Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

cnm benımde eşiminde hıçbır problemımız yok ama 1 yıldır olmadı bızde doktorumuzda beklemeyelım buyuk ihtımal aşılamada olur zaten dedı ve aşılamaya karar verdık beklememek ıçın yanı

anladım cnm inşallah hamilesindir

işallah tatlım banada öle geliyor ama hayırlısı tabıkı de.Allahım isteyen herkese versın

inşallah yaa bende 6.aya girdim bende beklemek istemiyorum ama eşim 1 2 ay daha deneyelim olmazsa gideriz doktora dedi bana kalsa bugün giderim

cnm birşey söyleyeyım mı bence gıt zaman tuketme.1 ay 1 aydır beklemsı kolay mı bak ne kadar zorlanıyoruz

slm kk nın muhteşem güzellikte olan üyeleri nasılsınız .. inşallah bu ay herkesin bebişi olur ... 5 ay bekleme sonucunda bu ay bebişimizin haberini yeni aldık ... inşallah sonucu güzel olur ..... soğan kürü yapmıştım bu ay herkese öneriyorum denemeyen arkadaşlar mutlaka deneyin ...

cnm birşey söyleyeyım mı bence gıt zaman tuketme.1 ay 1 aydır beklemsı kolay mı bak ne kadar zorlanıyoruz

bana kalsa gidicem işte sonuçta eğer bi sıkıntı varsa hemen tedavi olup vakit kaybetmemek gerekir ama eşim daah yaşın kaçki ne vakit kaybı diyor bana 21 yaşındayım ama napıyım bende istiyorum anne olmayı Yaşama Yolculuk – Anne Karnında Yaşam Öyküsü | HD Belgesel bunu izliyordum şimdi çok güzel bi belgesel bence herkesin izlemesi lazım

ben denedim ama yine olmadı bu ay da olmazsa çörek otunu yapıcam Allah kısmet ederse ama inşallah bu ay hamile kalırım

kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu :44:
topiğimizi terk mi ettiniz hepiniz yaaa
armenacığımın topiğine mi gittiniz kimsecikler yokki??
pastacımm eslem gülücük canomm nerelerdesiniz ????

Son düzenleme:
kızlaaaar nerelerdesiniz yahuu :44:
topiğimizi terk mi ettiniz hepiniz yaaa
armenacığımın topiğine mi gittiniz kimsecikler yokki??
pastacımm eslem gülücük canomm nerelerdesiniz ????

ben geldim canımm. ara ara bakıyorum. tüm yazılanları okuyup kapatıyorum. kusura bakmayın böyle olurum ben 1 ay kadar. aöf sınavlarına çalışıyorumda o bakımdan ara ara giricem. ama yazılarınızı sayfa bile atlamadan takip ediyorum. hepiniz süpersiniz. boş durmak yok çalışın, geri kalan zamanlarda da yazışın emi

bende burdayııımmmm kızlaaarrr

ah pastacıııım ben de aöf çalışmaya başlamam lazm yaa (((
çok vakit de bulamıyorum inşallah bu sene biter de kurtulurum artık :s
canım ya topiğin sesi soluğu çıkmadı ben de derse başlarsam gündüz de işteyim :s
adete de az kaldı hayırlısı bakalım yaa ????

kızlar bişey söylicem ya benim adetim biteli 4 gün oldu ama göğüslerim şiş adet olmadan bi hafta öncesinden şişer adet olurum inerlerdi ama bu defa adet oldum 2 3 gün indiler sonra tekrar şiştiler neden olabilir sizce?

bilemedim inan canım, hani reglden önce şişer sonra inmezse gebelik olabilir denir ama
önce inip sonra tekrar şişmesini bilmyrum?? ama mantıken bakarsak da adetten hemen
sonra şişmesinin bebekle bir ilgisi olamaz heralde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…