Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar bat günü test yaptım çift çizgi çıktı...ertesi günde yaptım yine çift çizgi tabi biraz silikti ama 5dkya koyulaştı....hamleyimm sanırımmm hala şoktayımmm Allah isteyen herkese wersin burda bende çook dua ettim hamilelere sewindimm sıra bana geldi sanırım :))) hoşgeldinn bebeğimmm diyorumm :)) hastaneye daha gitmedim neler oluo ilk muayenede bilen warsa sewinirim...

tebrikler canım Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş..darısı bizim başımıza inş

kızlar yaklaşık 15 dk dır ara ara sağ kasığımda ağrılı batma gibi birşey oluyor yoksa yumurtlama mı oluyor sizce ??

gözünaydın canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
önce bir kan tahlili vermen lazım bat ın geçti mi mesela? dr la grşürsün tahliline bakar eğer değerin kesenin görünebileceği kadar yüksekse bakar ya da gün verir

pastam sormussun önceki sayfalarda alıntı yapamadım bende bi değişiklik yok kasıklarımda sancı devam ediyor ptesiye kadar gelmezse test yapayım diyorum

hayırlısı olsun canım tebrik ederim
dr git muayne ediyo ultrasonla sonra gün veriyo bida gidiyosun
yemen içmen gereken şeylerden bahsediyo
yasakları sölüo bu kadar
rabbim kucağına versin inşallah
darısı tez zamanda diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhh AMİNNNNNNNNNNN

PASTAMMMMM
kıyamam canım sana ben nolur bu kadar üzülme
bak ne kadar sitres o kadar geç demekmiş
kolay değil biliyorum ağlamada demiyorum ama nolur çok yıpratma kendini canımmmmm

rabbim hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah canımmm yüzünü güldürsün

Kızlar selam. bi karışıklık olmuş heralde ben adet olmadım. hastalanan elmase ama benmişim gibi çıkmış. bennim batım dündü. hala hasta değilim. evde kalan son testimle şimdi deneyip sizi bilgilndireyim ben: 10 dk snra görüşürüzz
elmase cim sende üzülme hayırlısı arkadaşım. hem bak doğumgünü bebişinin okul zamanına gelir benimki tam tatil zamanı hiç okulda kutlayamicak hamişsem :44::44::44:

bu kadar kafanıza takmayın hayırlısı deyin geçin benim 26 gün geçti ve malesef relg oldum okadar testler negatifti bende kendimi kandırıyodum testler yanılmıştır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…