• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

saol cnm benim rahim filminin yanında bu sinek ısırığı gibi kaldı vallaa
:23::23::23:

ya evet okudum çok zormuş bu film..bende 1,5 sene önce tüm hormon testlerimi adetin 3. günü yapmıştım birşey çıkmadı.ama estradioldiye bir değerim 0.978 gibi bişey çıkmıştı referans değin yanında çok düşük diye bensordum doktora olabilir yumurta çatlamamıştır belki dedi yine de istersen bakalım dedi birde adetliyken hemde alttan muayene etti kamera gibi bişeyle yine bir sorun yok demişti..bende boşuboşuna kuruntu yaptığımla çektiğim acıyla kaldım..geçen hafta doktor da ultrasonla baktı bir sıkıntı yok dedi ya içim rahatladı.yoksa sizleri okudukça acaba bende de varmıdır sıkıntı falan diye korkuyodum..yani anlıyacağın birtek rahim filmi kaldı yaptırmadığım.herhalde bir sıkıntı olsa en azından belli olurdu bu kadar şeyde dimi eslemcim yaa:5::5:

günaydıııınnnn kızlaaaaarrrrr :10::10::10::10:

günaydın conomm ve the others. ben iyiyim güzelimde halsizim, uykusuzum. adetimede 2 gün kaldı ama gelin görünki ne adet belirtisi var ne hamilelilk. sadece karnım ağrıyor hep

günaydın conomm ve the others. ben iyiyim güzelimde halsizim, uykusuzum. adetimede 2 gün kaldı ama gelin görünki ne adet belirtisi var ne hamilelilk. sadece karnım ağrıyor hep

napıyorsun kız pasta dün hiç girmedin özledik heee :21::21::21::21:

napıyorsun kız pasta dün hiç girmedin özledik heee :21::21::21::21:

canım evet açıköğretim sınavlarım varda 5-6 ocakta onlara açlışayım dedim. birazdan gene başliycamda sabah sabah ders olmaz az sizinle yazışayım dedim :46:
sen ansıslın canım sağılığın keyfin yerinde inşallah

eslem4112 bu senin için: :46::46::46:
Kredi kullananlar dikkat / 1 - Hürriyet

canım evet açıköğretim sınavlarım varda 5-6 ocakta onlara açlışayım dedim. birazdan gene başliycamda sabah sabah ders olmaz az sizinle yazışayım dedim :46:
sen ansıslın canım sağılığın keyfin yerinde inşallah

eslem4112 bu senin için: :46::46::46:
Kredi kullananlar dikkat / 1 - Hürriyet

sağol canım Allah'a şükür iyiyim aralık 22 bekliyorum bakalım ne olucak :31::31::31:

sağol canım Allah'a şükür iyiyim aralık 22 bekliyorum bakalım ne olucak :31::31::31:

valla ben 7 sini zor bekliyorum senin 22 si ise Allah kolaylık versin. ama benm göğüslerimde fln hiçbiyerimde bişi yok acaba yokmu diyede düşünüyorum. ya zaten olsada üzülürüm olmasada üzülürüm nedensee. dünden beri o psikolojideyim. üzülcek bişi arıyorum işte..:43::43:

takma kafana canım olacağına varır herşey, hem senin daha ilk ayın bu kadar sıkıntı yapma kendine , bak sınavın varmış çalış bol bol o sırada unutursun belirtileri :)))

bu arada bende uykusuzum kızlar yaa gece hiç uyuyamadım, gözümden uyku akıyo şuan :)))
dün dr a gittim muane etti bi problem yok bu ay yine klomen kullanıcam, yarında soğan suyuna başlıcam
aralık 30 da neler görücez bakalım, inş. bebişim bana ve sizlere yılbaşı sürprizi olarak gelirler :3: :3:

valla ben 7 sini zor bekliyorum senin 22 si ise Allah kolaylık versin. ama benm göğüslerimde fln hiçbiyerimde bişi yok acaba yokmu diyede düşünüyorum. ya zaten olsada üzülürüm olmasada üzülürüm nedensee. dünden beri o psikolojideyim. üzülcek bişi arıyorum işte..:43::43:

acaba hamileysem ne yaparım psikolojisinde misin pastacım?

takma kafana canım olacağına varır herşey, hem senin daha ilk ayın bu kadar sıkıntı yapma kendine , bak sınavın varmış çalış bol bol o sırada unutursun belirtileri :)))

bu arada bende uykusuzum kızlar yaa gece hiç uyuyamadım, gözümden uyku akıyo şuan :)))
dün dr a gittim muane etti bi problem yok bu ay yine klomen kullanıcam, yarında soğan suyuna başlıcam
aralık 30 da neler görücez bakalım, inş. bebişim bana ve sizlere yılbaşı sürprizi olarak gelirler :3: :3:

günaydın kızlar...........
nasılız bugün? enerjik olmamız lazım...
yumoşların morali bozulur bakın yoksa karışmam...
haydi bakalım önce hepimiz bi kez sırıtıyoruz...:9::9::9::9: evdekiler kahkaha atabilir:52::52::52::52:
bunu yüz kaslarımız çalıştırmak için yapıyoruz...
sonrasında da hop 1, 2, 3, 4.........:32::32::32::32::32::32::32::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::21::21::21::21::21::21::21::21::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

günaydın canommm nasılsın görüşemiyoruz.... ayran içtik ayrı düştük:14::14::14::14::14:
nasıl gidiyo.. sana şey sorcam.. senin ilk bebeklerin kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi gördünmü?:44::44::44::44::44:

saol canım hayırlısı inşallah.. sabah alarm çalınca dedimki eşime gece 2 saat uyumuşum gibi geliyo doğrumu saate baksana. ayakta uyuyacak bir havam var bugün. biirde ingiltere düşeside hamileymiş kıskandım kate'i :46::46::27:

acaba hamileysem ne yaparım psikolojisinde misin pastacım?

canım bilmiyorumki. öyleysem naparım? diilsem naparım psikolojisindeyim sanırım :37::37:

günaydın kızlar...........
nasılız bugün? enerjik olmamız lazım...
yumoşların morali bozulur bakın yoksa karışmam...
haydi bakalım önce hepimiz bi kez sırıtıyoruz...:9::9::9::9: evdekiler kahkaha atabilir:52::52::52::52:
bunu yüz kaslarımız çalıştırmak için yapıyoruz...
sonrasında da hop 1, 2, 3, 4.........:32::32::32::32::32::32::32::62::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::21::21::21::21::21::21::21::21::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

günaydın canommm nasılsın görüşemiyoruz.... ayran içtik ayrı düştük:14::14::14::14::14:
nasıl gidiyo.. sana şey sorcam.. senin ilk bebeklerin kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi gördünmü?:44::44::44::44::44:

canommmm un çocuklarımı varmışş:44::44: profiline baktım şimdi yok yazıyo. niye gizliyon bizden kızzzzz :37:

Back