Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

ay kızlar sinir oldum yaaa evlilik çizelgesi yapıyorum uğraştım o kadar uygun formatta değil diye mesaj gönderiyor site yönetimi bilen var mı aranızda

selam kızlar ben geldim
nasılsınız

size bişey dicem hani dr bana ovulasyon testi alma demişti ya
ben dayanamadım merakımdan aldım
dün akşam deniyim dedim
2 çizgi belirdi ama ikinci çizgi diğeri kadar koyu değildi silikte değildi
oda kalın sayılırdı ama diğeri kadar kalın değildi öyle işte ne demek siz biliyo musunuz ?

bu arada pazartesi tahlil sonuçlarımı gösterdim dr.a
bi sorun yok dedi çok şükür
hepsi tir temiz

ay kızlar sinir oldum yaaa evlilik çizelgesi yapıyorum uğraştım o kadar uygun formatta değil diye mesaj gönderiyor site yönetimi bilen var mı aranızda

canım bende yaptım bakk...
ilk bana da aynı şeyi dedi... ama
hani kopyaladığımız kısım var ya orda png yazan yerden sonrasını almıcaz.. yani(/img) (/url) kopyalama ben öyle yaptım......

canım bende yaptım bakk...
ilk bana da aynı şeyi dedi... ama
hani kopyaladığımız kısım var ya orda png yazan yerden sonrasını almıcaz.. yani(/img) (/url) kopyalama ben öyle yaptım......

oleeeyyyy yaptıııımmmm yupiiiii oh be sonunda oldu

slm kızlar nbr bende yeni geldim aranıza kasımda anne olmayı umut edenlerdenim çünkü aşılama sonucunu bekliyorum bugun tam 12 gun oldu.

kızlar bu aşılama hangi aşamadan sonra yapılıyor ve nasıl bir bekleyiş süregeliyor biraz aydınlatırmsınız beni rica etsem ayyy kibarlığım tuttuu

canim eger sadece dün denediysen ya yumurtlamisindir yada yumurtlayacaksindir yumurtlama gerceklesecekse iki cizgide ayni koyulukda olucak ozaman ya 24 yada engec 36 saat sonra yumurtlayacagini gösteriyor. bugün elinde varsa bidaha dene eger cizgi dünden daha koyu olursa demekki yumurtlayacaksin ama daha acik olursa yumurtlaman gerceklesmis demektir umarim acikca anlata bilmisimdir

cnm ben yaklaşık 1 yıldır berı tedavı gruyorum ve anca geçen ay yaptırabıldım.önce 4 ay hap kullandım olmadı sonra iğneler falan derken aşılamaya kadar geldik bakalım hayırlısı normalde bugun kanda bellı oluyor benım ama beklıcem adet gunume kadar anlayacağınız heyecan dorukta

canım aşılama dediğiniz normal iğne değil mi farklı bişeymi yoksa

tabıkı farkı cnm.tüp bebekten önceki adım.enjektörle spermlerın transfer edilmesi

heeee anladııımmm ama bu çatlatma iğnesi ne peki bende doktora gitmeyi düşünüyorum da öğrenmek istiyorum canım

hmm anladım cnm
ben kesin yumurtlamışımdır
neden dersen 14 kasımda regl oldum ben ve 33 günde bir regl oluyrm
ben p.tesi günü kasıklarımda ve belimde hafif baskı hissettim
test de salı günü geldi akşam denedim o çizgileri gördüm işte
2.ci çizgi çok silik değildi baya baya belirgindi ama ilk çizgi gibide koyu değildi.
bende hemen değerlendirdim tabi dün akşamı
bilmem artık iyi mi yaptım kötü mü yaptım

Son düzenleme:
cnm o yumurtalar istenilen boyuta ve katiteye ulaştıktan sonra vurulan bir iğne vurulduktan yaklaşık 36 saat sonrada yumurtalar çatlıyor ve bebek olma ihtımalı o 3 gun içerısınde en yuksek oluyor.tabıkı sureklı doktor kontrol altında olmak lazım takıpte yani

livpecim problem mi vardı normal yolla gerçekleşmedi mi

teşekkür ederim canım senin niçin olmadı normal yoldan peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…