- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
günaydın cici kızlar.............
nasılısnız bugün bakalım?
ama niye kimse yok yaaaaa....
kızlaaaarrr günaydııınnn bişey sorucam ben doktora gidip bebek olmuyor dediğiniz zaman ne testi yaptı size :44::44::44::44:
sana ne testleri yapmıştı canım?isimlerini hatırlıyosan yardımcı olabilirim..
bence o fiyatta çok fazla ya...
günaydıınnnn ben geldimmm :)) naber gülücük?
rüyacann selam canım naber? bana 5 li hormon testi yaptı adetin 4. günü. sonra adetin 21. günü prolaktine baktı. bi de yumurtalıklara bakmıştı (alttan en gıcık olanı o)
sırada hsg var ama daha çektirmedim
rüyacann selam canım naber? bana 5 li hormon testi yaptı adetin 4. günü. sonra adetin 21. günü prolaktine baktı. bi de yumurtalıklara bakmıştı (alttan en gıcık olanı o)
günaydın yeşilcik araştırma yapıyorum işte doktora gidicem belki bu ay test fiyatlarını bilmiyorum önceden isimlerini bilip açıp sormam lazım ona göre belki başka yerde yaptırırım
anladım canım devlet hastanesi ücretsiz de özeldeki fiyatları bilmiyorum. spermiogram 40 tl, hsg 200 tl bunları biliyorum sadece
anti hbs
anti hcv total
demir
demir bağlama kapasitesi
glukoz
hbsag
kan sayımı
rubella ıgg
rubella ıgm
t4 serbest
toxoplasma ıgg
toxoplasma ıgm
tsh
bunlara bakıldı gülücükcüm herşey normal demişti doktor
ha tamam canım... bunlardan bi kaçından ban da bakmıştı..
ama bunların yanında benim dediklerimi de iste.. ya da git devlette yaptır.. sonra sonuçları kendi doktoruna göster ben öyle yapıyorum bazen..
gülücükcüm sen onları bana sırayla bi yazsan ben burdan okuyup bi sorıyım fiyatlarını çok ise başka yerde yaptırırım
kızlar ben geldimmmm
Internetim geldi şükür nasılsınız baklaım özledim sizii
kızlar ben geldimmmm
internetim geldi şükür nasılsınız baklaım özledim sizii
günaydın kızlar sabah 04;57 saatiyle yaptığım test sonucu malesef yine negatifbu ayda olmadı çok üzgünüm
hoş geldin kııızzz nerelerdeydin gözlerimiz topiklerde kaldı heee
hoşgeldin canım özlettin kendini heeeeeeeee
PROLAKTİN
TSH
FSH (Follicle-stimulating hormone)
LH (Luteinizing hormone)
TESTESTERON
SERBEST TESTESTERON
TOTAL TESTESTERON
ESTRADİOL
PROGESTERON
BETA HCG
HEMOGRAM
................
gülücük açtım sordum şimdi bazılarını umutmuşum sormayı prolaktin 38 lira progesteron 38 lira spermiyogram 115 lira muayene ücretide 105 lira olmuş
oooooooooo...........:83::83::83::83::83::83:
çok para canım ya.. bir de bunları bi defa yaptırmıyosun.. bazılarını tekrarlatabiliyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?