• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

kızlar ben geldimmmm :10::10::10::10:
internetim geldi şükür nasılsınız baklaım özledim sizii :16::16::16:

hoşgeldinn kızzz cadııı ....geçmişi okudummm birazzzzzz inşallah bu ay bebişin gelirr.

bende dün doktora gittim sağ tarafta çook güzel yumurta var bu ay yüksek ihtimal kalırsın dedi dün başladı 1 hafta günaşırı ilişki verdi ovulasyon testini sordum gerek varmı die boşa para harcama onlara dedi :40::40: bakalım inş. olur bu ay

heheheheh :D görüşmeyeli neer yaptın bakalım? yeni hamişlerimiz var gördün mü ? bi de batım batmasın diye bi topik var oraya da gel

evet cnm gördüm hamişlerimizi napıyım valla aynı şeyler işte adetimin bitmesini bekledim doktora gittim dün biraz sevindirdi beni bakalım hayırlısı o sayfa nerde kadın doğum bölümünde mi:53::53:

evet cnm gördüm hamişlerimizi napıyım valla aynı şeyler işte adetimin bitmesini bekledim doktora gittim dün biraz sevindirdi beni bakalım hayırlısı o sayfa nerde kadın doğum bölümünde mi:53::53:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/574973-quotbatquotim-quotbatquotmasin.html bu sayfa canım. inşallah iyi çalışmalar yaparsınız ve bebiş gelirr....

ya benimde adetime 5-6 gün var ama olmadı galiba bu ayda öbür ay hsg çekildikten sonra çoğu kişi hamile kalıyomuş o açıdan ümidim var işte bakalım..

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/574973-quotbatquotim-quotbatquotmasin.html bu sayfa canım. inşallah iyi çalışmalar yaparsınız ve bebiş gelirr....

ya benimde adetime 5-6 gün var ama olmadı galiba bu ayda öbür ay hsg çekildikten sonra çoğu kişi hamile kalıyomuş o açıdan ümidim var işte bakalım..

benim gittiğim doktorun yanında ki hemşiresi benden bi ay önce hsg çekildi bi kere adet gördü sonra hamile kaldı benim tıkalı çıktı bi daha çekildim bi daha tıkalı çıktı sonra aemliyat oldum şimdi bekliorum işte:49::49:

benim gittiğim doktorun yanında ki hemşiresi benden bi ay önce hsg çekildi bi kere adet gördü sonra hamile kaldı benim tıkalı çıktı bi daha çekildim bi daha tıkalı çıktı sonra aemliyat oldum şimdi bekliorum işte:49::49:

ayy canım benim yaa o zaman senin bebiş yolda :13: bu arada canım o hsg çekildikten sonra belli bi süre korunma gerekiyo mu ya da ne biliym ilişki yasak mı?

ayy canım benim yaa o zaman senin bebiş yolda :13: bu arada canım o hsg çekildikten sonra belli bi süre korunma gerekiyo mu ya da ne biliym ilişki yasak mı?

inş. yoldadır cnm kasımda olmadı inş. yeni yıla hamiş girerim :49::49::49:
ben bi kaç gün ilişkiye girmemiştim doktor söyler sana zaten benim 3 gün kanamam olmuştu ama korunmadım hiç gerek yok dedi doktor cnm:51::51:

Son düzenleme:
inş. yoldadır cnm kasımda olmadı inş. yeni yıla hamiş girerim :49::49::49:
ben bi kaç gün ilişkiye girmemiştim doktor söyler sana zaten benim 3 gün kanamam olmuştu ama korunmadım hiç gerek yok dedi doktor cnm:51::51:

ayyy korktum ya. sen özelde mi oldun devlet hastanesinde mi oldun? ben korkuyorum yaa acırsa ağrı çekersem diye

Back