• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

memnun oldum cnm tekirdağ çok severim... trakyalılar çok güzel insanlardır.....
sizin korunma süreniz yeni mi bitti cnm?

bende memnun oldum tatlım,sağolasın trakyalılar için güzel düşüncelerin için :)) :16:
biz korunmayı geçen ay bıraktık canım ama o dönem pek olumlu değildi bu ay umutluyum bakalım hayırlısı,
gelsin pazartesi tey tey tey :1: :1:

siz nezaman başladınız tekrar denemelere...

bende memnun oldum tatlım,sağolasın trakyalılar için güzel düşüncelerin için :)) :16:
biz korunmayı geçen ay bıraktık canım ama o dönem pek olumlu değildi bu ay umutluyum bakalım hayırlısı,
gelsin pazartesi tey tey tey :1: :1:

siz nezaman başladınız tekrar denemelere...

hadi bakalım başarılar:1:
biz 2 ay denedik bu ay 3. ayımız... ilk ay prolaktinim yüksek çıktı. dostinex kullandım... o yüzden olmadı.sanırım şimdi normal...inşallah hayırlısıyla bu ay olur...
eşim çocukları çok sever bi bebek gördüğü zaman gözlerinin içi parlıyo nasıl seviyo anlatamam... benim de içim gidiyo onu öyle görünce.. ona hayırlı bi evlat vermeyi o kadar çok istiyorum ki RABBİM izin verirse....

bu arada ben hala folik asit e başlamadım kızlar başlasam mı acaba?

ben ilk hamileliğimde 3 ay öncesinden kullanmıştım. ama şimdi kullanmıyorum... çok üstüne düşmüyorum... sonra çok hevesleniyorum..... hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum sanırım... hamile olduğumu öğrendiğimde başlıycam galiba...:emir_bebek:

kızlar bu arada folik asit kullanıyomusunuz?

evet canım ben kullanıyorum doktorum verdi hamileliğin ikinci ayına kadar kullanıcaksın 1 gün bile içmemezlik yapma sakın dedi çok önemliymiş 5 aydır içiyorum ben :21::21::21::21::21::21:

hadi bakalım başarılar:1:
biz 2 ay denedik bu ay 3. ayımız... ilk ay prolaktinim yüksek çıktı. dostinex kullandım... o yüzden olmadı.sanırım şimdi normal...inşallah hayırlısıyla bu ay olur...
eşim çocukları çok sever bi bebek gördüğü zaman gözlerinin içi parlıyo nasıl seviyo anlatamam... benim de içim gidiyo onu öyle görünce.. ona hayırlı bi evlat vermeyi o kadar çok istiyorum ki RABBİM izin verirse....

hmm bende düşüğün arkasından kullandım canım dostinex i göğüslerin şişmişti süt biriktiği için, sonra bir problem kalmadı şükür...
Rabbim inşallah izin verir tatlımda eşine güzel bir sürpriz yaparsın bu ay,
kaç yaşındasın peki,
sen başladın mı folik asit kullanmaya dr. bişey dedi mi ?

evet canım ben kullanıyorum doktorum verdi hamileliğin ikinci ayına kadar kullanıcaksın 1 gün bile içmemezlik yapma sakın dedi çok önemliymiş 5 aydır içiyorum ben :21::21::21::21::21::21:

folik asit içindeki vitaminler... yeşil sebzelerde var.. ben bol bol yeşillik,ıspanak ,brokoli falan yiyorum onun yerine... söylemesi ayıp.... bir oturuşta 1 kilo brokoli yiyorum:26::26::26::26::26::26::26::26:

bende haamilelikten 1 ay önce başlamıştım, hamileliğimin 3 ay bitene kadar da kullandım ama son zamanlarda tiksinmiştim niyeyse,
şuan tiksindiğim için kullanmak istemiyorum açıkçası ama hamile olduğumu öğrenirsem hemen başlıcam mecburen :))

hmm bende düşüğün arkasından kullandım canım dostinex i göğüslerin şişmişti süt biriktiği için, sonra bir problem kalmadı şükür...
Rabbim inşallah izin verir tatlımda eşine güzel bir sürpriz yaparsın bu ay,
kaç yaşındasın peki,
sen başladın mı folik asit kullanmaya dr. bişey dedi mi ?

inşallahhhhh:16: ben 26 yaşındayım cnm.ya sen? doktorum vermedi folik asit... bişey demedi... daha önceki doktorum çok önemli değil hamile olduğunda başlarsın demişti......

bende 26 yaşındayım tatlım, ismim gülcan,
benzer yönlerimiz var sanırım :)) :16:
evet cnm memnun oldum benim de ismim fitnet..:46: yaşlarımız aynı yaşadıklarımız aynı malesef:(
bende haziran ayında kaybettim bebeğimi... yaşasaydı 1 aralıkta doğum yapıcaktım.. sanırım seninle aşağı yukarı aynıdır:( nasip değilmiş... ama umutluyum yinde. özel olmazsa.... senin bebeklerini kaybetme nedenin neydi? nasıl oldu? anlatır mısın?

yok canım doktor birşey demedi başlamam için ama kendinde alıp kullanabilirsin zaten bi sakıncası yok ama benim canım istemiyo :(((

anladım canım valla doktor bir sürü şey söylemişti bana folik asiti veriyorum çünkü eksikliğinde omurilik,sinir sistemi gibi hastalıklar doğurabiliyormuş öyle dedi bana

kızlar reglime 8 gün kaldı
4 gündür kasığım seyiriyo
2 gündür kasık ve bel ağrım var ki bazen çok fazla artıyo ağrım
bugünde çok akıntım var (altıma etmiş gibi hissediyorum :D:D:D:D:D:D )
birde ağzımın suyunu tutamıyorum
:D
velasıl bana noluyooooo bişi söliin nolurrrrr :(

Back