- 20 Ekim 2011
- 680
- 132
- 123
valla canm. Zor ama zevkli derslermin bi kismi... Laborant ve vet.okuyrm.2sinif.. ii calsmam lazmki bute kalmiym.. senin isletmemydi canm yanlsmi hatrlyrum..
valla canm. Zor ama zevkli derslermin bi kismi... Laborant ve vet.okuyrm.2sinif.. ii calsmam lazmki bute kalmiym.. senin isletmemydi canm yanlsmi hatrlyrum..
sen yidin bitirdin bebisimi.. teyzesi... Bu ay allahin izniyle hamis kal .sen ... Bende hamham yiyicem.melegini..... Yarrabim ne güzel bebek kokusu... Kizlar Cok dua edelim birbirimize..
sen yidin bitirdin bebisimi.. teyzesi... Bu ay allahin izniyle hamis kal .sen ... Bende hamham yiyicem.melegini..... Yarrabim ne güzel bebek kokusu... Kizlar Cok dua edelim birbirimize..
olur allahin izniyle canm... Korkuyorum düşükten.. keyfini çıkaramıyorum gebeligin.tam... Rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin.
olur allahin izniyle canm... Korkuyorum düşükten.. keyfini çıkaramıyorum gebeligin.tam... Rabbim saglicakla kucagimiza almayı nasip etsin.
daha önce olmuşmuydu cnm düşük senin :44::44: takma kafana tadını çıkar sev bebişini bol bol o seni bırakmaz cnm benim
yok canm olmamıştı... kasıklarım ağrısa korkuyorum. ağrımasa neden belirti yok diyorum. kafayı yicem...hayılrısı artık. olsada yapacak bişey yok.. rabbim hayırlısını versin.. o en iyisini en güzelini. en hayırlısını bilir...
Selam mutlucum,tek sen varsın galiba? Nasılsın? Nasıl gidiyo bebişinle?
kimse yok mu kızlar?
aaa zikzak burdaymış....
zikzak sesim geliyomu?
merhaba canım nasılsın burdayım
pasta??????????
napıyosun?????????
günaydın kızlzarr. bugün cuma ve son mesai günü. 8.5 saat sonra mesai biticek veee yaşasın tatilllll. bide yaşasın temizlik:2::2:
kızlar ben dün gece 2 kere uyandım 2sinde de hamile olduğumu öğrenmişim çok şükür diyorum değerlerim iyi çıktı. manyakmıyım neyim acep :) bugün adet olmam lazım normalde sabaha kadar olurdum ama şimdi alakası bile yokk belirtiside yok. inşallah psikolojik olarak geciktirmiyorumdurrr
kızlaaaaarrrr günaydıııınnnnn rüyamda bi erkek çocuğum olmuş ama büyüktü 4 yaşında falandı bana koşarak geliyordu anne deyip ayyy rüya da olsa bana anne demesi çok etkiledi beni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?