• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

canım teşekkür ederim. bi tarafta iş yapmaya çalışıyrum bi taraftanda size yazmaya çalışıyorum. ama iş ağır bişi olduğundan pc yi dondurup duruyo onu halletmeye çalışıyom işte üfffff. yıl sonu geliyor, yönetim beynları yapılıyorr, anam çok yoğunuz biz yaaaa :ssz::ssz:

kolay gelsin canm ya...
sen hangibankadaydın?

günaydın kızlzarr. bugün cuma ve son mesai günü. 8.5 saat sonra mesai biticek veee yaşasın tatilllll. bide yaşasın temizlik:2::2:

kızlar ben dün gece 2 kere uyandım 2sinde de hamile olduğumu öğrenmişim çok şükür diyorum değerlerim iyi çıktı. manyakmıyım neyim acep :) bugün adet olmam lazım normalde sabaha kadar olurdum ama şimdi alakası bile yokk belirtiside yok. inşallah psikolojik olarak geciktirmiyorumdurrr

pastacım canım kızma ama bence sen psikolojik geciktiriosun, kan testi de yaptırdın sanrım ama neg. bu durumda relax ol ki
gelen gelsin yeni dönemin başlasın çalışmalar aksamasın :))))

kızlaaaaarrrr günaydıııınnnnn rüyamda bi erkek çocuğum olmuş ama büyüktü 4 yaşında falandı bana koşarak geliyordu anne deyip ayyy rüya da olsa bana anne demesi çok etkiledi beni yaa :43:

ruyacm hayır olsun geçeğe dönsün inşallah .)

bu arada günaydııınnn hayırlı cumalar hepinize :)))))

ay kızlar ya... inanın dün gece bende rüyamda bebek gördüm.. bi arkadaşımın bebeği oldu 2 ay önce.. rüyamda onu kucağıma alıyorum... öpüyorum kokluyorum,,, o mis kokusunu nasıl içime çekiyorum anlatamam... hala burnumda o koku var sanki ya.. çok güzeldi bi taraftanda içimden dua ediyorum rüyamda... allahım bize de bu güzelliği nasip et diye... çok güzeldi çok... hala etkisindeyim.......
bu rüyalarımız hayra çıkar inşallah...
kızlar yoksa bugün hamiş haberi mi alcaz ki?
hadi bakalım inşallah ya.......
hepimiz hamile olalım bu ay.
sonra hepimz koca göbekli olalım...........:49::49::49::49::49::49::49:

inşallah gülücükcüm o çocuğun bana anne diye sarılması çok başka bişeydi yaaa rüyada böyleyse gerçekte nasıldır acaba

inşallah gülücükcüm o çocuğun bana anne diye sarılması çok başka bişeydi yaaa rüyada böyleyse gerçekte nasıldır acaba

ben bazen kaybettiğim bebeğimi görüyorum...
O da çok çok ayrı bi duygu...
Ama uzun zamandır görmedim..
Ilk zamanlarda çok görüyodum.....

Ya rüyada bu kadar çok seviyosak,gerçekte nasılsır bu duygu yaa........
Ya ben onu alır sıkı sıkı sararım zarar gelmesin diye........

ben bazen kaybettiğim bebeğimi görüyorum...
O da çok çok ayrı bi duygu...
Ama uzun zamandır görmedim..
Ilk zamanlarda çok görüyodum.....

Ya rüyada bu kadar çok seviyosak,gerçekte nasılsır bu duygu yaa........
Ya ben onu alır sıkı sıkı sararım zarar gelmesin diye........

bu arada bugün ilk defa günlük ped koymadım,, peçete kullanıyorum artık..
:46::46::46::46::46::46::46:

aynen gülücükcüm çok farklı bir duygu yaaa
ped koymadığın için sana kokulu öpcükler gönderiyorum :54::54::54::54::54:

günaydın canlarrrr nasılsınız bakimm :1: :1: :1:
ben dün soğan kürüne başladım ama 15 değil de 10 gün uygulayabilicem bi sorun olur mu bilen varmı?

günaydın canlarrrr nasılsınız bakimm :1: :1: :1:
ben dün soğan kürüne başladım ama 15 değil de 10 gün uygulayabilicem bi sorun olur mu bilen varmı?

canommmm 15 yapsan çok daha iyi olur aslında yapabilirsen gerçi bende 13 gün yapmıştım ama bende ne akıntı ne başka bişey olmadı iltihap falan yokmuş demek ki

kızlaaaaarrrr günaydıııınnnnn rüyamda bi erkek çocuğum olmuş ama büyüktü 4 yaşında falandı bana koşarak geliyordu anne deyip ayyy rüya da olsa bana anne demesi çok etkiledi beni yaa :43:

allahım gerçekte de yaşatsın cnm benim

günaydın kızlzarr. bugün cuma ve son mesai günü. 8.5 saat sonra mesai biticek veee yaşasın tatilllll. bide yaşasın temizlik:2::2:

kızlar ben dün gece 2 kere uyandım 2sinde de hamile olduğumu öğrenmişim çok şükür diyorum değerlerim iyi çıktı. manyakmıyım neyim acep :) bugün adet olmam lazım normalde sabaha kadar olurdum ama şimdi alakası bile yokk belirtiside yok. inşallah psikolojik olarak geciktirmiyorumdurrr

cnm i,nş. hamilesindir kendini rahat bırak takma kafana olmazsan bu gün yarın test yaparsın cnm

bu arada bugün ilk defa günlük ped koymadım,, peçete kullanıyorum artık..
:46::46::46::46::46::46::46:

rahatmıymış pkii :52::52:

eslem hoşgeldin kıızzz yaaa öyle rüya gördüm işte şu bat hemen gelse yaaa ne var ne yok görsem yaa :31::31::31:

canom benim günaydın? Nasılsın?

Günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın?

canommmm 15 yapsan çok daha iyi olur aslında yapabilirsen gerçi bende 13 gün yapmıştım ama bende ne akıntı ne başka bişey olmadı iltihap falan yokmuş demek ki

canım bende istiyorum 15 gün yapmayı ama 14aralıkta Ankaraya yola çıkcaz düğün var kuzenin çıkmadan da yapıcam ama c.tesi - pazar yapamıcam çok kötü zamana denk geldi zaten düğün sinir olup duruyom, hem kür yarım kalcak, hem yumurtlama zamanımı yollarda geçiricem gittiğim yerdede bişey yapamayız ki :1: :1:
kış vakti düğün mü yapılır dimi ama yaa :2::2::2:

eslem hoşgeldin kıızzz yaaa öyle rüya gördüm işte şu bat hemen gelse yaaa ne var ne yok görsem yaa :31::31::31:

canom benim günaydın? Nasılsın?

canım bende istiyorum 15 gün yapmayı ama 14aralıkta Ankaraya yola çıkcaz düğün var kuzenin çıkmadan da yapıcam ama c.tesi - pazar yapamıcam çok kötü zamana denk geldi zaten düğün sinir olup duruyom, hem kür yarım kalcak, hem yumurtlama zamanımı yollarda geçiricem gittiğim yerdede bişey yapamayız ki :1: :1:

evet kötü zamana denk gelmiş canım soğanı bırak yumurtlama dönemine gelmiş tam yapıp gidin o zaman :1:

kızlar ben temizlik yapıp geliyorum hadi öpüldünüz :54::54::54:

Back