bu arada çok geçmiş olsun eslemcim
saol cnm benim rahim filminin yanında bu sinek ısırığı gibi kaldı vallaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada çok geçmiş olsun eslemcim
inş. canım yaa göbişlerimiz dolsun bu ay 2013 e hamiş girelim inş. çok çalışmamız lazım çok bu günleri boş geçirmemiz lazım
bende yaptım az önce 9uymuş galiba benim
saol cnm benim rahim filminin yanında bu sinek ısırığı gibi kaldı vallaa
nerolcy canm.Cok Saol...
günaydın ruyacım nasılsın
günaydın conomm ve the others. ben iyiyim güzelimde halsizim, uykusuzum. adetimede 2 gün kaldı ama gelin görünki ne adet belirtisi var ne hamilelilk. sadece karnım ağrıyor hep
napıyorsun kız pasta dün hiç girmedin özledik heee
canım evet açıköğretim sınavlarım varda 5-6 ocakta onlara açlışayım dedim. birazdan gene başliycamda sabah sabah ders olmaz az sizinle yazışayım dedim
sen ansıslın canım sağılığın keyfin yerinde inşallah
eslem4112 bu senin için:
Kredi kullananlar dikkat / 1 - Hürriyet
sağol canım Allah'a şükür iyiyim aralık 22 bekliyorum bakalım ne olucak
günaydın conomm ve the others. ben iyiyim güzelimde halsizim, uykusuzum. adetimede 2 gün kaldı ama gelin görünki ne adet belirtisi var ne hamilelilk. sadece karnım ağrıyor hep
valla ben 7 sini zor bekliyorum senin 22 si ise Allah kolaylık versin. ama benm göğüslerimde fln hiçbiyerimde bişi yok acaba yokmu diyede düşünüyorum. ya zaten olsada üzülürüm olmasada üzülürüm nedensee. dünden beri o psikolojideyim. üzülcek bişi arıyorum işte..
takma kafana canım olacağına varır herşey, hem senin daha ilk ayın bu kadar sıkıntı yapma kendine , bak sınavın varmış çalış bol bol o sırada unutursun belirtileri :)))
bu arada bende uykusuzum kızlar yaa gece hiç uyuyamadım, gözümden uyku akıyo şuan :)))
dün dr a gittim muane etti bi problem yok bu ay yine klomen kullanıcam, yarında soğan suyuna başlıcam
aralık 30 da neler görücez bakalım, inş. bebişim bana ve sizlere yılbaşı sürprizi olarak gelirler
takma kafana canım olacağına varır herşey, hem senin daha ilk ayın bu kadar sıkıntı yapma kendine , bak sınavın varmış çalış bol bol o sırada unutursun belirtileri :)))
bu arada bende uykusuzum kızlar yaa gece hiç uyuyamadım, gözümden uyku akıyo şuan :)))
dün dr a gittim muane etti bi problem yok bu ay yine klomen kullanıcam, yarında soğan suyuna başlıcam
aralık 30 da neler görücez bakalım, inş. bebişim bana ve sizlere yılbaşı sürprizi olarak gelirler
acaba hamileysem ne yaparım psikolojisinde misin pastacım?
günaydın kızlar...........
nasılız bugün? enerjik olmamız lazım...
yumoşların morali bozulur bakın yoksa karışmam...
haydi bakalım önce hepimiz bi kez sırıtıyoruz... evdekiler kahkaha atabilir
bunu yüz kaslarımız çalıştırmak için yapıyoruz...
sonrasında da hop 1, 2, 3, 4.........
günaydın canommm nasılsın görüşemiyoruz.... ayran içtik ayrı düştük
nasıl gidiyo.. sana şey sorcam.. senin ilk bebeklerin kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi gördünmü?:44::44::44::44::44: