adetimi bekliyorum
adet olmadın mı daha?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın cnm nasıl yani...günaydın kızlar nasılsınız bakalım
gulucuk ve zikzak günaydın sizlere ve bu mesajı okuyan herkeseeee.
gülün, güldürün. gülmek iyidirrrr sizleri seviyoringgg
Günaydın cnm nasıl tirt çıktı hala bekliyorsan ?günaydın kızlar nasılsınız bakalım
test yaptım negatif ama hala adet olmadım pko vardı atlatmıstım tekrarmı oldu naptı anlamadım ağrılarım hala devam ediyor bu arada yaş 22 şehir ankara listeye eklermisiniz
4 gün geçti dün test yaptım negatif
iyiyim gulucukum bende. öyle takılıyorum işte. bugün canım hiç ders çalışmak istemiyor. işyerinde ders çalışıyorum, evde de puzlle aldım 1000 li onu yapmaya çalışıyorum. evişi, yemek mi Allaha emanet
pazar ve ptesi birbirinden kötü yemekler yapınca kociş istersen dışardan söyleyelim dedi dün. bu akşamda kahvaltılık yicektik ama şans işte bizim akşam işyeri org var bowlinge gidicez geçen gitmedim bu sefr gitmem laızmdı ona hayıflanıyorum sabahtan beri. neden sorunlu falan die. kuzey-güneyde izleyemicem. ama kayıp şehir fragmanı bomba olmuş yarın önemli bişi çıkmaz inşallah.
birde görümceme sinir oluyorum bu aralar hatta 8-9 aydır beni sinir ediyor. nisanda evlendide ay bi değişti bi değişti bide hamile şimdi 7 aylıkk anamm bi gör havasından geçilmiyor artistt
4 gün geçti dün test yaptım negatif
İnsallah hamilesindir cnm :) bekle birazd daha 3-4 gun sonra yine test yap gelmezse . :)
bosver ev işini ya sanki yapınca pislenmiyomu? Ben de bu ara sinirim bozuk diye ev işine,kek,pogaca,yemek yapmaya sardım... Kafam dagılıyo iyi geliyo... Bu aksamda temizlik yapcam... Kocis calıscak bu aksam...
Su görümcelere,kaynanalara,kayınlara,eltilere hepsine sinir oluyorum ya.... Ne isterler gelinlerden cözemedim gitti,senin görümce de tabiri caizse ne oldum delisi olmus...
ümitlenmek istemiyorum canım olursa süpriz olsun artık takmıcam
En iyisi sürpriz bir de duyuyorsun 2 aylık hamilesin Hehe :)
En iyisi sürpriz bir de duyuyorsun 2 aylık hamilesin Hehe :)