selammmmm
nasılsınız fıstıklar ben iyi değilim
anladım canım valla doktor bir sürü şey söylemişti bana folik asiti veriyorum çünkü eksikliğinde omurilik,sinir sistemi gibi hastalıklar doğurabiliyormuş öyle dedi bana
evet cnm memnun oldum benim de ismim fitnet..yaşlarımız aynı yaşadıklarımız aynı malesef
bende haziran ayında kaybettim bebeğimi... yaşasaydı 1 aralıkta doğum yapıcaktım.. sanırım seninle aşağı yukarı aynıdırnasip değilmiş... ama umutluyum yinde. özel olmazsa.... senin bebeklerini kaybetme nedenin neydi? nasıl oldu? anlatır mısın?
kıyamam canım yaa bende bebeklerimi kaybetmeseydim 29 kasım dı doğum ki ikiz oldukları için şuan kucağımda olcaklardı Rabbim izin verseydi( aynı dönemde hamile kalmışız senle
evet yaşadıklarımızda benzer sanırım sen ne kaç haftalıkken düşük yaptın canım,
canım son kontrolüme kadar hiçbir problem yoktu herşey yolundaydı bir gün içinde oldu herşey belime saplanan ağrı ile ve çok akıntım oldu ardından kanama başladı doğum sancısı çekerek yaşadım herşeyi, doktora gittiğimde açılma başlamıştı ve ultrasonda bebeklerden birinin kanala girdiğini gördük zaten durdurmak için bir sürü iğne yaptılar ama kuzum durmadı suyum geldi arkasından da bebeğim, diğerinide almak zorunda kaldılar su kalmadığı için yaşayamazmış zaten((
doktorum düşük sonrası yaptığı kontrollerde de bi problem olmadığını ikizleri vücudumun taşıyamadığını söyledi, ama bu sefer hamile kaldığında sürekli yatıcam büyük ihtimalle hatta sertlajda yapabilirim diyor doktorum bakalım,
senin sorunun neydi peki?
kızlar reglime 8 gün kaldı
4 gündür kasığım seyiriyo
2 gündür kasık ve bel ağrım var ki bazen çok fazla artıyo ağrım
bugünde çok akıntım var (altıma etmiş gibi hissediyorum)
birde ağzımın suyunu tutamıyorum
velasıl bana noluyooooo bişi söliin nolurrrrr
valla canım benimde ortalama 14 gün var adetime benim bi tek kasıklarımda sancım bi de arada belim ağrıyor o kadar akıntımda normal gibi senin ağzının suyu neden akıyor acaba
selammmmm
nasılsınız fıstıklar ben iyi değilim
kıyamam canım yaa bende bebeklerimi kaybetmeseydim 29 kasım dı doğum ki ikiz oldukları için şuan kucağımda olcaklardı Rabbim izin verseydi( aynı dönemde hamile kalmışız senle
evet yaşadıklarımızda benzer sanırım sen ne kaç haftalıkken düşük yaptın canım,
canım son kontrolüme kadar hiçbir problem yoktu herşey yolundaydı bir gün içinde oldu herşey belime saplanan ağrı ile ve çok akıntım oldu ardından kanama başladı doğum sancısı çekerek yaşadım herşeyi, doktora gittiğimde açılma başlamıştı ve ultrasonda bebeklerden birinin kanala girdiğini gördük zaten durdurmak için bir sürü iğne yaptılar ama kuzum durmadı suyum geldi arkasından da bebeğim, diğerinide almak zorunda kaldılar su kalmadığı için yaşayamazmış zaten((
doktorum düşük sonrası yaptığı kontrollerde de bi problem olmadığını ikizleri vücudumun taşıyamadığını söyledi, ama bu sefer hamile kaldığında sürekli yatıcam büyük ihtimalle hatta sertlajda yapabilirim diyor doktorum bakalım,
senin sorunun neydi peki?
hadi ya inan okurken gözlerim doldu... ben 17 haftalık kaybettim:8 benim 12 haftalıkken kanamam başladı... hastanede yattım ne yaptılarsa kanamam durmadı... en son hafta.. cinsiyetini öğrenmeye giitttik bebeğim hareket etmiyordu.. meğer kanamayla suyum bitmiş. ben farketmedim tabi suyumun geldiğini çünkü çok yoğun kanama vardı... aynı senin gibi susuz yaşamaz dediler çok küçük olduğu için. suni sancı verdiler, delirten bi sancıyla doğum yaptım.. sonra temizlemek için bayıltıp kürtaj yaptılar ve bittibenim suyumun neden bittiğini kanamanın neden kaynakladığını çözemediler.. zaten su neden biter neden erken gelir.. hiç bi doktor bu soruya cevao veremiyormuş... çok araştırıdım ama nafile....artık bıraktım araştırmayı... umudumu kaybetmedim... biliyorum ki rabbim bizi ödüllendirecekk....
canımmm hoşgeldin
sen yaşadıklarını anlat belki gülücük arkadaşta yorum yapar bu konuda hamilelik belirtileri olabilir mi kızlar hati2 nin yaşadıkları ?
