• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

[TABLE="class: cms_table_cms_table_Outer_border"]
[TR]
[TD]anne adayı[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]yaş[/TD]
[TD]şehir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülücük45
[/TD]
[TD]17 aralık[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]manisa
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]canommm[/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]tekirdağ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüyacan[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eslem4112[/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pureipek[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasta
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nerolcy[/TD]
[TD]26 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8scorpions[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]d_yesilcik[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikzak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roseis[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kahramanmaraş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudemerve[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cennettemeleğim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]canankamil2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]swettycan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burjuva16[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sblm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasakhayal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkiz
[/TD]
[TD]15 aralık
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]konya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
gulucuk ve zikzak günaydın sizlere ve bu mesajı okuyan herkeseeee.

gülün, güldürün. gülmek iyidirrrr sizleri seviyoringgg:33::33::33::33::9::9::9:

gulucuk ve zikzak günaydın sizlere ve bu mesajı okuyan herkeseeee.

gülün, güldürün. gülmek iyidirrrr sizleri seviyoringgg:33::33::33::33::9::9::9:

günaydın pastaaaaaaaaa.........

he he he :1::1::1::1:
ben zaten sabah ilk eşimi güldürerek başladım güne......

sonrasında da ben gülerim inşallah........

mesela haftaya:9::9::9::9::9:
sen napıyon bakim pastacık????????

iyiyim gulucukum bende. öyle takılıyorum işte. bugün canım hiç ders çalışmak istemiyor. işyerinde ders çalışıyorum, evde de puzlle aldım 1000 li onu yapmaya çalışıyorum. evişi, yemek mi :31: Allaha emanet :32::32:
pazar ve ptesi birbirinden kötü yemekler yapınca kociş istersen dışardan söyleyelim dedi dün. bu akşamda kahvaltılık yicektik ama şans işte bizim akşam işyeri org var bowlinge gidicez geçen gitmedim bu sefr gitmem laızmdı ona hayıflanıyorum sabahtan beri. neden sorunlu falan die. kuzey-güneyde izleyemicem. ama kayıp şehir fragmanı bomba olmuş yarın önemli bişi çıkmaz inşallah.

birde görümceme sinir oluyorum bu aralar hatta 8-9 aydır beni sinir ediyor. nisanda evlendide ay bi değişti bi değişti bide hamile şimdi 7 aylıkk anamm bi gör havasından geçilmiyor artistt

test yaptım negatif ama hala adet olmadım pko vardı atlatmıstım tekrarmı oldu naptı anlamadım ağrılarım hala devam ediyor bu arada yaş 22 şehir ankara listeye eklermisiniz

4 gün geçti dün test yaptım negatif

canım benim yaaa üff. çok zor işlermiş bunlar bunu anladım. pk falan çıkmaz hemencikin hasta olur yeni çalışmalara başlarsın inşallah. gerçi olmayıp hamile çıkman daha güzel olurdu ama hastalık olmasında bebek yine yaparsın

sağol canım benim hepimizin gönlüne göre olsun inş benim adetim hep düzensizdi zaten pkodan dolayı 3 ay önce dianeyi bıraktım cocuk için dr kist gözükmüyor demişti bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı kırmızı kart bekliyorum artık:9:

iyiyim gulucukum bende. öyle takılıyorum işte. bugün canım hiç ders çalışmak istemiyor. işyerinde ders çalışıyorum, evde de puzlle aldım 1000 li onu yapmaya çalışıyorum. evişi, yemek mi :31: Allaha emanet :32::32:
pazar ve ptesi birbirinden kötü yemekler yapınca kociş istersen dışardan söyleyelim dedi dün. bu akşamda kahvaltılık yicektik ama şans işte bizim akşam işyeri org var bowlinge gidicez geçen gitmedim bu sefr gitmem laızmdı ona hayıflanıyorum sabahtan beri. neden sorunlu falan die. kuzey-güneyde izleyemicem. ama kayıp şehir fragmanı bomba olmuş yarın önemli bişi çıkmaz inşallah.

birde görümceme sinir oluyorum bu aralar hatta 8-9 aydır beni sinir ediyor. nisanda evlendide ay bi değişti bi değişti bide hamile şimdi 7 aylıkk anamm bi gör havasından geçilmiyor artistt

bosver ev işini ya sanki yapınca pislenmiyomu? Ben de bu ara sinirim bozuk diye ev işine,kek,pogaca,yemek yapmaya sardım... Kafam dagılıyo iyi geliyo... Bu aksamda temizlik yapcam... Kocis calıscak bu aksam...

