Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlaaaarrr gelin yemek yiyelim birlikte

canım canımmm canımmm inşallah Amin söylenebilecek ne varsa hepsi. Hakikaten ansıl hepimiz bebiş görükki bizz

anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...

hoş geldiiinnn....
kızlar hadi toplanın gelin ben annemdeyim aşure yaptık hep birlikte yiyelim

kızlaaaarrr gelin yemek yiyelim birlikte

YA AMA ÇOK MU ÇOK KÖTÜSÜNÜZ SİZ YAAAAA........
AZ ÖNCE YEMEĞE ÇIKTIM DOLAŞTIM DOLAŞTIM BİŞEY BULAMADIM AĞZIMA GÖRE GERİ GELDİM...
VE YOLDA Bİ KADININ ELİNDE AŞURE VARDI NASIL CANIM ÇEKTİ ANLATAMAM...
AY AĞZIM SULANDI YA...
RÜYA İŞYERİMİN ADRESİNİ VERİYORUM HEMEN BANA YEMEK YOLLA..
ESLEM SENDE EN ACİLİNDEN AŞURE AMA SICAK OLSUN
BEN HAZIRIM BEKLİYORUM...

ama sever misin bilmem ki ıspanak yedim ben bol yoğurtlu bi de palamut biberi közlemiştim sirkeli sarımsaklı ohhh doydum yaa dur yolluyorum sana bi kargoya veriyim hemen

önce yemek yiyelim sonra tatlı canım hadi bekliyorum

[QUaynen öyle yapalım cnm hadi önce rüya ya sonra bana
OTE=gulucuk45;27663134]anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...

YA AMA ÇOK MU ÇOK KÖTÜSÜNÜZ SİZ YAAAAA........
AZ ÖNCE YEMEĞE ÇIKTIM DOLAŞTIM DOLAŞTIM BİŞEY BULAMADIM AĞZIMA GÖRE GERİ GELDİM...
VE YOLDA Bİ KADININ ELİNDE AŞURE VARDI NASIL CANIM ÇEKTİ ANLATAMAM...
AY AĞZIM SULANDI YA...
RÜYA İŞYERİMİN ADRESİNİ VERİYORUM HEMEN BANA YEMEK YOLLA..
ESLEM SENDE EN ACİLİNDEN AŞURE AMA SICAK OLSUN
BEN HAZIRIM BEKLİYORUM...[/QUOTE]

hadi hemen yolla adresi az önce eve kargo geldi keşkem onla yollasaydım geç geldin kızzzzz

hadi hemen yolla adresi az önce eve kargo geldi keşkem onla yollasaydım geç geldin kızzzzz [/QUOTE]

gülücüğün bugün ki yemeği bizden o zaman

ama sever misin bilmem ki ıspanak yedim ben bol yoğurtlu bi de palamut biberi közlemiştim sirkeli sarımsaklı ohhh doydum yaa dur yolluyorum sana bi kargoya veriyim hemen

hadi hemen yolla adresi az önce eve kargo geldi keşkem onla yollasaydım geç geldin kızzzzz [/QUOTE]

hadi hemen yolla adresi az önce eve kargo geldi keşkem onla yollasaydım geç geldin kızzzzz

gülücüğün bugün ki yemeği bizden o zaman [/QUOTE]

TAMAM BANA UYAR
ÇOK ACIKTIM ZATEN... BİRAZ ÇUBUK KRAKERLE AÇLIĞIMI BASTIRAYIM. DA VET GİDİNCE MİS GİBİ TAVUK SUYUNA ÇORBA YAPMIŞTIM ONU İÇERİM...
AMA ISPANAK DA SEVERİM HEMDE ÇOK...
AMA AKLIM AŞURE DE KALDI YA... KAYINANNEME YAPTIRAYIM BARİBENİM VAKTM OLMUYO...

gülücüğün bugün ki yemeği bizden o zaman [/QUOTE]

TAMAM BANA UYAR
ÇOK ACIKTIM ZATEN... BİRAZ ÇUBUK KRAKERLE AÇLIĞIMI BASTIRAYIM. DA VET GİDİNCE MİS GİBİ TAVUK SUYUNA ÇORBA YAPMIŞTIM ONU İÇERİM...
AMA ISPANAK DA SEVERİM HEMDE ÇOK...
AMA AKLIM AŞURE DE KALDI YA... KAYINANNEME YAPTIRAYIM BARİBENİM VAKTM OLMUYO...[/QUOTE]

benim kv yapmış banada yollamış koca bi kap yedim bitirdim ben ama ben soğuk seviyorum onu sıcak çok hoşuma gitmiyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…