aynen canım bende tam olarak onu demek istemiştim işte.....
ay kızlar sinir oldum yaaa evlilik çizelgesi yapıyorum uğraştım o kadar uygun formatta değil diye mesaj gönderiyor site yönetimi bilen var mı aranızda
ay kızlar sinir oldum yaaa evlilik çizelgesi yapıyorum uğraştım o kadar uygun formatta değil diye mesaj gönderiyor site yönetimi bilen var mı aranızda
canım bende yaptım bakk...
ilk bana da aynı şeyi dedi... ama
hani kopyaladığımız kısım var ya orda png yazan yerden sonrasını almıcaz.. yani(/img) (/url) kopyalama ben öyle yaptım......
selam kızlar ben geldim
nasılsınız
size bişey dicem hani dr bana ovulasyon testi alma demişti ya
ben dayanamadım merakımdan aldım
dün akşam deniyim dedim
2 çizgi belirdi ama ikinci çizgi diğeri kadar koyu değildi silikte değildi
oda kalın sayılırdı ama diğeri kadar kalın değildi öyle işte ne demek siz biliyo musunuz ?
bu arada pazartesi tahlil sonuçlarımı gösterdim dr.a
bi sorun yok dedi çok şükür
hepsi tir temiz
cnm ben yaklaşık 1 yıldır berı tedavı gruyorum ve anca geçen ay yaptırabıldım.önce 4 ay hap kullandım olmadı sonra iğneler falan derken aşılamaya kadar geldik bakalım hayırlısı normalde bugun kanda bellı oluyor benım ama beklıcem adet gunume kadar anlayacağınız heyecan dorukta
canlarim nasilsiniz bakalim görüsmeyeli...... mutlu birisi canim tebrik ederim hamismissin cok sevindim darisi basimiza insallah
tabıkı farkı cnm.tüp bebekten önceki adım.enjektörle spermlerın transfer edilmesi
benh iyiyim canım sen nasılsın bakalım
canim eger sadece dün denediysen ya yumurtlamisindir yada yumurtlayacaksindir yumurtlama gerceklesecekse iki cizgide ayni koyulukda olucak ozaman ya 24 yada engec 36 saat sonra yumurtlayacagini gösteriyor. bugün elinde varsa bidaha dene eger cizgi dünden daha koyu olursa demekki yumurtlayacaksin ama daha acik olursa yumurtlaman gerceklesmis demektir umarim acikca anlata bilmisimdir
cnm ben yaklaşık 1 yıldır berı tedavı gruyorum ve anca geçen ay yaptırabıldım.önce 4 ay hap kullandım olmadı sonra iğneler falan derken aşılamaya kadar geldik bakalım hayırlısı normalde bugun kanda bellı oluyor benım ama beklıcem adet gunume kadar anlayacağınız heyecan dorukta
cnm o yumurtalar istenilen boyuta ve katiteye ulaştıktan sonra vurulan bir iğne vurulduktan yaklaşık 36 saat sonrada yumurtalar çatlıyor ve bebek olma ihtımalı o 3 gun içerısınde en yuksek oluyor.tabıkı sureklı doktor kontrol altında olmak lazım takıpte yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?