Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

sen yidin bitirdin bebisimi.. teyzesi... Bu ay allahin izniyle hamis kal .sen ... Bende hamham yiyicem.melegini..... Yarrabim ne güzel bebek kokusu... Kizlar Cok dua edelim birbirimize..

ye teyzesi yee sende benim bebişimi yee hele bi olsunda toplucaa yerizz bu gün komşumun kızı geldi çok seviyo beni 2.5 yaşında onu bi güzel yedim öptüm öptüm bitirdim çok tatlı yaa elif diyemiyo bana erik dio yaa çok komikk

daha önce olmuşmuydu cnm düşük senin :44::44: takma kafana tadını çıkar sev bebişini bol bol o seni bırakmaz cnm benim

yok canm olmamıştı... kasıklarım ağrısa korkuyorum. ağrımasa neden belirti yok diyorum. kafayı yicem...hayılrısı artık. olsada yapacak bişey yok.. rabbim hayırlısını versin.. o en iyisini en güzelini. en hayırlısını bilir...

ahhh canım yaa öyle deme sen düşünme öyle şeyler bebiğini kucağına alcağın günü düşün sen allahım hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin cnm benim dua et bol bol sıkma canını

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yokmu yeni hamiş

bu arada pastadan haberi olan varmı hamilemiymiş

günaydın kızlzarr. bugün cuma ve son mesai günü. 8.5 saat sonra mesai biticek veee yaşasın tatilllll. bide yaşasın temizlik:2::2:

kızlar ben dün gece 2 kere uyandım 2sinde de hamile olduğumu öğrenmişim çok şükür diyorum değerlerim iyi çıktı. manyakmıyım neyim acep :) bugün adet olmam lazım normalde sabaha kadar olurdum ama şimdi alakası bile yokk belirtiside yok. inşallah psikolojik olarak geciktirmiyorumdurrr

kızlaaaaarrrr günaydıııınnnnn rüyamda bi erkek çocuğum olmuş ama büyüktü 4 yaşında falandı bana koşarak geliyordu anne deyip ayyy rüya da olsa bana anne demesi çok etkiledi beni yaa

pasta??????????

napıyosun?????????

canım teşekkür ederim. bi tarafta iş yapmaya çalışıyrum bi taraftanda size yazmaya çalışıyorum. ama iş ağır bişi olduğundan pc yi dondurup duruyo onu halletmeye çalışıyom işte üfffff. yıl sonu geliyor, yönetim beynları yapılıyorr, anam çok yoğunuz biz yaaaa

kızlaaaaarrrr günaydıııınnnnn rüyamda bi erkek çocuğum olmuş ama büyüktü 4 yaşında falandı bana koşarak geliyordu anne deyip ayyy rüya da olsa bana anne demesi çok etkiledi beni yaa

ay kızlar ya... inanın dün gece bende rüyamda bebek gördüm.. bi arkadaşımın bebeği oldu 2 ay önce.. rüyamda onu kucağıma alıyorum... öpüyorum kokluyorum,,, o mis kokusunu nasıl içime çekiyorum anlatamam... hala burnumda o koku var sanki ya.. çok güzeldi bi taraftanda içimden dua ediyorum rüyamda... allahım bize de bu güzelliği nasip et diye... çok güzeldi çok... hala etkisindeyim.......
bu rüyalarımız hayra çıkar inşallah...
kızlar yoksa bugün hamiş haberi mi alcaz ki?
hadi bakalım inşallah ya.......
hepimiz hamile olalım bu ay.
sonra hepimz koca göbekli olalım...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…