ay canım geldinmi seninşallah tatlım. sabırsızlıkla bekliyorum bendee.
geldim cnm benim isafiri vardı annemin onlar gitti şimdi
canım hoşgeldin. teşekkür ederim hatırladığın için. valla bişi yapmadım bıraktığınız gibiyim. bugün hasta olmam lazımdı. değilim ama çok fena karnım ağrıyor. arkadaşımda diyorki benimde ağırmıştı ama olmamıştım. bakalım bekleyeyim diyorum pazar kadar. pazarda kan veririm hayırlısıyla.
kız deme benim de aynı inan olmam gerekiyodu olmadım hafta başı dayanamıyıp test yaptım evde negatif çıktı bende p.tesi kadar olmazasa yaparım diyodum bide beraber hamiş kaıyomuşuz inş. ama benim hiç bi regl belirtim kalmadı biliyomusun normal zamanlardaki gibiyim inş.hamişşizdir canım yaaaaaaaaaaa
kız deme benim de aynı inan olmam gerekiyodu olmadım hafta başı dayanamıyıp test yaptım evde negatif çıktı bende p.tesi kadar olmazasa yaparım diyodum bide beraber hamiş kaıyomuşuz inş. ama benim hiç bi regl belirtim kalmadı biliyomusun normal zamanlardaki gibiyim inş.hamişşizdir canım yaaaaaaaaaaa
İnşallah canım yaa. süper olur vallahii. birde ben zikzakla beraberdim acaba ondan bi haber varmı? hasta oldumu olmadımı bilen varmıı?
kızlar bat günü test yaptım çift çizgi çıktı...ertesi günde yaptım yine çift çizgi tabi biraz silikti ama 5dkya koyulaştı....hamleyimm sanırımmm hala şoktayımmm Allah isteyen herkese wersin burda bende çook dua ettim hamilelere sewindimm sıra bana geldi sanırım :))) hoşgeldinn bebeğimmm diyorumm :)) hastaneye daha gitmedim neler oluo ilk muayenede bilen warsa sewinirim...
Yaşama Yolculuk Anne Karnında Yaşamın Öyküsü 1 - YouTube pardon kızlar 1.bölüm bu ben yanlışlıkla 2.bölümü koymuşum sorry
kızlar bat günü test yaptım çift çizgi çıktı...ertesi günde yaptım yine çift çizgi tabi biraz silikti ama 5dkya koyulaştı....hamleyimm sanırımmm hala şoktayımmm Allah isteyen herkese wersin burda bende çook dua ettim hamilelere sewindimm sıra bana geldi sanırım :))) hoşgeldinn bebeğimmm diyorumm :)) hastaneye daha gitmedim neler oluo ilk muayenede bilen warsa sewinirim...
İnşallah canım yaa. süper olur vallahii. birde ben zikzakla beraberdim acaba ondan bi haber varmı? hasta oldumu olmadımı bilen varmıı?
benım malesef kırmızılar geldı cok kotuyum moralım cok bozuk gozlerım artık aglamaktam gormuyo umarım sız olmazsınız kızlar
benım malesef kırmızılar geldı cok kotuyum moralım cok bozuk gozlerım artık aglamaktam gormuyo umarım sız olmazsınız kızlar
cnm benim nie ağlıyosun ağlama üzülmee yaa vardır bunda da bi hayır bi daha ki aya olur inş. şimdi hiç üzülme dua et bol bol ki bi dahakine olsun cnm
cnm benim nie ağlıyosun ağlama üzülmee yaa vardır bunda da bi hayır bi daha ki aya olur inş. şimdi hiç üzülme dua et bol bol ki bi dahakine olsun cnm
pastam neden üzülüyosunki herşeyin zamanı var ne zaman uygunsa ozaman olur hayırlısını iste
canım benim üzülme bu kadar ya...
biliyorum çok umutlandın ama elden gelen bişey yokki bak bana ve beim gibi olanlara biz o kırmızıları kaçıncı oldu sürekli görüyoruz.. yapma böyle allah aşkına...
sen sağlıklısın eşin sağlıklı çok şükür... merek etme allahın iziniyle dahah sonra olur... yıpratma kendini bak bebiş küser sonra hiç gelmez........
hem ilk denemede tutması %20lik bi ihtimal, e bu da çok düşük değilmi... daha sonra olucak canım inankı....
öpüyorum seni ağlamak yok tamam mı?önümüzdeki maçlara bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?