günaydın kızlar...........
nasılız bugün? enerjik olmamız lazım...
yumoşların morali bozulur bakın yoksa karışmam...
haydi bakalım önce hepimiz bi kez sırıtıyoruz...evdekiler kahkaha atabilir
bunu yüz kaslarımız çalıştırmak için yapıyoruz...
sonrasında da hop 1, 2, 3, 4.........
günaydın canommm nasılsın görüşemiyoruz.... ayran içtik ayrı düştük
nasıl gidiyo.. sana şey sorcam.. senin ilk bebeklerin kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi gördünmü?:44::44::44::44::44:
canommmm un çocuklarımı varmışş:44::44: profiline baktım şimdi yok yazıyo. niye gizliyon bizden kızzzzz
evt canım ya görüşemiyoruz senle pek, kader arkadaşım benim seninle hiç ayrı düşebilirmiyiz biz
nası gitsin dün dr a gittim klomen e devambu ay p.tesi yumoşların gelişimine bakmak için çağırdı tekrar
bakalım neler görcez o gün
canım bende pko var o yüzden yumurta gelişimi sorun oluyo diye klomen kullandım ve hamile kaldım,
şuan yine aynı tedavi 3.ayım bakalım neler olcak bu sefer,:18: :18::18:
senin normal yollamı oldu tatlım
benim normal oldu canım.
ha sdece prolaktin yüksekti onu düşürmüştük ama sonra doktor inceledi yumurta gelişiminde bi sorun yokki senin dedi sonra o ,lacı da bırakmıştım...
sonra hamile kaldım...
nasıl oldu bende anlamadım.. ilacın etkisiyle mi yoksa normal mi çözemedim:44::44::44::44:
yok tatlım ya sen normal yolla hamile kalmışsın ne güzel, inş. bu bebişinede bu ay hamile kalacaksın, dolacak göbişin
sana bişey sorcam psikolojik olarak nasılsın, bende panik atak başladı dr umla görüştüm dün de bana psikolog önerdi
pazartesi onun içinde gidicem, sıkıntılar bırakmıyor bir türlü peşimi....
canım yanlış anlamışsın benim çocukları yok malesef temmuzda ikiz bebeklerimi katbettim 19 haftalık düştüler,
panik atak nasıl bişey canommmm ne hissediyorsun yani?
özür dilerim canım
yok tatlım ya sen normal yolla hamile kalmışsın ne güzel, inş. bu bebişinede bu ay hamile kalacaksın, dolacak göbişin
sana bişey sorcam psikolojik olarak nasılsın, bende panik atak başladı dr umla görüştüm dün de bana psikolog önerdi
pazartesi onun içinde gidicem, sıkıntılar bırakmıyor bir türlü peşimi....
psikolojik olarak dışardan bakarsan iyiyim.. ama içimde hep bi burukluk var...
çok özlüyorum...
ha bir de şu var... hamile kalmayı çok istiyorum ama bi okadar da çok korkuyorum...
ya yine aynı şeyler olursa diye..
inan bu ay 3gün erken oldum ya arkadaşlarhep yerleşme kanamsıdır falan dedi ama ben adet olayım diye dua ettim,,, çünkü ilk hamileliğim kanamalı geçti ya,,, aynı şeyler olacak diye çok korktum,çok şükür ki adetmiş o da......
bende de böyle bir psikoloji bıraktı işte, korkuyorum çok.... Allahım tekrar yaşatmaz inşallah o sıkıntıları......... ve inşallah bende sende ve aslında herkes sağlıkla kavusuruz bebişlerimize..
amiiiiinnnnnnnnnnn
senden olan korkuların aynıları bende de var tatlım,ne kadar ağlayım sızlansamda o dönemde bir o kadar da içime attım ben biraz sesiz kalıyorum bu konularda herkese derdimi anlatamıyorum ben,
benimde 19 haftaya kadar 4 kez kanamalarım oldu,ama 1 gün için de 2 kere geldi geçti önemli birşey değil dediler,
ama dün de konuştuk dr la biraz rahim ağzı açıklığından kaynaklanmış benim düşüğüm, hamile kaldığımda 12.haftada rahim boyu ölçülecek, ve sanırım bütün hamileliğim yatarak geçecekmiş birde dikiş atılma ihtimali de var, var da var aslında :18: :18: :18:
tabi önce bi hamile kal sen onları o zaman değerlendiricez dedi ama daha neler yaşıcaz hiç bilmiyorum,
ah canım benim kıyamam sana...
çok doğru diyosun anlatıyosun insanlara ama insanlar bi yere kadar seni dinliyo... sonrasında sıkılmaya başladıklarını farkediyosun.. en yakın arkadsın dahi olsa...
çünkü allah korusun ama onlar yaşamamış bunu anlıyamıyolar,hafifi bi durummuş gibi geliyo,tabi sağolsun destek oluyolar ama diyorum ya bi yere kadar anlatabiliyosun derdini....
kısacası ateş düştüğü yeri yakıyo...
sonr da kendi kendine yaşamaya başlıyosun acını... ben eşimle bile paylşamıyorum,çünkü o da çok üzülüyo... seni çok ama çok iyi anlıyorum.. neler yaşadık neler...
birbirimize anlatalım cnm.. biz sıkılmayız,hepimiz aynı amaçtayız çünkü.... ben seni hepp dinlerim...rahatlarsın çünkü...
çok sağol tatlım bende seni dinlerim her zaman canım arkadaşımdediğin gibi en yakının bile seni bi yere kadar dinliyo sonra geçer üzülme deyip susturuyo seni
evet bende içimden geçen herşeyi diyomiyorum eşime üzülüyo, bebekler için sürekli ağlıyo biliyorum kayınvalidem söylüyo ama ben üzülmiyeyim diye benim yanımda ne ağlar nede üzüldüğünü belli eder, daha ne diyim ki ben eşime düşün zaten üzüntülü niye daha çok üzeyim ki...
ama şu panik atak ı da çok taktı kafasına benden çok beni düşünüyo şuan sağolsun...
allah a çok şükür bizleri düşünen eşlerimiz var canım benim ya....
gerçekten Allah bin kere razı olsun eşimden.........
ben doğumhanedeyken,suni sancı vermişlerdi bana... kayınvalidem diyo... o da dışarda iki büklüm olmuş,ağlıyomuş. o ağrıyı bende çektim sanki diyo... bana bişey olacak diye çok korkmuş...çok zor olmuştu benim...
Allah onu başımdan eksik etmesin ama bebek te aranıyo be canım ya.............
inşallah sende tez zaman da atlatırısn bu panik atağı...
evet canım şükürler olsun bizi düşüne sahip çıkan eşlerimiz var
aranmaz mı canım rabbim ikimizinde kucağını doldursun inş. yakın zamanda. Aminnnnnnn
ayy canım inş. atlatırım tez zamanda,
ben inanıyorum hamile kalsam bebişimi kucağıma alsam kalmıcak bişeyim de
evet ya.... o mis kokulu bebişini kucağına aldığında herşeyi unutacaksın....
yani unutmak değilde öyle bişey işte...........:44::44::44::44::44:
RABBİM nasip ederi inşallaaaaaaaaaaahhhhh.............
Sana Kocamannn İNŞALLAHHHH diyorum tatlım,
asla unutulmıcam ama en azından kucağımızda ki bebişler bizi avutacaklar...
dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?