inşallahhhh kar yağar yollar kapanır zaten yağıyomuş ki ankaraya :d
evtb tatlım yağıyor ama ben istiyorum çok yağsın ki yollar kapansız bizimkilerde bu havada yola çıkılmaz desinler...
ben geldiiiimmmm
hoş geldiiinnn....
kızlar hadi toplanın gelin ben annemdeyim aşure yaptık hep birlikte yiyelim
canım canımmm canımmm inşallah Amin söylenebilecek ne varsa hepsi. Hakikaten ansıl hepimiz bebiş görükki bizz
anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...kızlar kusura bakmayın yerimde olmuyorum pek bugün.
gülücüküm t/bank. kurumsal bi banka büyük şirketlerle çalışıyor pek bilinmez.
pureipekim neden kızayım teesüf ederim kızmam tabiiki. haklısın canım olabilir. ama benm zaten düzensizdi progestan ile düzene girmişti. birde tam negatif değildi 0.2 y di
hoş geldiiinnn....
kızlar hadi toplanın gelin ben annemdeyim aşure yaptık hep birlikte yiyelim
kızlaaaarrr gelin yemek yiyelim birlikte
anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...
YA AMA ÇOK MU ÇOK KÖTÜSÜNÜZ SİZ YAAAAA........
AZ ÖNCE YEMEĞE ÇIKTIM DOLAŞTIM DOLAŞTIM BİŞEY BULAMADIM AĞZIMA GÖRE GERİ GELDİM...
VE YOLDA Bİ KADININ ELİNDE AŞURE VARDI NASIL CANIM ÇEKTİ ANLATAMAM...
AY AĞZIM SULANDI YA...
RÜYA İŞYERİMİN ADRESİNİ VERİYORUM HEMEN BANA YEMEK YOLLA..
ESLEM SENDE EN ACİLİNDEN AŞURE AMA SICAK OLSUN
BEN HAZIRIM BEKLİYORUM...
önce yemek yiyelim sonra tatlı canım hadi bekliyorum
[QUaynen öyle yapalım cnm hadi önce rüya ya sonra bana
OTE=gulucuk45;27663134]anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...
AZ ÖNCE YEMEĞE ÇIKTIM DOLAŞTIM DOLAŞTIM BİŞEY BULAMADIM AĞZIMA GÖRE GERİ GELDİM...
AY AĞZIM SULANDI YA...
anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...
evet canım zor ama ben rahatım. başkan asistanıyım burda. genelde gördüğün üzre takılıyorum burda. sadece bu aralar müfettişlere yardımcı olduğum için yoğunum. oda yılsonu ben diyorum yapacağım bişi varsa yapayım diye. yoksa sürekli mesai kalıyorlarr hepsinide seviyorum o yüzden.
ama sever misin bilmem ki ıspanak yedim ben bol yoğurtlu bi de palamut biberi közlemiştim sirkeli sarımsaklı ohhh doydum yaa dur yolluyorum sana bi kargoya veriyim hemen
[QUaynen öyle yapalım cnm hadi önce rüya ya sonra bana
OTE=gulucuk45;27663134]anladım cnm duymamıştım... ama banka zor diyolar ya öyle mi gerçekten.. yorucuymuş...
AY AĞZIM SULANDI YA...
hadi hemen yolla adresi az önce eve kargo geldi keşkem onla yollasaydım geç geldin kızzzzz
hadi hemen yolla adresi az önce eve kargo geldi keşkem onla yollasaydım geç geldin kızzzzz
evet canım zor ama ben rahatım. başkan asistanıyım burda. genelde gördüğün üzre takılıyorum burda. sadece bu aralar müfettişlere yardımcı olduğum için yoğunum. oda yılsonu ben diyorum yapacağım bişi varsa yapayım diye. yoksa sürekli mesai kalıyorlarr hepsinide seviyorum o yüzden.
pastacım ne yaptın sen ya bi kaç gündür giremiyorum yoğunluktan merak ettim
pastacım ne yaptın sen ya bi kaç gündür giremiyorum yoğunluktan merak ettim
canım hoşgeldin. teşekkür ederim hatırladığın için. valla bişi yapmadım bıraktığınız gibiyim. bugün hasta olmam lazımdı. değilim ama çok fena karnım ağrıyor. arkadaşımda diyorki benimde ağırmıştı ama olmamıştım. bakalım bekleyeyim diyorum pazar kadar. pazarda kan veririm hayırlısıyla.
canım hoşgeldin. teşekkür ederim hatırladığın için. valla bişi yapmadım bıraktığınız gibiyim. bugün hasta olmam lazımdı. değilim ama çok fena karnım ağrıyor. arkadaşımda diyorki benimde ağırmıştı ama olmamıştım. bakalım bekleyeyim diyorum pazar kadar. pazarda kan veririm hayırlısıyla.
pastacım bende tam sana naptın kırmızlar geldi mi diye sormak için foruma girmiştim ki mesajını gördüm. Umarım kırmızılar gelmezzzz....
bu arada benimde karnım ağrımaya başladı :SSS
pastacım bende tam sana naptın kırmızlar geldi mi diye sormak için foruma girmiştim ki mesajını gördüm. Umarım kırmızılar gelmezzzz....
bu arada benimde karnım ağrımaya başladı :SSS
Allah razı olsun canım ya aklınıza getirip yazıyorsunuz vallahi duygulandırıyorsunuz benicanım karnım çok çok ağrıyor ama gelen giden yok henüz çok şükür. inşallahta olmazz.
Kızlar bu arada 2012 yılbaşı çekilişi yapılacakmış forumda. geçen yılın hediyelerini forumda paylaşmışlar bayıldım. tavsiyee derim sizede. beki birbirimize alırız
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-yeni-yil-yeni-umutlar-hos-geldin-2013-a.html
büyük bi sabırsılıkla beklioruz cnm inş. hamiles,indirrr
büyük bi sabırsılıkla beklioruz cnm inş. hamiles,indirrr
ay canım geldinmi seninşallah tatlım. sabırsızlıkla bekliyorum bendee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?