cnm sen git doktora o sana yazar testleri verir devlette yaptırırsın ben hep öyle yapıyorum valla o kadar para veremem
benimki de diyor ki ğer bir sorun yoksa da boşu boşuna yaptırmayalım vermeyelim o kadar para diyor belki bi sorun yok boşuna yaptırmış oluruz diyor beklemek lazım diyor sinir etti beni ya ben bişey varsa çıksın diye istiyorum sanki keyfimden yaptıralım diyorum
peki regliyken mi gidilmesi lazım bu testler için?
benimki de diyor ki ğer bir sorun yoksa da boşu boşuna yaptırmayalım vermeyelim o kadar para diyor belki bi sorun yok boşuna yaptırmış oluruz diyor beklemek lazım diyor sinir etti beni ya ben bişey varsa çıksın diye istiyorum sanki keyfimden yaptıralım diyorum
peki regliyken mi gidilmesi lazım bu testler için?
sen adetin 3. günü git ( tabi inşallah bu ay olmazsın da gerek kalmaz.,)
çogu 3.günü yapılıyo.. bazısı 21. günü.. ama sen 3.günü gitttiğinde söyler sana.
o zaman ben bu ay hastalanırsam 3.günü gidiyim hem muayene eder bakar hemde testlerin isimlerini alırım başka yerde yaptırıp doktora gösteririm forum da bi kaç yerde okudum yumurtalıklarında durgunluk olanlar falan varmış bi testle hemen tedavi olmuş bi ilaçla hamile kalmışlar ben zaman kaybetmek istemiyorum ama benim ki beni anlamıyor
bende dün doktora gittim sağ tarafta çook güzel yumurta var bu ay yüksek ihtimal kalırsın dedi dün başladı 1 hafta günaşırı ilişki verdi ovulasyon testini sordum gerek varmı die boşa para harcama onlara dedibakalım inş. olur bu ay
inşallah kızzz yumurtan bebiş olur hadi hayırlısı bakalım bende düşünüyorum alsam mı diye ovulasyon testi sonra boşver diyorum arada kaldım
doktor bi çizelge verdi bana adetin birinci gününden başlayosun 11. günüyle 18. günü arası yumurtlama günleri oluyomuş o günler günaşırı ilişki verdi cnm ona uyarsan büyük ihtimal kalırsın dedi:44::44::44:
ya birde bu ovulasyon takvimi denilen şey ne bir türlü bulamadım forum da
bilmiyorum cnm duymadım hiç
sen kontrole mi gitmişsin eslemcim doktora
evet cnm kontrole gittim 3 ay tedavi olmıycaksın dedi şubata kadar bekle o zamana kadar olmazsa şubatta gelirsin dedi ondan sonra nasıl bi tedavi uygulıycak bilmiorum inş. gerekte kalmaz cnm
çok enfeksiyonum varmış mantar falan varmış baticonla temizliycem dedi çok canımı yaktı bu sefer resmen içime bi şişe baticonu döktü bide fitille krem verdi onları yap dedihiç sevmiyorum fitili yaa korkuyorumm
sen tedavi görüyormuydun ki canım 3 ay neden tedavi görmicekmişsin bi de bendede akıntı çoktu onun için fitil veriyordu vermeyin ben atamam dedim hap vermişti onun yerine
cnm ameliyat oldum yaa 3 ay hiç bişey yapmıycaz normal olmasını bekliycez olmazsa tedavi uygulıycaz dedi doktor daha önce uygulamıştık tedavi ama tüpler tıkalı olunca hiç bi işe yaramadı tabi inş. tüpler açıldı şimdi normal yolla olur geçen ay yumurtlama zamanlarını kaçırmıştım
bide bişi sorcam şu uzayan akıntı yumurtlama gününde mi geliodu yaa
evet canım yumurtlama gününde uzuyormuş akıntı ben bakmadım hiç nedense aklıma gelmiyor bakmak bugün kasıklarım ağrıyor nedense yumurtluyorum galiba ya da yumurtamı oluşuyor ne
olabilir sen benden bi gün sonra adet olmuştun galiba benim dün akşam öyle bi akıntım oldu cnm büyük ihtimal dün yumurtlama günümdü seninde bu gün olabilir değerlendir bu günü
bu günleri değerlendiriyoruz canım ama kasık ağrısı olunca biraz zor oluyor ya mecburen olucak ama bebiş için ya bişeyi merak ettim şimdi bak tüpler tıkalıysa eslemcim her ay yumurtlama oluyor da rahime ulaşamıyor yumurtalar galiba peki o yumurtalara ne oluyor :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?