ayyy korktum ya. sen özelde mi oldun devlet hastanesinde mi oldun? ben korkuyorum yaa acırsa ağrı çekersem diye
özelde oldum cnm biraz acıdı benim ama ben kendimi çok kasmıştım ondan oldu sen sıkma kendini bide tıkalı olunca ağrı oluyomuş cnm benimkide tıkalı olunca ağrı olmuştu biraz
korkma ben 2 kere çekildim bide üstüne ameliyat oldum geçti gitti bile bebişim olsunda hepsi geçer
kızlaaaar ben geldiiim
eslemcim nerelerdesin sen yaaa
yesilciğim sen napysun görüşmeyeli ??
kimler varmış başka topğimizde ??
bu arada siz hangi topiğe takılıyosunuz başka bakymm :44::44::44:
hoşgeldin puripekcimmm..
iyiyim cnm tşkr ederim bat gelmesini beklerken vücudum garip tepkiler veriyo garip bi haldeyim
batım batmasın diye bi topic kimi ararsan var ordaesleme link yazmıştım bi kaç mesaj üsttedir . seni de bekleriz
sen ne yapıyosun bakalım?
bende eşimi beklerken girdim işte biraz canım :)
işten geldim yorgun öyle
senin de bat yakındı sanki bende bekliyorum ama unutmaya çalışıyorum
birkaç şey var ama regl yüzünden de olabilir, 10 aralıktan sonra belli olur işte???
merak içerisindeyim ama elden ne gelir bekliyoruz ??
aynı gün batlarımız. ben dün hastanede hcg baktrdım 0.1 çıktığı için ümidim yok zaten ama vücudumda tarifi zor şeyler oluyo midem çok şey yemişim gibi şiş desen şiş değil ama öyle acayip bir his. vududum sanki derler ya damarlarım çekiliyo gibi bi uyuşukluk hali kasık ağrıları ve gaz problemi (afedersin)
ahhh canım benim aynıları bende de oluyo ve adet oluyorum yani regl öncesi de çok gaz sancısı ve şişkinlik oluyo((((
üzülme ama eğer kan testi yeniyse adetten 5-7 gün önce bile değer sınırdan yüksek olmalıydı yine de nasip işi ????
bende de var bişeyler ama dur bakalım reglim geçerse hayra yorarım, erken davranmak çok üzüyo beni((((
Merhaba kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum.hepinize çok teşekkür ediyorum.rabbim hepimize sağlıkli salih bebisler nasip etsin...dün öyle çok korktumki. Kahverngi akntm acik pembeye dönüştü. Progestani yükselttik. Sabah olmadı.. bugün hcg baktrdik tekrar sonuç güzel çıktı çok şükür.. vajnal ultrason baktı dr. Keseyi gördüm.. ama hâlâ düşük riskim var...dua edn.. rabbim hayrlisini etsin hakkmzda.... Düşünmekten etmekten burayada cok giremedm....Simdlk benden durumlar böyle kızlar...sizler nasılsınız..
ben geldiiimmm kimse yok galibaaa
Saol canm .inşallah.. hepimizin..canim
bende dün doktora gittim sağ tarafta çook güzel yumurta var bu ay yüksek ihtimal kalırsın dedi dün başladı 1 hafta günaşırı ilişki verdi ovulasyon testini sordum gerek varmı die boşa para harcama onlara dedibakalım inş. olur bu ay
ayy canım çok güzel hadi bakalım inşallah iyi haberlerini alırız
ya birde bu ovulasyon takvimi denilen şey ne bir türlü bulamadım forum da
canım benim forum sayfasının sol üst tarafında anasayfa falan yazan yerin hemen altında yeni mesaj,özel mesaj,burçlar,araçlar falan var işte oradan araçlara giriyorsun işte orada ovulasyon hesaplama gerekli bilgileri yaz ve hesaplat canım
hoşbulduk cnm iyiyim allaha şükür sen nasılsın cnm
çok enfeksiyonum varmış mantar falan varmış baticonla temizliycem dedi çok canımı yaktı bu sefer resmen içime bi şişe baticonu döktü bide fitille krem verdi onları yap dedihiç sevmiyorum fitili yaa korkuyorumm
Merhaba kızlar geçmişi hızlı hızlı okudum.hepinize çok teşekkür ediyorum.rabbim hepimize sağlıkli salih bebisler nasip etsin...dün öyle çok korktumki. Kahverngi akntm acik pembeye dönüştü. Progestani yükselttik. Sabah olmadı.. bugün hcg baktrdik tekrar sonuç güzel çıktı çok şükür.. vajnal ultrason baktı dr. Keseyi gördüm.. ama hâlâ düşük riskim var...dua edn.. rabbim hayrlisini etsin hakkmzda.... Düşünmekten etmekten burayada cok giremedm....Simdlk benden durumlar böyle kızlar...sizler nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?