Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bütün hafta çalışmanın :126: yorgunluğu çıkıyor
pert durumdayım :111: başım da ağrıyor
müsade ederseniz ben kaçıyım :106:
atamızı da anmadan olmaz
nur içinde yatsın ruhu şad olsun inşallah
kızlar bütün hafta çalışmanın :126: Yorgunluğu çıkıyor
Pert durumdayım :111: Başım da ağrıyor
Müsade ederseniz ben kaçıyım :106:
Atamızı da anmadan olmaz
Nur içinde yatsın ruhu şad olsun inşallah
kizlar müsadenizle bende cikim artik
yarin bu topige ugramayi unutmayin
yine görüselim cünkü hepinizi öpüyorum iyi geceler
günaydın canım nasılsın?
sağol canım atamızıda andık
canommmm biraz sancım var yumurtluyorum galiba pıt pıt pıt
yumurtlama döneminde misin canım? ,
ne güzel inşallah yumurtalar sana evlat olarak geri döner bu ay
bende o dönemdeyim p.tesi itibariyle sıkı bir çaışma bizi bekliyor bakalım hayırlısı ile
dün çok kötüydüm sancıdan dolayı belim falan ağrıyordu ya bi de soğan suyu da içiyorum o dokunmuş olabilir mi acaba :18::18::18::18:
soğan suyundan olduğunu sanmam canım ya, iltihaplanma varsa onu temizliyor çünkü
ağrı yaptığını duymadım hiç.
hoşgeldin canım, bende düşük yaptım zordur bilirimm
ama ne yapmak lazım geçmişe sünger çekmek
önümüze bakmak lazım cnm
inşallah tüm iyi dileklerin hepimiz için en kısa zamanda olur canım :13:
amin cnm amin... isteyen herkese... sana da çok geçmiş olsun ayrıca... insan baştan çok yıkılıyo atlatamıcak gibi geliyo, sanki o zmanlarda tekrar hamile kalmaya cesret edemem gibi geliyodu ama herşeye alışılıyo...... şimdi o benim melek olup uçan oğluma kardeş gelsin istiyoruz Allahın izniyle.....
canım merhaba bende aynı durumdayım sizinle temmuz ayında 19 haftalık ikizlerimi kaybettim
ama ne yapalım ne kadar üzülsekte onlar birer melek artık bizleri bekliyorlar, onlara da kavuşucaz birgün elbet ben inanıyorum rabbim bizlere gösterecek yavrularımızı,
yaşamaya devam ama bu aydan itibaren kardeş yapıcaz bizde inşallah
Rabbiim inşallah sizlere yanısıra banada bu güzel duyguyu tattırır bu ay :))[/
aynen arkadsım hayat devam ediyo.... senin ikizmiş bi de iki umut yani rabbim sabır versin.... sen nerelisin cnm ben manisa turgutlu..
günaydın arkadaşlar..............:))) bugün 10 kasım atamızı andık..... nur içinde yatsın o büyük insan
şimdiiiii gelelim bize nasıl gidiyo bakalım.... inşallah bu ay hamiş haberleri alırız.........
benim adetimin 14. günü bugün.. iyi değerlendirmem lazım demi kızlar.... ama eşim bugün bütün gün işte sabah beraber çıktık, gece saat 12 de gelicek malasef... kıyamam çok yorulcak ama yapcak bişey yok... bugün çok önemli bi gün.... inşallah çalışmalarımız bu ay cevap verir ya çok heyecanlıyım........
canım merhaba bende aynı durumdayım sizinle temmuz ayında 19 haftalık ikizlerimi kaybettim
ama ne yapalım ne kadar üzülsekte onlar birer melek artık bizleri bekliyorlar, onlara da kavuşucaz birgün elbet ben inanıyorum rabbim bizlere gösterecek yavrularımızı,
yaşamaya devam ama bu aydan itibaren kardeş yapıcaz bizde inşallah
Rabbiim inşallah sizlere yanısıra banada bu güzel duyguyu tattırır bu ay :))[/
aynen arkadsım hayat devam ediyo.... senin ikizmiş bi de iki umut yani rabbim sabır versin.... sen nerelisin cnm ben manisa turgutlu..
amin canım Rabbim hepimize sabır versin, Hiç kolay değil çünkü (
Ben tekirdağlıyım canım