hadi ya inan okurken gözlerim doldu... ben 17 haftalık kaybettim:8 benim 12 haftalıkken kanamam başladı... hastanede yattım ne yaptılarsa kanamam durmadı... en son hafta.. cinsiyetini öğrenmeye giitttik bebeğim hareket etmiyordu.. meğer kanamayla suyum bitmiş. ben farketmedim tabi suyumun geldiğini çünkü çok yoğun kanama vardı... aynı senin gibi susuz yaşamaz dediler çok küçük olduğu için. suni sancı verdiler, delirten bi sancıyla doğum yaptım.. sonra temizlemek için bayıltıp kürtaj yaptılar ve bittibenim suyumun neden bittiğini kanamanın neden kaynakladığını çözemediler.. zaten su neden biter neden erken gelir.. hiç bi doktor bu soruya cevao veremiyormuş... çok araştırıdım ama nafile....artık bıraktım araştırmayı... umudumu kaybetmedim... biliyorum ki rabbim bizi ödüllendirecekk....
kıyamam yaa(, bende araştırdım ama canım yok bir açıklaması, dediğin gibi bazı problemlere doktorlar bile çözüm bulamıyorlar,
eğer yavrularım ağrı kesilip dursalarda bizde doğuma kadar hastanede yatıcaktık, kader işte bunları yaşayıp görecekmişiz tatlım benim annemin 5 tane ölü doğumu var kimi 5 aylık kimi 8 aylık öldü içinde sebep sorarsan hala bulunamadı, tek sağ evladı benim , ben inanıyorum rabbim izin verirse bizimde olacak inşallah, ...
valla canım benimde ortalama 14 gün var adetime benim bi tek kasıklarımda sancım bi de arada belim ağrıyor o kadar akıntımda normal gibi senin ağzının suyu neden akıyor acaba
akıntının çok olması hamilelik belirtisi ama bilemiyorum yine de.. bu dönemde akıntıda kuruluk olması lazım normal şartlarda ama hamilelik varsa yoğunlasıyo diye biliyorum . ama yinede yanıltmak yada umutlandırmak istemem.. zaten şu bi gerçek arkadaşalr sakın unutmayın adet öncesinde pek anlaşılmıyo gebelik. çünkü gebelik belirtileriyle hamilelik belirtilerinin hepsi aynnı........
kıyamam yaa(, bende araştırdım ama canım yok bir açıklaması, dediğin gibi bazı problemlere doktorlar bile çözüm bulamıyorlar,
eğer yavrularım ağrı kesilip dursalarda bizde doğuma kadar hastanede yatıcaktık, kader işte bunları yaşayıp görecekmişiz tatlım benim annemin 5 tane ölü doğumu var kimi 5 aylık kimi 8 aylık öldü içinde sebep sorarsan hala bulunamadı, tek sağ evladı benim , ben inanıyorum rabbim izin verirse bizimde olacak inşallah, ...
Allah sana ömür versin cnm...sanıyorum ırsi bu durumlar. benim anneminde 3 düşüğü var ablamdan önce sonra balam ve ben olmuşuz. ablam tedaviyle ben normal olmuşum..
canlarım
benim eşimin arkadaşıda sizin gibi son kontrolüne gidiyo herşey yolunda
aradan bikaç gün geçiyo kadın bi fenalaşıyo bebek ölmüş annesinin karnında ve anneyi zehirlemiş
şuan malesef yaşamıyo
herşey Allahtan rabbim sizlere eşinize sağlık versin
Allahın izniyle kucağımıza alacağımız günler olacak hayırlısıyla inşallah
oyy yaa çok üzüldüm anladığım kadarıyla bayanda yaşamıyor çok acıya , rabbim daha nicelerini yaşatıyor başkalarına halimize çok şükür(
amin canım rabbim hepimize ve eşlerimize sağlık versin ki bebeklerimizde olur bugün olmazsada zamanı gelince olacak inşallah :))
bu arada canım akıntı artıyormuş baak hamilelikte bak, birde bildiğim kadarıyla idrarda koyulaşma oluyordu var mı sende öyle bir durum :)))
sabahları koyu oluyo idrarım ama gün içerisinde çok fazla çıkıyorum bide işyerindeki wc den dolayı anlamıyorum :)
anne de yaşamıyo mu cnm? doğru mu anladım? benim de kanım da zehirlenme başlamıştı o yüzden acilen almışlardı bebeğimicanlarım
benim eşimin arkadaşıda sizin gibi son kontrolüne gidiyo herşey yolunda
aradan bikaç gün geçiyo kadın bi fenalaşıyo bebek ölmüş annesinin karnında ve anneyi zehirlemiş
şuan malesef yaşamıyo
herşey Allahtan rabbim sizlere eşinize sağlık versin
Allahın izniyle kucağımıza alacağımız günler olacak hayırlısıyla inşallah
sabahları koyu oluyo idrarım ama gün içerisinde çok fazla çıkıyorum bide işyerindeki wc den dolayı anlamıyorum :)
anne de yaşamıyo mu cnm? doğru mu anladım? benim de kanım da zehirlenme başlamıştı o yüzden acilen almışlardı bebeğimiçok şükür bişey olmadı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?