Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

bende sordum tuvaletten falan geçmişmidir dedim yok tuvaletten geçmez dedi nemli bırakmıcakmışsın genital bölgeni mesela bana sebamedin intimate wash likit sabununu kullan demişti ben onu kullandım gerçekten ne kaşıntı ne bişey iyi gerçekten bi de eslemin dediği gibi peçete ya da kağıt havluda koyulabilir hem ıslaklığı emiyor hem de tuvalette kolaylıkla değiştirebilirsin he bi de hani o pedlerin kokuluları oluyor ya onlar daha kötüymüş televizyonda da söylemişti bi doktor

cnm be normal pedleri bile elimde olsa kullanmıycam acaip tahriş yapıo bana çok dokunuyo onlarda dokundu bana ama benim cildim hassas herkeste aynı olmaz cnm

valla normal pedlerden bende nefret ediyorum ne kadar hava alıyo çok ince falan deselerde palavra kaşınıyo benimki bazen açıp havalandırdığım bile oluyo :)) ama günlük olanlar çok daha ince belli belirsiz o yüzden ben çok rahatlıkla kullanabiliyorum bi sorun yaşamadım ama tabi hassas ciltlerde durum değişebilir haklısın,ben bu sistit olayıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum onu söylemeye çalışmıştım :))

evet cnm söylemesi ayıp kokulu prezervatiflerde mantar yapıyomuş çok zararlıymışş

olabilir cnm sistit olayını bilemem ama bana gerçekten dokunuyo söylemesi ayıp ağda bile çok kötü yapıo su bile değdiremiyorum 2 gün fena yakıo

ben kokusuz kullanıyorum ama bundan sonra pek kullanmam herhalde..
peçete olayı mantıklı geldi bana da...

olabilir cnm sistit olayını bilemem ama bana gerçekten dokunuyo söylemesi ayıp ağda bile çok kötü yapıo su bile değdiremiyorum 2 gün fena yakıo

zaten o ağdanın acımadan olanını bulsalar keşke hiç acımasa

misafirlere ne yapcam bilmiyom da canım dün poğaça yapmıştım buzluğa atmıştım ondan çıkartırım bi de tatlı türü kek ya da kurabiye bişey yaparım fakat netleştirmedim.

aynı kekten bende yapıyorum ama 3 yumurta ile servis etmeden öncede eğer evde varsa çikolata sosu döküyorum süslüyorum çok güzel oluyor ayyy canım istedi yapsam mı ki

çikolata sosunu bende denemiştim çok güzel oluyor ya da puding de sürülebilir üzerine o da güzel oluyor.

kızlar aranızda günlük ped kullananlar var mı?

ben adetimin son günleri kullanıyorum normal ped çok tahriş ediyo cildimi.

inşallah vardır bebeğim canım bakalım . heyırlısıyla gelsin şu sıpalar

kullanmıyoruz canım kokulu kokusuz malum bebişşş için

aynen cnm tabi kullanmıyoruz ama söyliyim dedim ilerde de kullanmayın diee

aynen cnm gayet rahat tamiz temiz her tuvalette değiştir ben hep öle yaparım

zaten o ağdanın acımadan olanını bulsalar keşke hiç acımasa

ahh ahh sorma yaa insanı mahvediyoooo bide sıcak sıvak yakmıomu offf offffff

hatta şey demişti doktor zaten vajina nemli bir yer kendi yaptığı salgıları nemi var kuru bir organ değil onun için temiz tutmak lazımmış peçete en iyisi ıslandıkça değiştirebilirisin hemde nem yapmaz kağıt havlu dene bak daha iyi biraz oynuyor içerde ama olsun

kız ağdayı bırak makineyle bile yapınca fena oluyor ya keşke bi ilaç olsa içsek dökülse onlarda tabi saçlarımız kaşlarımız hariç

ben adetmde bile günlük kullanıyorum zaten, kokulu olmaması gerektiğine katılıyorum tabiki
gün içerisinde gerektiğinde değiştirdikten sonra cilde de uyumluysa sorun yok, peçete parçalanıo
havlu da sert geliyo bi de kayıyo içerde o yüzden zor oluyo, herkes kendi kafasına uyanı tabiki
ama ben kokusuz günlükleri hijyenik buluyorum,kirlenince ıslanınca değiştir temiz çamaşır gibi

kız ağdayı bırak makineyle bile yapınca fena oluyor ya keşke bi ilaç olsa içsek dökülse onlarda tabi saçlarımız kaşlarımız hariç

hahahaha ay o çok güzelmiş yaaa en güzeli lazer epilasyon valla benim kuzenim yaptı 1 sne uğraştı ama şimdi tertemiz inanki ben de çocuk düşünmesem yaptırırım komplee ama şimdi hamile kalırsam yarım kalır boşa gtmiş olur

niye ki canım yarım kalır hamilelikte olmuyor mu

doğru cnm ya kim neyle rahatsa onu kullanır herkesin cildi farklı

niye ki canım yarım kalır hamilelikte olmuyor mu

kızlar bende size bununla ilgili bilgi vereyim. hamilelikte hiçbiyerinizelazer yaptırmayın bu 1. si. birde hamilelikten sonra hormonlardan dolayı abzıları lazerede gitse yeniden çıkıyormuş. bazılarında da çok çoka zalıyormuş. inşallah biz azalanlardan oluruz. ama arkadaşım koltuklatı, komple bacak ve genital gitmişti. şu an hepsini yeniden ağda ile aldırıyor 7 aylık hamile oda. benden size tavsiye lazere gideceksenizde çoluk çocuk işleriniz bittikten sonra gidin. ben sarışın olduğumdan genitale düşünmedim ama koltukaltını aldıramamıştım. halbuki öle sapsarıda değilim kumralım ama almaz dediler 2 yerden de :44::44::44::44:

evet bende lazere sırf çocuk için başlayamadım ama artık askıya alırsam başlarım kurtulmak lazım
çok zor oluyo hele yaz gelince çok dha zor malesef (((

evet cnm bende istiyorum ama 3 4 sene sonra tekrar çıkabiliyomuş bazılarında da :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…