evet ama ben içtim bitirdim aslında bu ayda yapmam lazım tam kür olması için unumazsam yaparım belki
kız sen bize kızmıyomuydun zilli üzmeyin kendinizi die daha dur bismillah ilk ayda bölemi yapcanaç ordan mezdekeyi bakimmm ohhh yandan yandan üzme kendini amaa
canm benm .iim rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu.. herzaman dua ediyorum... Valla canm şu progestan uyku sersemi etti beni . Ama mecbur almam lazım..
eslemcimm seninle epeydir karşılaşamadık konuşamadık bebeğim. evet canım çok haklısın benim daha ilk ayda yelkenler foraaaama üzüntüden değil vallaha meraktan çatliycam kızzzzzzzzz. mezdeke iyi gider vallahii. ya el yalellllllll
mutlubirisi kaç tane içiyosun. dr banada bunu 3 ay iç demişti ama hamile değilim daha yada tam bilmiyorum önümüzdeki 3-5 ghünde belli olcak batım yarın. gece yatarken alıyorum 1 tane. gece 12de yatıp sabah 6:30 da kalkınca banada yetmiyo uykuuuu kocişte hiç halden anlamıyokii
kızlar son sayfa açılmıo bende mesaj bölümünün altından görebiliyorum msjları... evet pastacım bayadır konuşamadık yaa boşver cnm merak etme varsa yarın öbür günü belli olur diycem ama sen dinlemiycen yine merak etcenn biliyorum boşver et cnm stresde yap boşşşveeeerrrrr
yeşilcim hoş bulduk yaa aynen ben bu uyku işini napıcam bilmiyorum çok fazla uyuyorum yaa eskiden böle deildim 8 da kalkardım şimdi 11 den çnce kalkamıyorum nie böle oldu bilmiyorum hiç memnun deilim bu halimden
iltihap için çok iyi aslında benim çok iltihabım var yapmam lazım ama çok tiksiniyoum fitili yapıyorum ya şimdi ne biçim iltihap akıyo sapsarı bitmedi gitti bu iltihap :44::44:
düşük tehlikem var canim ondan iciyorum
yok cnm gecelerde bi sorun yok 1 den önce uyuyamıyorum o iyi ama sabahta erken kalkabilsem süper olucak eşimde kızıyo işe giderken ona kalkamıyorum kahvaltı falan istemiyomda bari kapıdan uğurla beni diyoo
kızlar bu arada benim evlilik çubuğum nasıl olmuşş??
düşük tehlikem var canim ondan iciyorum
pastacim sabah 2tane akşam2tane atiyorum . Gece ataklarmn agrsindan yatamyrum bide benim halimi düşün. Sersem gibym. Ve bende aöf okuyorum.
rüyacnm ama onuda hamile olduğunda içtiğinde düşük tehlikesi varmış biliyomusun onu içerken ya hamile kalırsak anlamadan içmeye devam edersek nolcak ya bişi olursa:44::44::44:
aynen yaa ben yataktan uğurluyorum cnm ama illa kapıda istiyo yaa sabah sabah sıcacık yataktan kalkmak zor oluyo amaaaaaaa
bilemedim ki şimdi napsak aslında onu birine sormak lazım bilen birine ya da o kürü korunurken mi yapmak lazım :44:
nedense ama ben kalkmadığım zaman sanki içim rahat etmiyor sonuçta onlar bizim için sabahın köründe işe gidiyorlar çalışıyorlar bi kaç dakika kalkmışız çok muuu yavrııımmmm
aynen yaa bende de vicdan azabı oluyor ama benim uykum bölününce bi daha uyuyamıyorum bu seferde bütün gün sorhoş gibi oluyorum hiç bişiden keyif alamıyorum sinirli oluyorum ama çokkk napıyımmm
kızlar browni kek yapıyorum mutfakta yaa görmeniz lazım bi elimde blendır bi elimlede msj yazıyorum size
banada yollasana kekinden yaff evde tatlı tatlı diye dolanıyorum dolabı 10 kere açıp kapatıyorum. bişey bulamıyorum :)) kesmiyo hiç bişey beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?