saol eslemcim..rabbim sanada banada.tüm arkadaşlarada nasip etsin.inşallah. bu ay o güzel yumosun dollenir inşallah.:)
ayyy inş inş cnm benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol eslemcim..rabbim sanada banada.tüm arkadaşlarada nasip etsin.inşallah. bu ay o güzel yumosun dollenir inşallah.:)
inşallah canommmm. Çok Saol dikkat edicem. Inşallah.. rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...
inşallah canommmm. Çok Saol dikkat edicem. Inşallah.. rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...
kızlar ben geldimmmm
internetim geldi şükür nasılsınız baklaım özledim sizii
bende dün doktora gittim sağ tarafta çook güzel yumurta var bu ay yüksek ihtimal kalırsın dedi dün başladı 1 hafta günaşırı ilişki verdi ovulasyon testini sordum gerek varmı die boşa para harcama onlara dedi bakalım inş. olur bu ay
bunlar neee?
napıyım 405 i göremiyorum doldurmak için sayfayı yaptımm
heheheheh görüşmeyeli neer yaptın bakalım? yeni hamişlerimiz var gördün mü ? bi de batım batmasın diye bi topik var oraya da gel
evet cnm gördüm hamişlerimizi napıyım valla aynı şeyler işte adetimin bitmesini bekledim doktora gittim dün biraz sevindirdi beni bakalım hayırlısı o sayfa nerde kadın doğum bölümünde mi
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/574973-quotbatquotim-quotbatquotmasin.html bu sayfa canım. inşallah iyi çalışmalar yaparsınız ve bebiş gelirr....
ya benimde adetime 5-6 gün var ama olmadı galiba bu ayda öbür ay hsg çekildikten sonra çoğu kişi hamile kalıyomuş o açıdan ümidim var işte bakalım..
benim gittiğim doktorun yanında ki hemşiresi benden bi ay önce hsg çekildi bi kere adet gördü sonra hamile kaldı benim tıkalı çıktı bi daha çekildim bi daha tıkalı çıktı sonra aemliyat oldum şimdi bekliorum işte
ayy canım benim yaa o zaman senin bebiş yolda :13: bu arada canım o hsg çekildikten sonra belli bi süre korunma gerekiyo mu ya da ne biliym ilişki yasak mı?
inş. yoldadır cnm kasımda olmadı inş. yeni yıla hamiş girerim
ben bi kaç gün ilişkiye girmemiştim doktor söyler sana zaten benim 3 gün kanamam olmuştu ama korunmadım hiç gerek yok dedi doktor cnm