Su görümcelere,kaynanalara,kayınlara,eltilere hepsine sinir oluyorum ya.... Ne isterler gelinlerden cözemedim gitti,senin görümce de tabiri caizse ne oldum delisi olmus...

bosver ev işini ya sanki yapınca pislenmiyomu? Ben de bu ara sinirim bozuk diye ev işine,kek,pogaca,yemek yapmaya sardım... Kafam dagılıyo iyi geliyo... Bu aksamda temizlik yapcam... Kocis calıscak bu aksam...

Su görümcelere,kaynanalara,kayınlara,eltilere hepsine sinir oluyorum ya.... Ne isterler gelinlerden cözemedim gitti,senin görümce de tabiri caizse ne oldum delisi olmus...

sorma yaaa. delimidir nedir? halada işi düşünce arar biliyomusun yüzsüz yüzsüzz. ben hayatımda bu kadar utanmaz birini görmedim. o mu çok akıllı benmi aptalım anlamadım yani. eşime lafı geçmez annesini örgütler onun içinde. kv ve kp iyi çok şükür. ama kızlar değilmi gene onun dediklerinekanıp beni kötü bildiklerine eminim. birde o kızlarıya beni anlatır anlatır şimdi onlara şikayet eder zırt pırt batmaz yani ben daha tek kelime etmedim ikisinede kızları diye. etsem laf ediyor derler ama kendi kızlarına bişey demezler. aah ah ele gitmek böle bişey işte. genede kv ve kp den Allah razı olsun.
o pislik görümceK te Allahından bulsun emi. eşi de onun burnundan getiriyor ama ilgisiz, odun, dallama bişi. laf bilmez, iz bilmez, yordam bilmez. hamileya bu kocasıyla hastaneye bile gitmiyor. annesi götürüyorhala gececi olunca kocası 1 hafta eve gitmez annesinde kalır. insan ctesileri erken geliyorsun gitte 1 saat bari kocanı gör. gitmezz. Allahım bana yaptıkları kasti ise burnundan gelsin yok değil ise Allah zeval vermesin. benimde bu kötü fikirlerim uçsun gitsin inşallah.
topic açıcam görümcesinden dert yananlar diye :)

En iyisi sürpriz bir de duyuyorsun 2 aylık hamilesin Hehe :)

süper olur gerçekten rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar bebişimin ilk kıyafeti hazır biliyomusunuz :9: eşimin kuzeninin çocugu olmustu hediye almıstım götürüp vermek nasip olmadan şehir dışına taşınmışlar oda benim bebişime kaldı gördükce hosuma gidiyo sanki hamileymişim gibi:9:

En iyisi sürpriz bir de duyuyorsun 2 aylık hamilesin Hehe :)

inşallah canım. buradaki herkesi çok seviyorum hepsinin hemen hamiş kalmasını çok isterimm kendiminkinide isterim tabi:D

zikzak, gulucuk45, canommmm, eslem4112, ruyacn, d_yesilcik, umut81, elmase, çilek, sen ...

aklıma gelmeyenlerde olabilir hemen bir solukta yazdım. hepimiz hamiş oluruz berbaerde doğururz inşallah.
saymadıkalrımda var tabi onlarda hamiş oldukarı için bişi demedim onşarıda Allah kurtarsın tabii. armena, mutlubirisi, hati2, sweet01.

hepinizi, hepimizi :32:

inş pastacım

kızlar 1 saat kadar cıkıyorum faturaları yatırcam hiçde gözüm yemiyo hava soguk :25:

haydi hoscakalın

Back